A Naturmagazinról

Mit érdemes tudni a Naturmagazinról? A Naturmagazin információval támogatja mindazokat, akik az egészséges, boldog, harmonikus életet természetes megoldásokkal szeretnék megvalósítani. Ennek érdekében a megoldások és szakemberek széles körét közvetíti, hogy szabadon választhasd, ami és aki neked a legjobb.

A magazin célja, hogy minél szélesebb kör számára elérhetőek legyenek a fenti információk, ezért mind az olvasók, mind a szakemberek számára ingyenes.

A Naturmagazin szerint mi a természetes megoldás?

Természetes megoldás számunkra az, ami mentes mesterségesen előállított anyagok használatától, vagy legfeljebb minimálisan van benne jelen.

Számunkra az energetikai, energia gyógyászati, lélek gyógyászati (pszichológiai) és információs (spirituális) megoldások is természetesek, amennyiben nem használnak fel a gyógyításhoz mesterséges anyagot.

A szépészeti megoldásokat is természetesnek tekintjük, amennyiben mesterséges anyagoktól mentes készítményekkel dolgoznak és nem avatkoznak bele sebészeti úton az emberi test működésébe.

Kik a magazin szakemberei és hogyan válassz közülük?

Szakembereink az adott területen különböző tudást, tapasztalatot szereztek és más-más a gondolkodásuk, hitrendszerük. Hogy választani tudj, minden szakemberről részletes információt találsz.

Fontosnak tartjuk, hogy a magazin által biztosított információk mellett velük is konzultálj a konkrét problémád tárgyában. Segíteni fognak a személyedre szabott megoldásokban eligazodni, választani és támogatnak majd a változásod nyomon követésében és abban, hogy időben vedd észre, ha másik irányra, megoldásra van szükséged.

A szakemberek közül a Szakemberek rovatból tudsz választani.

Kinek szól a Naturmagazin?

Véleményünk szerint azok a megoldások eredményesek, amikben mi és a hozzánk közel állók hiszünk tudat alatti szinten is vagy legalább semleges módon állunk hozzá. Ezért a Naturmagazin annak szól:

Aki hisz benne, hogy lehetséges természetes megoldást találnia a problémájára és aki szeretné minél természetesebb életvitellel megelőzni a problémákat.

Ha szakember vagy, akkor a magad számára további információkat találsz a Szakemberek számára rovatban: Cikkek közzététele, Ingyenes megjelenés témában.

Kik írják a Naturmagazint?

Az adott téma tanult és tapasztalt szakemberei, vagy szerkesztők, akik szakemberek cikkeit közvetítik vagy az adott vagy egy másik szakember által hitelesítve. Erről minden cikk végén találsz információt. Ill. a szerzőkről tájékozódhatsz a Szerzők rovatban is.

Az írók saját véleményüket, tapasztalatukat, tudásukat adják át tudományos kutatások eredményeivel, ahol ez megoldható. Ezért lehetséges, hogy egymásnak ellentmondó állításokkal találkozol, amit mi természetesnek tekintünk.

Miért természetesek az egymásnak akár ellentmondó állítások?

Mert ahány ember, annyi különböző igény, hitrendszer, tapasztalat, probléma, személyiség, múlt, környezet, stb. összhatása létezik. Így lehet az emberek egy csoportja számára az egyik megoldás jó, a másik számára pedig az ellenkezője.

Hogyan használd a Naturmagazint?

Javasoljuk azokat a megoldásokat kipróbálni, amivel a leginkább azonosulni tudsz, amiben hiszel.

Van, hogy az ember elsőre megtalálja a legjobb megoldást és van, hogy kísérleteznie kell. Miközben kísérletezel a megoldásokkal fejlődni fog a személyiséged, nőni fog a tudásod, ha közben befelé, önmagadra is figyelsz. Ha pedig elvonatkoztatsz az adott problémádtól, akkor rájössz, hogy a tanultakat más kontextusban ugyan, de fel tudod használni életed más területein is (pl. kitartóvá válsz közben).

Melyik információ igaz?

Az információkat ahol csak lehet tudományos kutatásokkal támasztjuk alá, amellett, hogy szakemberek írják és hitelesítik, de még ez sem garancia arra, hogy személy szerint nálad is épp ez a megoldás jár majd eredménnyel. Lehet, hogy te épp olyan kivétel vagy, akinek az működik, ami sok más embernek nem.

Mindig azt az információt használd, amit te magad igaznak érzel vagy kérd szakember segítségét az eligazodáshoz.

Miért működhet neked az, ami sok más embernek nem?

Mert minden ember egyedi.

Meg lehet-e gyógyulni a Naturmagazin olvasásával?

A magazin információval segít és nem helyettesíti a szakembereket, különösen nem helyettesíti az orvost. Magyarországon a törvények értelmében kizárólag orvos diagnosztizálhat és gyógyíthat.

A törvény értelmében a különböző szakemberek segítenek, állapotot mérnek fel, kiegészítő megoldásokat, megelőző megoldásokat ajánlanak, sokféle módon támogatnak, de nem helyettesíthetik az orvosi kontrollt és az esetleges orvosi kezelést.

Tájékozódás a Naturmagazinról 

Az elérhetőséget a Kapcsolat menüpontban találod.

Céges információkat az Impresszum menüpontban találsz.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!