ThetaHealing: Mi a ThetaHealing? Mire jó ez a módszer?

A ThetaHealing mentális megoldás, önsegítő módszer, tudatos meditáció, amely kvantumfizikai elveken alapszik. ThetaHealing® során az agy zömmel  theta agyhullámokat bocsájt ki.

Ebben a tudatállapotban az agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, éberek vagyunk, rálátunk a tudatalattiban lévő gondolatainkra, érzelmeinkre, és akár át is írhatjuk azokat. A hipnózis is a theta tudatállapotot használja. Sok tapasztalat gyűlt már össze napjainkra a théta meditáció jótékony hatásairól.

A ThetaHealing mentális módszert Vianna Stibal alkotta.

Vianna Stibal - a Theta Healing megalkotója
Vianna Stibal – a Theta Healing megalkotója

1995-ben súlyos, a combcsontját érintő daganatból gyógyult meg. Miután a modern és az alternatív gyógymódok nem hozták meg a pozitív változást, végső elkeseredésében Vianna, aki mélyen hitt egy intelligens, Teremtő Energiában, kérte annak a segítségét. Azonnal javulni kezdett az állapota. Orvosi leletekkel bizonyított a gyógyulása.

Később észrevette, hogy másoknál is pozitív változásokat eredményezett a théta tudatállapotban végezett fókuszált meditáció.  Mára, több mint 45 000 emberrel történő konzultációs tapasztalatait összegezte Vianna a  ThetaHealing® módszerben .

Minden sejtünk memóriabankjában megtalálhatók azok a tapasztalatok, amit az emberiség, a létezésének a kezdete óta összegyűjtött. Itt találhatóak a személyiség emlékei, tapasztalatai, információi is. Ezeket a ThetaHealing® hiedelmeknek, hitrendszereknek nevezi. Ezek a DNS körül, a morfogenetikus mezőben tárolódnak és meghatározzák az életünket. A hiedelmekké vált információk óriási mennyisége gyakran összeütközik, összegabalyodik egymással. Ilyenkor önkorlátozóvá válnak. Ugyanis nem tudatosul, hogy pontosan mi mivel ütközik össze, ezért tudatosan nem értjük miért nem haladunk, miért érezzük úgy, hogy rossz dolgok történnek velünk és miért nem találjuk a megoldást vagy épp, miért ismétlődnek hasonlóan a dolgok. Hiedelmeink négy szinten léteznek.

A ThetaHealing mentális módszer által használt hiedelem szintek

Alap, genetikai, lélek és történelmi szintű hitekkel rendelkezünk. Vianna Stibal észrevette, hogy az oldásokat mind a négy szinten el kell végezni a tartós változáshoz. ThetaHealing módszerrel ezeket nemcsak felismerni vagyunk képesek, hanem fel is tudjuk őket oldani.

Tudat és tudatalatti

Életünk 12%-át töltjük tudatosan, 88%-ban pedig a tudattalan gondolataink teremtik a valóságunkat. A ThetaHealing® hit munka során ezek megváltoztathatók. Az érzelem munka érzelmeink átírására szolgál. Érdekes, hogy néha azért nem tudunk egy érzelmi mintázatot felvenni, mert nincs hozzá receptorunk.

Az Ásás, a ThetaHealing technika fő eleme

Az ÁSÁS, az a ThetaHealing® folyamat, amikor a tudatalattiban, megkeressük a probléma gyökerét. Azt feldolgozva azonnali változást tapasztalhatunk az életünkben.  Hit és érzelem munkával semlegesítjük a negatív emlékeinket. Emlékeink nem tűnnek el, csupán, már nem kényszerítenek a tudattalan minták minket. A „kell”, „muszáj” állapot helyett szabad választási lehetőséget teremtünk magunknak.

Vianna 7 síkú világmodellje segít megérteni világunk működését. Helyére kerül általa minden gyógymód: világunkban mindennek helye van.

ThetaHealing a világban

A ThetaHealing® mindenki számára elérhető életkortól, bőrszíntől, nemi, faji, vallási hovatartozástól függetlenül. Japánban az általános iskolákban tanítják. Indiában, Japánban vannak ThetaHealinget® alkalmazó kórházak. Dél-Amerikában pedig van olyan orvosi rendelő, ahol a ThetaHealing a praxis eljárásainak része.

A módszer gyors, egyszerű és nagyon hatékony. Kiváló önsegítő, vizualizációs technika. Könnyen megtanulható. Kvantum fizikai törvényszerűségekkel magyarázható.

A világ egyik országában sem elismert gyógyító eljárás, viszont immár második évtizede már több millióan alkalmazzák.

A ThetaHealing-et kipróbálhatod, megtapasztalhatod élőben bemutatón, ahol bemutató konzultációt is láthatsz. Itt pedig találsz olyan eseményeket, ahol ThetaHealing-et is használunk.

Ezen a Facebook oldalon életed segítő hitrendszer oldásokat (is) találsz: https://www.facebook.com/groups/524617121073203/

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO

Nézd meg ezt is

Anyagi kérdéseink az Önvaló Tudatosságunk teréből

Anyagi kérdéseink az Önvaló Tudatosságunk teréből

Az anyagiak szegény-gazdag játszmája Önvalóként (a valódi Énünk) energia mezővé szelidül, amit tudatosan meghaladunk. Az anyagi kérdések ily módon többé nem okoznak szenvedést, bánatot, vagy aggodalmat, problémát. 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!