Fekete Kata ThetaHealing, ZYO

Fekete Kata

A név, melyről felismersz Fekete Kata, de nem a nevem vagyok.

Nem az vagyok, aki örül valaminek, hanem a létezésem és annak öröme,

Nem az vagyok, aki szeret és akit szeretnek, hanem létezés és annak szeretet természete,

Nem az vagyok, aki boldog valamitől, hanem a létezés és annak boldogsága,

Nem vagyok a létezés sem, csak eként vagyok tudatában a megnyilvánulatlan, meghatározhatatlannak,

korlátlannak, végtelen örök ragyogásának, akit a szavak is csak sejtetni képesek és

aki nem határozható meg aki-ként sem.

Nem vagyok más mint Te valójában, viszont felismertem önmagam legfelsőbb természetét és itt vagyok, hogy emlékeztesselek arra, hogy ki az a csoda, aki Te vagy valójában. Ha ezt mind még nem igazán érted az is rendben van, akkor még keresed Önvalód, valódi lényegedet, Önmagadat.

Míg megérted mivel foglalkozom, aközben magadról is megértesz pár dolgot, ezért érdemes ezt is elolvasnod

Abból is tudhatod, hogy még keresed önmagad, hogy hiány érzeteid vannak, negativitást, stresszt tapasztalsz magadban. Ez annak a jele, hogy – pillantnyilag, és csakis pillanatnyilag – olyan nézőpontból nézel, ahol szakadék van a bensődben az igazi önmagad és aközött, aminek hiszed magad.

Bármit is keresel, igazából ezt a szakadékot szeretnéd megszüntetni, akkor is mikor pl. csak arra vágysz, hogy pozitívabban gondolkodhass. Önmagaddal szeretnél összhangban lenni. Bármit keresel, egészséget, gyógyulást, párkapcsolatot, bőséget, munkát, sikert, eredményeket, jövőt, megújulást, áttörést, felfedezést, tudni tudást, újdonságokat, szeretetet, örömöt, boldogságot, szabadságot, tökéletességet, maximumot, teljességet, stb. – azt keresed, aki Te vagy valójában.

Ha nem keresel semmit és mindig minden tökéletesen “Jó”, akkor is mikor “rossz” és látod a mindenség paradoxonját, akkor már felismerted valódi önmagad.

Az, amit mennyországnak szoktunk nevezni nem egy ország, hanem egy létállapot. :). Az a létállapot, ahol összhangban vagyunk önmagunkkal, ahol EGY vagyunk önmagunkkal, ahol nincs hitünk önmagunkról, mert tudjuk, éljük és szabadon kifejezzük a valódi önmagunkat. Ez a létállapot az öröm, a szeretet, a boldogság ÁLLANDÓsága, annak a megélése, érzése, érzékelése a létezésünk legkisebb részecskéjében is, hogy minden ugyanazon EGY, ami SOK-ként fejezi ki szeretetét. Ennek megtapasztalásához nem kell meghalni. ITT van, MOST van, csak az ELME nevű szemüveg torzítja ennek tapasztalását, s miközben ezt teszi, lehetővé válnak olyan részletek megtapasztalásai, amik nélküle nem. Működésébe azonban bele tudunk gabalyodni és ezt megszenvedjük. Ettől érezzük úgy, mintha a mennyország valahol máshol lenne, a mi életünktől távol :).

Én ezzel foglalkozom

Rámutatok benned, neked arra, hogy hol találod meg ezt saját magadban. Önvalónak hívom, mert ez még viszonylag egy tiszta szó, amire talán még a legkevesebb téves értelmezés tapadt rá, s nem korlátozza a valláshoz való társítás sem, mert az, amiről szó van nem vallás, inkább valóság. Rámutatok arra, hogy hol akadsz el abban, hogy észrevedd, tapasztald, kifejezd mindazt az eredendően tiszta Jót, ami ott van benned. Azt a Jót, amin nem kell dolgoznod, mert már van. Azt a Jót, amit nem kell elhinned magadról, nem kell bebizonyítanod, mert már van. Azt, ami akkor is ott van benned, amikor a legrosszabb pillanataidat éled, és amikor a legrosszabbakat hiszed magadról vagy másokról. Rámutatok arra, hogy hol zavarja a valóság látásodat a “szemüveg” homályosító hatása, mert a valóság sokkal jobb, szebb, mint az, aminek most látod. Ez több, mint önismeret, önfejlesztés, mert nem az egós-személyes Ént javítgatjuk, hanem inkább visszatérünk az eredendően Jó, az eredendő Énedhez, az Önvalóhoz, a Forráshoz, mélyen belül. Nem elméletben, “gyakorlatban”. “Levesszük a szemüveget :)”, hogy láthassuk végre a valóságot a saját szemünkkel, tisztán.

Ez egyfajta szemlélet váltás. Máshonnan szemlélsz a valódi Énedként, mint az elméd személyességéből. Ettől szükségtelenné válik, hogy változtass a körülményeken, a körülötted levőkön :), mert ezek maguktól alakulnak át, mert te már máshogy tekintesz rájuk. Ha te a tiszta szeretettel tekintesz rájuk, akkor a dolgok is átveszik a tiszta szeretet rezgését és ehhez idomulva alakulnak, javulnak maguktól. Olyan ez, mint amikor a sötétségben felkapcsolod a lámpát. 🙂 A sötétséget nem tudod megváltoztatni, de a lámpát fel tudod kapcsolni, s így “magától” világos lesz. Én ezzel foglalkozom, “lámpákat kapcsolgatok” :).

A ZYO

Én is “végigmentem ezen az úton”, és hosszú évek alatt sok más embernél is tanúja voltam ugyanennek. Ezek a tapasztalatok nem abban segítenek, hogy az “Önvaló legyek”, hanem abban, hogy tudjam, hogyan mutassam meg neked is, és hogyan vegyem észre, hogy hol akadsz el.

Ha mindenki tapasztalati úton tudná, hogy ő tényleg EGY mindennel és mindenkivel, akkor többé senki sem bántana senkit, hiszen érezné, hogy ilyenkor magát bántja :).

Ezt a fajta tevékenységemet ZYO-nak hívom.

Itt találsz hetente 2x online Önvaló eseményt ZYO néven: https://naturmagazin.hu/esemeny_naptar/kategoria/esemeny-naptar/

Itt találsz kedvező lehetőséget arra, hogy mindegyik online eseményen részt vehess: https://naturmagazin.hu/zyo-onvalo-tudatossag-facebook-esemeny-sorozat/

Egyéb

Tanítok ThetaHealing módszert is, tartok előadásokat, meditációkat, írásban és szóban osztom meg a tapasztalataimat, és akár egyéni konzultáció során is találkozhatsz velem. ZYO-zom. Tanultam tenger sok dolgot,  közgazdaságtant, kereskedelmet, pénzügyeket, természetgyógyászatot, agykontrollt, SVT-t, Reikit, ThetaHealinget, Grabovojt, Buddhát, Jézust,  Ayurvédát, Zen-t, Advaita Vedantát és mindent, amit csak el tudtam érni Istenről (a személyként ateista voltam korábban egyáltalán nem hittem benne) és arról ki is vagyok. Aztán egyszer csak mindez kevés lett és Isten lett a tanítóm, és belülről tanított egészen addig, amíg igaz önmagam lettem és ráébredtem, hogy ki ő, és én ki vagyok, és hogy ki vagy Te.

Törvényi tájékoztatás

Az új törvénynek megfelelően tájékoztatlak, hogy a természetgyógyász végzettségem hivatalos ETI végzettség, azonban nem szakosodtam tovább (egyenlőre). Nem dolgozom természetgyógyászként és nem gyógyítok betegeket. Nem vagyok pszichológus és pszichoterapeuta sem, és nem végzek ilyen jellegű tevékenységet.

Ugyanakkor szívesen megosztom veled az olyan szemléleteket, gondolatokat, melyeket pozitívként tartok számon, és amelyeknek lehetnek pozitív hatásai az egészségre és a pszihére.

Ha hozzám fordulsz, tudd, hogy ez nem helyettesíti az orvosi, a pszichológiai, a pszichiátriai, sem pedig más egyéb szaksegítséget, sem pedig az ezek megfelelő eljárásait.

Néhány idézet, amit szeretek és kapcsolódik a tevékenységemhez

 

“Tulajdonképpen az lenni, aki vagy, a legegyszerűbb.

Ami nehéz, hogy leállj az lenni, ami nem vagy.” – Mooji

 

“Amikor elkezdünk hinni valamiben, a szemünk függönnyé változik,

és utána már nem azt látjuk, ami van, hanem azt, amiben hiszünk.” – Osho

 

“Tudtam, hogyha a visszatérést választom (kómából), az orvosok a rák nyomát sem találják majd a testemben.

Hogy lehetséges ez?

Ekkor értettem meg, hogy a testem csupán belső állapotom kifejeződése.

Ha a belső önmagam tudatában van saját nagyszerűségének, a Mindenséghez való kapcsolódásának,

a test visszatükrözi ezt és gyorsan meggyógyul.” – Anita Moorjani: Meghaltam, hogy önmagamra találjak (könyv)

“Az élet egyetlen célja, hogy önmagunk legyünk, megéljük önmagunk igazságát,

és az a szeretet legyünk, akik valójában vagyunk.” – Anita Moorjani: Meghaltam, hogy önmagamra találjak (könyv)

 

Riport egy idegsebésszel, aki kómából visszatérve alátámasztja, hogy a tudat nem az agy “terméke”, gyakorlatilag alátámasztja (orvos létére) az Önvalót

https://hirtv.hu/credo/credo-a-mennyorszag-letezik-2493889?fbclid=IwAR3Cqj7I0hc0ubWk3t3HdpCcS9MLBN69_7tyYbeyykkStQK-E77vyc62uSk#

Fekete Kata ThetaHealing és ZYO ÖnvalóFekete Kata elérhetőség

Tel: +36 30 878 4996

Mail: katalin.fekete@naturmagazin.hu

Egyéni konzultáció

Ha ThetaHealing vagy ZYO Önvaló egyéni konzultációra jönnél kérlek keress telefonon (ha kíváncsi vagy milyenek ezek, akkor nézd meg a videókat, melyek elérhetőségét lentebb találod). Bármire jelentkeznél, ezt megteheted alul a Hozzászólásokban vagy e-mailen. Kérlek ne a Facebookon keress, mert ott nehezen érsz el.

A konzultációkról részleteket itt találsz.

Csoportos eseményeket itt találsz:

Előadásokat, ZYO-kat ide kattintva találsz az esemény naptárban.

Videóimat itt találod.

A ThetaHealing tanfolyam itt érhető el.

ThetaHealing, önvaló, ZYO témában és azon is túli témákban itt találsz olyan dolgokat is, amik nincsenek benne a magazinban:

ThetaHealing tanfolyam Fekete Katával címmel: https://www.facebook.com/groups/524617121073203/

Önvaló Klub címmel: https://www.facebook.com/groups/2280818771954348/?ref=bookmarks

Vianna Stibal hivatalos ThetaHealing oldalán itt találsz meg:

http://www.thetahealing.com/theta-specialist-profile.html?id=124844

Theta Healing Institute of Knowledge
Theta Healing Institute of Knowledge – Hivatalos tanár

28 hozzászólás

 1. Kedves Kata !

  Csodálatos, amit teszel értünk, “keresőkért ” !
  Köszönöm, köszönöm, köszönöm.
  Jónéhány videód után könnyezve, felszabadult érzések közepette, gondolatban Hozzádszaladtam hatalmas virágcsokrokkal, remélem valamilyen ‘formában’ megjelent ez Neked ! 🙂
  Az Önvaló klubba bejelentkeztem, köszönöm, ha felveszel !
  Holnap a közös meditáción igyekszem részt venni, hálás vagyok a lehetőségért.

  Üdvözöllek : Magdi

  Ui.: a felhőkről, a mögötte mindig jelenlévő Napról, virágokról , gyakran eszembe jutnak szavaid….
  ” kinyílik a virág, becsukódik a virág…feljön a Nap, lemegy a Nap…. 🙂

 2. Kedves Kata!
  Köszönöm a sok csodát, ami kaptam
  Szeretettel
  ESzter

 3. Kedves Kata!

  Nagyon köszönöm a szerdai konzultációt!☺

  Képzeld, már másnap reggelre annyit javult a szemhéjjam működése, hogy magától kinyílt, nem kellett kézzel rásegítenem, mint korábban. Először fel sem tűnt a javulás, kb. fél óra múlva jöttem rá, hogy simán megy a dolog. Aztán este fenn voltam 11-ig, és NYITVA TUDTAM TARTANI A SZEMEMET, azelőtt már 8-kor sem nagyon, annyira fájt, súrlódott, beragadt a szárazságtól.

  Azért még megvártam a ma reggelt, mielőtt visszajelzek, hogy tartós-e a gyógyulás, és IGEN!!!

  Mégegyszer nagyon köszi!

  Köszönöm az önhibáztatásról megküldött videót is. Nagyon jó a “meditáció”, megcsinálom még párszor, több témára is.

  Magdi

 4. Nagyon találó volt a pite hasonlat, mivel egy cukrász tanfolyamot kezdtem el még tavaly szeptemberben, azért is nem tudtam járni a Bijóba, és mindig csak sóvárogtam, mikor küldted, h.milyen téma lesz éppen. Többször elolvastam az e-mailjeidet, mert úgy éreztem, h.akkor talán jobban hatnak rám…
  De talán nem véletlen, h. így kellett lennie. Úgy érzem, minden előadás egyfajta oldódás is, el is bőgtem magam, mikor definiáltad a siker-kudarc jellegét. Gyerekkoromtól azt éreztem, h.gödörbe csúszom egy-egy sikernek vélt esemény után, nem úgy örültem, mint a többiek, és ezért különbnek, ill.rosszabbnak éreztem magam hozzájuk képest.
  A végen pedig, a meditáció alatt, ilyet még sosem éreztem: először mintha összezsugorodtam volna vmi gömbszerű micsodába, majd felhővé váltam, utána fa lettem, de én voltam a fa folyóban tükröződő árnyéka, utána a kiszáradt folyómeder rögös földdarabkája, utána egy csacsi voltam, végül egy folyóparti pad voltam…. Itt egy kicsit belealudtam. Úgy tudnám megfogalmazni, h.alkotópont voltam.

 5. Köszönöm a munkádat rajtam! Elképesztően másképp érzem magam 🙂 felszabadultam 🙂

 6. Szia Kata!
  Nagyon köszönöm a mai megtapasztalásokat!!! Hihetetlenül sokat segítettél😚😍
  Köszönöm az Új Évi jókívánságaidat!!! Én is hasonló csodákat kívánok Neked! Nagyon jó a rezgésedben tartózkodni🤗
  Puszillak;Zsuzsa

 7. Drága Kata!
  Köszönök mindent, amit a legjobb tudásod, érzéseid alapján adtál és adni fogsz nekem, életem meghatározó találkozása Veled való. Tudd, hogy ott vagy a mindennapjaimban, tőled hozott dolgok segítenek át sok mindenen.
  Tudom, hogy sokat kell még dolgoznom magamon, talán egész holtomig fogom ezt tenni, de sebaj..
  Én kívánom, hogy nagyszerű lényeddel továbbra is segíthess embereknek ráébredni a szunnyadó, igazi énjükre, mert az egy csoda.. Sokat legyél még velünk,nevessünk, töltődjünk, érezzünk, ráébredjünk!
  Csodás felismerésekkel teljes, szép új esztendőt Neked,
  Kriszta

 8. Kedves Kata!
  Év elején egy számmisztikai előadást hallgattam, melyben a születési dátumom alapján a 2018 évre nagy spirituális fejlődést jósoltak. Talán ezért találkoztunk már januárban, aminek nagyon örülök. Szeretném hálámat kifejezni és köszönetet mondani a sok segítségért, amit tőled kaptam.
  Kívánok Neked és Családodnak minden szépet és jót, Áldott békés karácsonyt! Kívánom, hogy minél több embernek tudjál segíteni a későbbiekben is!
  Puszi Irén

 9. Kedves Kata!

  Összefoglalót szokás írni ilyenkor év végén. Én most azért ragadok tollat, mert kb. egy éve ismerlek Téged,

  miközben olyan változások történtek, amelyek miatt érdemes.

  Változások? Mihez képest? Röviden csak annyit az eredeti állapotról, hogy mindig egészséges és karcsú voltam. Egész életemen át kiszolgált a testem. Egyszer azonban a Világmindenség szabadságra küldött, pihenést rendelt el. Mivel magamtól nem tettem volna, kicsit besegített. Visszavonultak hormonok, ezek a kis mennyiségben termelődő anyagok, amelyek nagy befolyással vannak közérzetünkre, testérzetünkre.

  Ehhez kapcsolódtak más hormonok is, amelyeknek nem kellett volna. Ez jelentős testsúly-, erőnlét-, gondolkodás- és kedély változással járt együtt. Fekvő beteg voltam egy évig. A fizikai gyengeség mögött nagy igény mutatkozott lelki változásokra. Ebben segített a théta healing technika, amellyel Kata által ismerkedtem. Sokat foglalkozott velem egyéni konzultációkon is, Zyokon is, figyelmével, szeretetével.
  Sok segítséget kaptam szeretteimtől, természetgyógyász barátnőtől is.

  Így lassan gyógyulni kezdtem. Testileg és lelkileg épülgetve rácsodálkoztam arra, hogy milyen új arcát mutatja felém a világ!

  Rendszeres thétában töltött idő, letöltések, törlések, kitartó ásások hatásai mutatkoztak.

  Egyes életterületeket megszólítva éreztem, miközben megváltozott a szemléletem. Ez utóbbit nehéz kontrollálni, hiszen nem látjuk magunkat közvetlenül, amikor változunk.

  „ Hiába fürösztöd önmagadban,
  Csak másban moshatod meg arcodat. „ már akkor tudta József Attila.

  Az a megfogalmazhatatlan, megfoghatatlan, de mégis működő légkör, amit Kata felépít a Zyokon, egyre intenzívebb.

  Eleinte szinte elszálltam ilyenkor. Nagy belső boldogságot megélve elfelejtettem, hogy mi volt az ok, amelyen ásni akartam,

  vagy mi volt a probléma, amin a terápiás ülésen dolgozni akartunk. Ez is mérséklődött. Ma már tudok koncentrálni a problémára,

  dolgozni, ásni egyedül is. Az érzések amplitúdója kiegyenlítődött.

  Azért is írom a beszámolómat, mert Kata tartott egy „ tízmilliószoros” napot a közelmúltban.

  Ez, a keleti hagyomány szerint kiemelt idő, fontos pont.

  Kata felépítette beszédében energetikailag, és lelkileg is. Ott valami olyan történt, amit a jelenlévők nagy megelégedéssel megéltek,

  de megfogalmazni nem tudták, és nem is akarták.

  Az életemen azonban olyan változást indikált, amelyet szóba kell hozni, amelyet meg kell osztani, hogy mások is erőt merítsenek belőle.

  Azóta már nemcsak az egyes életterületeken látszik mindez, örömömre. A külvilág tükre mutat valami egészen mást!

  Eddig sem volt ismeretlen számomra az ezoterika, meditáció, önismeret szent fogalma. De mégsem provokálta a sok belső munka azt a változást,

  amit a külvilág visszatükrözött volna.

  Olyan életterületek mozdultak ki, amelyekről már teljesen lemondtam. Egyáltalán nem vártam ott már semmit ebben az életemben.

  Olyan esélyek nyílnak ki, amelyek ismeretlenek, így álmodni sem tudtam volna róluk.

  Földrengéshez hasonlítanám, de ehhez a szóhoz az épületek rombolódása tapad. Ez a „rengés” pedig kiegyenlítő.

  Felépít az életemben valamit, ami eddig előre tervezhetetlen és elképzelhetetlen volt. Teljesen új, örömteli kihívás, csak éppen élni kell vele.

  Új szelek fújnak! Új mosolyok fakadnak. Új szépségek mutatkoznak. Új örömök, kapcsolatok, lehetőségek, dinamika.

  Ahogy a Világegyetem tágul, s elvárja tőlem, hogy vele változzak. Ha nem félek ezektől a változásoktól, ha én magam megyek elébe,

  akkor megélem a csodás ígéretet:

  ha Isten felé lépek egy lépést, Ő ezerrel jön szembe.

  Itt szeretném megköszönni Katának a semmihez nem fogható hatást, amivel mindezt segítette.

  Szeretettel és öleléssel

  Piroska

 10. Szia!
  Sehol máshol,másnál nem tapasztaltam még ilyesmit,mint Nálad.
  …és igaz,még nem tudom mindez mire jó…de azt érzem,hogy jó 😀 és azt is érzem,vagy tudom
  ..vagy felismerem,hogy mindez nem idegen…valahogy egy… ” hazatalálás”.
  Köszönöm
  T.

 11. Csak meg szeretném köszönni az ilyen eseményeket, mint pl. a tegnapi. Miután hazamentem azt éreztem, hogy 100%-osan fel vagyok töltve. 🙂
  Olyan sokat segít ez nekem, hogy hihetetlen! Egyre jobban felismerem a mintáimat, egyre jobban engedem az elmémet beleolvadni az Önvalómba (azért még van min dolgoznom), de egyre “jobban” alakulnak a napjaim, sokkal kevesebb erőfeszítéssel élek, és sokkal tudatosabb lettem.
  Ki szerettem volna írni magamból, hogy milyen hálás vagyok ezért Neked, hogy rajtad keresztül ez a folyamat így beindult. 🙂

 12. A legutóbbi konzultációnk után, négy napig egy annyira csodálatos állapotban voltam. J Majd szóban részletesen beszámolok, de a lényeg, hogy teljesen megéltem az egységet, a tökéletességet, a feltétel nélküli szeretetet. Minden félelem és annak még a lehetösége is eltünt, egyszerüen nem volt „alkalmazható“. Olyan volt az egész, mint egy színház és történhet bármi engem az nem érint, nekem minden teljesen tökéletes volt. J Totális megengedés és öröm. Még a testi fájdalmak sem tudtak megérinteni. Jaj de jó volt, annyira természetes és felszabadító… aztán eltünt… pfff
  Minden esetre nagyon hálás vagyok, mert ilyet még sosem éltem át és ezt nem is tudnám elfelejteni, még ha akarnám sem. Még most is “vissza tudok nyúlni” oda, de nem tudok igazán belekerülni. Szóval hálás vagyok neked, mert ehez neked is közöd volt, nagyon sokat segítettél!
  Köszi! J
  Puszi
  Melinda

  • Drága Melinda,

   Köszönöm kedves szavaid. Az, amit tapasztaltál nem egy múló élmény. Ez az Önvaló, ez a Te valódi lényed, ez Te vagy. Igen, sokaknál kezdődik így a ráébredés arra, hogy nem azok a személyek, személyiségek, egó-k, akinek eddig hitték magukat, nem azok, akiknek eddig megszokták magukat. Ennél sokkal, sokkal szebb, jobb, több, gazdagabb az, amik vagyunk, ami vagy. Eleinte szokatlan, mert az elme nem tudja felfogni, nem tudja hová tenni és nem is kell neki, de azért megpróbálja :), ahogy eddig megszokta. Mivel nem tud vele mit kezdeni és még nagyon hallgatsz az elmére, ezért besorolódik az egész az élmény kategóriába. Az élmény pedig múlandó. Így úgy tűnik, mintha elmúlt volna. Valójában azonban nem tud eltűnni, mert Te vagy és ha eltűnne, akkor ki látná, hogy eltűnt :). Ha pedig itt van most is, akkor észrevehető, felfedezhető. Így hát csak ezen múlik. Keresd meg, figyeld meg, fedezd fel. Ott van, ott vagy, csak vedd észre. Sok embernél láttam már ugyanezt, meg fogod találni újra :). Csak engedd el az a hitet, hogy ez egy élmény.
   Szeretettel
   Kata

 13. Szia Kata!
  Nagyon tetszett az ásás. Tetszett, hogy már lehetett sztorizni is, így gondolom, jobban összeáll a kép.
  Nagyon tetszik a módszerben, hogy nem ítélkezik  🙂

 14. Szia Kata tegnap voltam az előadáson, teljessen olyan volt mintha hozzám szólna. Óriási tapasztalás volt, egyet szeretnék kérdezni, szerinted mennyire normális volt az az érzés meditáció közbe hogy most nyomban elsírom magam olyan dolgokok jöttek fel bennem. Alig bírtam vissza tartani magam .Vagy ilyenkor hagyni kell ?

  • Kedves Gabi,
   Teljesen természetes, hogy sírsz, akár meditáció közben is. A sírás lehet egyszerűen csak a belső megtisztulás testi jele, ahogy megszabadulsz sok-sok olyan elrejtett tudatalatti blokktól, amit eddig cipeltél magaddal. Sokszor nem is tudatosul, hogy mennyi és milyen féle blokkok oldódnak fel, mert nincs is erre szükség. Csak feloldódnak és többé nem bántanak. Oldódáskor pedig gyakran előfordul, hogy olyan, mintha pillanatokra az ember újraélné a blokkokhoz kapcsolódó fájdalmas történeteit és ez testi tünetekben is megnyilvánulhat. Azonban ezek csak pillantokig tartanak és utána jön a megkönnyebbülés, a megbékélés, a nyugalom érzete.
   Igen, jó ha ilyenkor hagyod, mert segít, ha a figyelmed az oldódáson van, s nem a sírás elfojtásán. Sokkal jobban fogod érezni magad, ha megengeded magadnak a sírást, még akkor is, ha mások is látják. 🙂 Szeretettel, Kata

 15. Nagyszerű volt,teljes és tökéletes,mindig azt mondtad ki amire éppen gondoltam,nagyon együtt volt minden,mindenkiben, egyidőben!köszönjük!

 16. Köszönöm szépen a tízmilliószoros előadást.
  Teljesen az volt az érzésem hogy csak hozzám beszélsz, és nekem szól személyesen..
  A példák közül amiket felhoztál még jópár stimmelt is.
  Örömmel állok az események elé. Valahol magamban érzem, hogy jól döntöttem a
  kérésemmel kapcsolatosan, mert a fejemben a meditáció alatt végig “világos” volt.

  Minden szépet és jót a következő találkozásig!

 17. Horváth Zsuzsanna

  Mikor eljövök Tőled, minden olyan jó és

  mindig történik valami meglepő, ha apróság is, de amire már rég

  várok.

  Képzeld, ilyen még nem volt, szinte „lebegtem” hazáig, meg még

  talán itthon is egy darabig. 😊

 18. Kedves Kata!

  Nagyon tetszett az elöadásod, mert én szeretem a logikusan felépített és érthetö dolgokat és neked sikerült mindent úgy átadnod, hogy teljesen tiszta volt számomra. Ritka, hogy valaki a lényegre koncentrál és nem csapong a mondanivalójában. Ùgyhogy tényleg gratulálok, nagyon jó volt!

  Küldd el légyszíves a videót, amit készítettél, ha lehet.

  Üdvözlettel:

  Melinda

 19. Kedves Kata!
  Köszönöm szépen a gondoskodó szeretetet, a segitségedet. Miközben ezeket a terápiás beszélgetéseket folytatjuk, mindig nagyon szeretlek. Máskor is, de ilyenkor különösen árad ez a legszebb érzés. Gyönyörű, ahogy gondolataim által – telefonon át – megsimogatva érzed magadat. A Lélek ölelése 🙂
  Látom, hogy Te is változol. Amióta megismertelek, egyre harrmonikusabban sugárzod azt, amit a tanitásaidban elmondasz és a segitségeddel megélek ZYO találkozóról találkozóra. Nagyon szép az, amikor ennyire élvezzük az életet magát. Minden pici percet, minden történést, minden megtapasztalást.
  Bizom abban, hogy a ZYO csoportodban megélt élmények egybefolynak, és állandó marad ez a könnyű érzés, áradó szeretet, tudatosság, LÉT.
  Szeretettel köszöntelek
  I. Piroska

 20. Igen, köszi <3
  És el kell mondjam, a cikkeid, letöltéseid, mindig épp a legalkalmasabb időben jönnek nekem itt az fb-n 🙂
  És mindig témába vágóan 🙂

 21. Drága Kata!

  Te egy fantasztikus ember vagy! ✌☀ Őszitntén köszönöm Neked mégegyszer a 13-i bemutatót! 💞
  Veronika

 22. Szia Kata!
  Szeretnék egy gyorsat jelezni neked.
  Múlt hét szerdán találkoztunk, és szombaton teljesen spontán megmoccantak a beleim, és sikerrel is jártam!!! vasárnap ugyanígy!
  Nagyon köszönöm!

 23. Kupás Ferencné Ancsa

  Szia Kata!
  Igen megértettem.
  A fülem is jelez a sogoromal kapcsolatban ellenkezik és meghallom a hangom eggyből nyomás alat van. Ekkor a válasz rá saját hangom is idegesítő!❤köszönöm, hogy vagy nekünk! Áldott szép napot kívánok. ❤
  Üdv Ancsa puszi

 24. Mindig nagyon sokat adnak az előadásaid. Általában le szoktam írni a kérdéseim, amig még nem látok tisztán, és amiben fejlődni szeretnék, és te ezekben mindig előreviszel, és válaszokat adsz. Köszönöm szépen a munkádat!

  Legyen szép napod! 🙂

  Üdv.,
  Zsófi

 25. Kupás Ferencné... Ancsa

  Drága Kata!
  Veled álmodtam, és Hajni-val!
  Nem küldtél üziket, azt mondtad,hogy elég neked Hajni. További álom- ra nem emlékszem ennyi.
  Szép jó reggelt! Vidám napot kívánok ?Szeretettel ?

 26. SZIA KATA!ÉRDEKES A FELRAKOTT KÉPED,ISTENI ENERGIA KÖDOK SOK ILYET ES EHHEZ HASONLOT FÉNYKEPEZTEM MAR HA SZERETNED SZIVESEN ELKÜLDÖM .SZERETETTEL TAKACS RITA takacsrita76@gmail.com

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!