Szerzők

Maharishi Bhramananda Yogi

Semmi sem állhat a szeretet felett - Maharishi Bhramananda Yogi

Maharishi Bhramananda Jógi útja Maharishi az indiai Keralából (az ottaniak szerint Isten országából), az Ayurvéda hazájából származik. Sokoldalú tehetséggel megáldott ember: alternatív gyógyító, személyiségfejlesztő tréner, a meditáció mestere, a Siddhah Meditáció és a Siddhah Kriya Yoga (SKY) megalapítója.

Tovább »

Keresztes Attila – bölcsész

Keresztes Attila

Keleti medicinát, filozófiát oktatok, tapasztalataimról, felkérésre orvosoknak, gyógyszerészeknek, pszichológusoknak szóló szaklapokban publikálok, illetve adok tv, rádió, újság interjúkat a témában. Több száz ajánlás található a honlapomon. Nagy megtiszteltetés 2005 óta az embereket szolgálni.

Tovább »

Némethi Erika – Szeretet tanító

Némethi Erika - Szeretet tanár

Hosszú és időnként küzdelmes, mélypontokkal teli önismereti út vezetett oda, hogy képes legyek megélni önmagam, szeretni, elfogadni és vállalni az eredendő énemet, és vele együtt azt a személyiséget is, akivé magamat alakíthattam.

Tovább »

Könyves Tóth Tünde kineziológus

Könyves Tóth Tünde kineziológus, Theta Healing konzulens

Könyves Tóth Tünde vagyok kineziológus, ThetaHealing konzulens. Sok-sok természetes módszer személyes igényekre szabott kombinációját alkalmazom a legjobb eredmény érdekében. Hiszem, hogy a csodák alig várják, hogy megnyilvánulhassanak.

Tovább »

Huszágh-Winkler Mónika Theta Healing tanár

Huszágh-Winkler Mónika metafizikai tréner, grafológus, Theta Healing konzulens, tanár

Huszágh-Winkler Mónika, Metafizikai tréner és életvezetési speciális tanácsadó, grafológus, Theta Healing konzulens és tanár vagyok. Több módszert is használok annak érdekében, hogy a hozzám fordulókat segítsem megtalálni és megtapasztalni a saját belső egyensúlyukat és az élet örömének érzését.

Tovább »

Koczka-Kiss Ilona manuál és Dorn terapeuta

Koczka-Kiss Ilona manuál és Dorn terapeuta

Koczka-Kiss Ilona vagyok Debrecenből. Masszőr- Kiropraktőr- és Dorn terapeutaként dolgozom. Szeretettel Üdvözlöm! Nagyon fontosnak tartom, hogy a kezelések ne részleges és ne tüneti kezelések legyenek, hanem keressük és lehetőleg találjuk meg a kiváltó okot. Közel 16 féle technikát tanultam, nemcsak manuál terápiás technikát, hanem energetikai módszereket is.

Tovább »

Fáczányi Zsombor

Fáczányi Zsombor - Ayurvéda szakértő

Fáczányi Zsombor - az Ayurvéda híve és alkalmazója vagyok. Életvitelszerűen is igyekszem az Ayurvédában megismert dolgokat alkalmazni ill. folyamatosan keresem, kutatom ennek az ősi módszernek a mélyebb rétegeit, mert hiszem, hogy nemcsak az én javamra válik, hanem mindenkiére.

Tovább »

Tar Zsolt craniosacralis kezelő

Tar Zsolt

Tar Zsolt craniosacralis kezelő és oktató vagyok. Az elmúlt évek néhány ezer kezelése által volt alkalmam megfigyelni a test természetes módon történő önrendező, öngyógyító, mindig a harmónia és a lehetséges egyensúly irányába törekvő lenyűgöző rendszerét. A szervezet természetes ritmusával dolgozom és tapasztaltam, hogy ha helyreáll, akkor az egészség is helyreáll.

Tovább »

Nagy Margit természetgyógyász, nyirokmasszőr

Nagy Margit Naturmagazin

Nagy Margit természetgyógyász, reflexológus, fitoterapeuta vagyok. Hitem szerint a szeretet a Világegyetem összetartó ereje, maga az Isteni forrás energia, az egészség éltetője. Ahol szeretet van, ott Születés, Növekedés, Épülés, Gyógyulás, Élet van. Én arra tettem fel az életem, hogy szeretettel segítsek az embereknek az egészségük megőrzésében. Fő területem a nyirokmasszázs és a "baba projektek" támogatása.

Tovább »

Dr. Francia Boglárka orvos-természetgyógyász

Orvos, természetgyógyászként megtaláltam arra a választ, hogy mi a szerepe a sok-sok gyógymódnak, hogyan függenek össze és alkotnak egységet az orvostudománnyal és arra is, hogy lehetséges valami több, magasabb, mint az orvostudomány. A legjobbnak tartott önsegítő módszereket ma már tanítom. Elérhetőségem: +36 30 557 4199.

Tovább »

Dr. Szabó Katalin természetgyógyász

Dr. Szabó Katalin természetgyógyász, toxikológus, fülakupunktúrás addiktológus, eredeti hivatásom szerint állatorvos. Jártas vagyok az immunológia és a homeopátia területén is. Küldetésem komplex tudásom megosztása, humán egészségügyi és természetgyógyászati tárgyakat tanítok, cikkeket írok, előadásokat tartok.

Tovább »

Kovács József természetgyógyász, reflexológus

Kovács József

A természetes gyógymódokhoz családi hagyomány fűz. 2006 óta segítem az emberek öngyógyítását természetgyógyász, reflexológusként. Emellett reiki-mester tanár, pszichoterapeuta és svéd masszázs tudásomat is felhasználom a hozzám fordulók javára. Telefon: +36 70/ 327 5753 Cím: Budapest, Állomás u. 17.

Tovább »
X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!