Virágh Júlia természetgyógyász

Virágh Júlia természetgyógyász, fitoterapeuta, reflexológus, íriszdiagnoszta vagyok. 1986 óta dolgozom természetgyógyászként. Elérhetőségem telefonon: 

+36 20 961 9918

Az egyik leghatékonyabb természetgyógyászati állapotfelmérő módszernek – az orvosi diagnosztizálás mellett – a íriszdiagnosztikát (hivatalosan: írisz állapotfelmérés) tartom sok éves jó tapasztalataim miatt és mert jól használható prevenciós céllal.

Írisz állapotfelmérést Oroszországban tanultam, mert sok évvel ezelőtt itt volt a legmagasabb színvonalú képzésre lehetőségem. Természetgyógyász vizsgáimat a Gyemszi-ETI-nél tettem le.

A gyakorlatomat az Ormos Intézetben szereztem, ahol 8 évig dolgoztam. Mély tisztelője és jó ismerője vagyok a gyógynövényeknek, fitoterapeutaként alkalmazom őket és eredményességüket több mint 20 éve látom.

Jó eredményeket tapasztalok köpölyözéssel, Moxa terápiával, akupresszúrával és Bach virágterápiával is.

Küldetésem

a hozzám fordulók egészségének természetes módszerekkel történő segítése, a betegségek megelőzése, gyógyulásuk elősegítése, támogatása.

Elérhetőségem

Virágh Júlia

Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesülete

Budapest, II. Árpád Fejedelem útja 3-4

Tel: +36 20 961 9918

3 hozzászólás

  1. Ma beszéltem Julikával életemben előszőr, de tényleg imádni való ! 😊❤️

  2. Ma voltam nála először ,de már most imádom őt! 🙂
    Profin magyaráz ,kedves és jó humorú.
    Se többet se kevesebbet nem állapított meg mint amivel felkerestem ,úgy hogy semmiről nem kérdezett!
    Minden embernek ajánlom!!!

  3. Sok éve ismerem Jlika nénit, sok barátom és családtagok is volt nála segített nekünk főleg kikeveredni az összekeveredett diagnózisokból és gyógyszer mellékhatásokból. Mi mind nagyra becsüljük a munkáját és a tudását. Mindenkinek ajánlom aki tisztábban szeretne látni és kikeveredni a diagnózisok és gyógyszerek útvesztőiből.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!