Felhasználási feltételek

Hogyan használd személyes célokra?

A Naturmagazin célja a tájékoztatás, tájékozódási lehetőség biztosítása és a széleskörű választási lehetőségek bemutatása, a teljesség igénye nélkül. A magazin tanácsot, javaslatot nem konkrétan ad, ezek csupán általános iránymutatásként, mások tapasztalataiként értelmezhetőek lehetőségként.

Konkrét problémára, betegségre és esetekre nem ad konkrét megoldást és ez tőle el nem is várható, mert a magazin nem alkalmas a személyes vizsgálatok lebonyolítására, részletes anamnézis felvételére, a megoldódási folyamat követésére, a megoldások korrigálására, stb.

A magazin felnőtteknek és felnőtt felügyelete alatt álló tizenéveseknek szól, akik természetes megoldásokkal kapcsolatosan szeretnének tájékozódni. A tartalom megfelelő értelmezése és használata a felhasználó kizárólagos felelőssége.

Konkrét probléma esetén kérjük fordulj személyesen szakemberhez, mert sok esetben te csak a tüneteket látod és mind a probléma gyökereinek meghatározása, mind a megoldás érdekében szakemberrel történő egyeztetés és sokszor a szakember (sőt szakemberek) többszöri látogatása szükséges a probléma legyőzésének folyamatában.

 Az orvosi felügyeletet, látogatást, diagnosztizálást, tanácsot a hazai szabályok szerint nem helyettesítheti egyéb más gyógyászati tanács, megoldás. Egészséggel kapcsolatos kérdésekben mindig konzultálj orvossal is, különösen sürgős vagy krónikus esetekben. Sürgős esetben azonnal vedd fel a kapcsolatot a sürgősségi betegellátás körzetileg illetékes szerveivel.

A természetgyógyászatot és az alternatív gyógyászatot szigorú szabályozás köti, melyet kérlek vegyél figyelembe, amikor egészséggel kapcsolatos megoldásokat keresel. Kérlek olvasd el, hogy a hazai törvények szerint mi a hatásköre a természetgyógyászatnak, természetgyógyászatnak nem minősülő megoldásoknak és az orvoslásnak.

A Naturmagazinban található információk felhasználásának eredményeiért, értelmezéséért semmiféle felelősséget – beleértve a károkat, hátrányokat – nem vállalunk. A felhasználási feltételek ismeretét természetesnek tekintjük. A magazin használata a feltételek elolvasását és elfogadását jelenti részedről. Ennek megfelelően ezen feltételek elvolvasásának elmulasztása nem képezheti hivatkozás alapját.

A Naturmagazin használatának feltételeit megváltoztathatjuk és a jelen helyen mindig az aktuálisan érvényes feltételekről adunk tájékoztatást, a változásokat itt tesszük közzé.

A Naturmagazin más oldalakra mutató linkeket is tartalmaz, ezért felhívjuk figyelmed, hogy ha elhagyod ezt a magazint, akkor ott más feltételek érvényesek.

A magazin közkeletűen használt fogalmakat is alkalmaz, amiket külön nem magyarázunk (például link, stb.) külön nem magyarázzuk, mivel ezeket a magyar internetes szaknyelv részeinek és alapvetően szükséges fogalmaknak tekintjük.

A Naturmagazin a hazai előírásoknak felel meg és mivel az oldalak más országokból is meglátogathatók, ezért alapvetőnek tekintjük, hogy oldalaink meglátogatásával Felhasználóink egyben kifejezik egyetértésüket a Magyarországon érvényes előírásokkal. Nem vállaljuk a felelősséget azokért az esetekért, amikor valaki olyan helyről éri el oldalainkat, és úgy használja fel a nálunk talált információkat, ahol és ahogyan azt a helyi törvények tiltják.

A Naturmagazin teljes terjedelmében szerzői jogvédelem alatt áll, a szerzői jogok mindenkor az adott (és megnevezett) szerzőt illetik meg, az oldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatóak ki. Az oldal, vagy egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala tilos. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A portálon található fotók, videók, képi tartalom szintén szerzői jogvédelem alatt állnak, azok kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatók ki. Naturmagazin vásárolt vagy szerző által engedélyezett képi tartalmakat használ, mindkét esetben kizárólag a Naturmagazin számára rendelkezik felhasználási jogosultsággal.

Ennek megfelelően az oldalon található fotók, képek másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala tilos. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket vonhat maga után.

A magazinban és a hozzátartozó oldalakon szereplő hozzászólások, vélemények az olvasók véleményét tükrözik, ezekért a magazin semmilyen felelősséget nem vállal (vagyoni és nem vagyoni károkért sem). A tartalomért kizárólag az azt elhelyező személy felel.

Hogyan használd a Naturmagazin tartalmát más oldalakon való közzétételre?

A Naturmagazin tartalma teljes terjedelmében, változtatás nélkül, forrás megjelölő – Naturmagazin.hu adott cikkjére mutató, rákattintható linkkel átvehető, közzétehető. Ilyen esetben a közzététel ingyenes, minden más esetben a forrás hiányos megjelölése jogi eljárást és fizetési kötelezettséget vonhat maga után.

 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!