Dr. Francia Boglárka orvos-természetgyógyász

Dr. Francia Boglárka: Orvos-természetgyógyászként megtaláltam arra a választ, hogy mi a szerepe a sok-sok gyógymódnak, hogyan függenek össze és alkotnak egységet az orvostudománnyal és arra is, hogy lehetséges valami több, magasabb, mint az orvostudomány. 

Már kora gyermekkoromban orvos szerettem volna lenni. Célom az volt, hogy a lehető-legtöbb embernek tudjak segíteni a harmonikus élet elérésében. Elvégeztem az ehhez szükséges iskolákat, 2002-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetemen diplomáztam. Háziorvos rezidensként, mentőorvosként kezdtem dolgozni, majd 2006-ban háziorvos lettem.

Néhány héttel a munkába állás után, 2003-ban különös tapasztalásom volt, találkoztam egy olyan daganatos beteggel, aki dacolva a statisztikákkal és a tankönyvi adatokkal jól volt, ami arra ösztönzött, hogy az egészséges, boldog élet megoldásaira az orvostudományon kívül is keressem a válaszokat. Pszichológiát tanultam, pszichodráma csoportba jártam, családterapeuta oklevelet szereztem, majd pszichoterápia képzésben vettem részt a Tündérhegyi Intézet diákjaként, de nem csináltam meg a záróvizsgát, mert megijesztettek a tapasztalásaim: nem értettem honnan jön az, hogy érezzük a másik ember testi és lelki érzéseit, gondolatait.

Ekkor kicsit irányt váltva megtapasztalhattam, hogy a gyógynövényekkel, vitaminokkal és ásványi-anyagokkal dokumentált, csodálatos gyógyulások érhetők el. Elindultam hát a természetgyógyászat útján.

Ennek keretében csodálatos dolgokat tanultam: csontkovácsolást, ajurvédát, tibeti orvoslást, hagyományos kínai orvoslást, számmisztikát, Reikit, extraszenz bioenergetikát, akupresszúrát, magas frekvenciás gyógymódokat, táplálkozásterápiát, kineziológiát, Bach virágterápiát, fitoterápiát, aromaterápiát, radiesztéziát, masszázsterápiákat, távol-keleti mozgásterápiákat, acu-tape terápiát, agykontrollt, a Taraczközi grafo-pszicho-morfo analízist. Eddig is meglévő, de nem tudatosuló spirituális képességeim tudatosultak, felerősödtek.

Orvos-természetgyógyász lettem és fitoterápiára (gyógynövényterápiára), fülakupunktúrás addiktológiára szakosodtam. 2015-ben homeopátiás orvos végzettséget szereztem.

Orvosként a kérdéseimre olyan választ kerestem, ami tudományos logikával is elfogadható, érthető, magyarázható. Fontos számomra, hogy valami módon tudományosan igazolhatóak legyenek a jelenleg még bizonyíthatatlannak számító dolgok is.

Ilyen értelemben elfogadható választ három módszer esetében találtam:

  1. A ThetaHealing® módszer adott elfogadható választ arra a kérdésemre, hogy mitől függ az, hogy az egyik ember jól megküzd egy olyan problémával, amibe a másik esetleg belehal. Vianna Stibal a világhírű médium, gyógyító, egy mindenki által könnyen megtanulható olyan logikai rendszert írt le, amivel könnyen feltárhatjuk és lecserélhetjük a tudatalattinkban lévő önkorlátozó hiedelmeket,  mint pl.: „engem mindig átvernek a férfiak”, “nekem mindenért keményen meg kell dolgozni”, stb.
  2. Lehetőségem volt személyesen Dr. Arkagyij Petrov professzor úrtól tanulni az Életfa programot.
  3. Dr. Grigorij Grabovoj professzor úr tanaiba is belepillanthattam.

Vianna Stibal 7 síkú világmodelljével értettem meg azt, hogy miért van helye a világunkban minden gyógymódnak, és hogyan egészíti ki az akadémikus orvoslást az összes többi. Mert egyik módszer se jobb, mint a másik. Kiegészítik egymást. Mindegyiknek helye van a világunkban!

A ThetaHealing® hivatalos tanára lettem, mint minden tanár én is személyesen Vianna Stibaltól tanultam. Óriási élmény volt beszélni vele, tanulni tőle. Rövid idő alatt az ország legképzettebb ThetaHealing® tanárai közé léptem.

Időközben a Grigorij Grabovoj professzor úr tanainak licence szerződéssel rendelkező hivatalos tanára is lettem, és megkaptam a jogot és a lehetőséget ezáltal, hogy hitelesen átadhassam a tanításait “A megmentésről és a harmonikus fejlődésről”.

Jelenleg is háziorvosként dolgozok és mellette teljesítem

Küldetésem

Tanítani mindenkinek, akinek csak lehet, hogy ezekkel az új tudományos és hatékony önsegítésen alapuló módszerekkel hogyan tudják megőrizni az egészségüket, hogyan tudnak  boldogabban élni testi, lelki, szellemi, szociális és spirituális értelemben is. Várom Önt is szeretettel a képzéseimre az ország több pontján.

Dr. Francia Boglárka – Elérhetőségem

Tel: +36 30 557 4199

Mail: info@franciaboglarka.hu

www.franciaboglarka.hu

Dr. Francia Boglárka orvos, a Theta Healing® és Grabovoj® módszerek tanára

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!