Miben segíthet a párkapcsolati horoszkóp?

Az párkapcsolati horoszkóp sokat segíthet abban, hogy jobban működjön a párkapcsolatunk. A felek horoszkópjából kideríthető milyen igényeket támasztanak egymás felé és milyen területen tudnak ők támasz lenni a párjuk számára a kapcsolatban. Világossá válhat, hol lapulnak a konfliktusforrások a megoldásokkal együtt és az is kiderül, mi a kapcsolat legnagyobb éltető ereje.

A párkapcsolati horoszkóp megmutatja összetett jellemünket

A párkapcsolati asztrológiában az ember jelleme nagyon sok összetevőből állapítható meg, és ezek mindegyike jelentősen befolyásolhatja a párkapcsolat minőségét, a felek egymáshoz való viszonyát. Jelentős a Hold állása, amely lelkünk rezdüléseit,  az érzelmi viszonyaink milyenségét mutatja meg, azt jelzi, milyen érzelmekre vagyunk képesek. Az alaphoroszkóp bizonyos házait is érdemes szemügyre venni, azokat, amelyek hatással lehetnek a párkapcsolatra.

Ha azt várjuk, hogy majd az asztrológus rendbe hozza a kapcsolatunkat vagy megmondja, hogy együtt maradunk-e a párunkkal vagy szétválunk, akkor nem a helyén értelmezzük a párkapcsolati horoszkópot. Az asztrológus szerepe, hogy a horoszkópunk segítségével segíti az önismereti munkánkat. Rámutat az erősségeinkre és a fejlődési lehetőségeinkre, mindezt a párkapcsolatunk vonatkozásában is.

Két ember a szinasztriájuk alapján, sokféle módon illeszkedhet egymáshoz

  • A férfi és nő (Mars és Vénusz) ösztönös vonzalma
  • Férj és feleség (Nap és hold)
  • a másik fél a „vágyott ismeretlen erő”
  • a nekünk megfelelő társat is jelentheti
  • az örömöt és szerelmet hozó energia is lehet
  • előfordul, hogy a másik félnek a horoszkóp azon területén van magas energia szintje ahol nekünk hiány van, ezzel kiegészíti a hiányt.
  • a másik fél harmonizál a mi én –állpotainkkal, könnyen megtaláljuk a közös hangot

Nem csak a planéták együtt állása jelenthet illeszkedést vagy az, hogy azonos elemű jegyben vannak a bolygók, hanem az is, ha a felek bolygói egymással szemben helyezkednek el. Itt beigazolódni látszik a régi mondás, miszerint „ellentétek vonzzák egymást”

Az szinasztria segít önmagunk és a párunk megismerésében

A szinasztriát használhatjuk önmagunk és a párunk teljesebb megismerésére és elfogadására. A benne lévő információk segítenek megérteni miért, azt, választjuk, amit választunk, és miért tudunk, vagy nem tudunk elfogadni bizonyos dolgokat. Attól függetlenül milyen eredménye van a párkapcsolati horoszkópunknak, a döntéseket mi hozzuk az életünkben, és a választás továbbra is a mi kezünkben marad. Nem ad felmentést semmilyen viselkedésünkre, és arra sem jogosít fel, hogy a saját sikertelenségünkért és kudarcainkért a párunkat hibáztathassuk. Ha elbizonytalanodtunk, kérjük szakember segítségét.

Katona Andrea

Nézd meg ezt is

Hogyan kezeljük a passzív-agresszív viselkedést?

A passzív-agresszív viselkedés fárasztó minden érintett számára. Érdemes ébernek lenni a megjelenésére és időben kijelölni a határokat.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!