Vianna Stibal – a Theta Healing asszonya

Vianna Stibal – a ThetaHealing® megalapítója, saját tapasztalatai a Theta Healing-ről és a módszer létrehozásának története

Vianna Stibal híres spirituális tanító, aki világszerte oktatja lélek filozófiáját és meditációs technikáját, a Theta Healing ® -et. Miután tanúja volt saját gyógyulásának egy közel 23 cm-es tumoros megbetegedésből, felfedezte hogy érzelmeink és meggyőződéseink milyen nagy hatással vannak ránk alap, genetikai, történelmi és lelki szinten. Megalkotott egy rendszert mely segít feltárni hogyan és miért hiszünk, hogyan hozunk létre problémákat és betegségeket az életünkben, hogyan lehetünk képesek megváltoztatni azokat, hogyan érthetjük meg a Teremtő igazi tervét és hogyan teremthetjük meg a vágyott valóságunkat. Az általa megalkotott technika azonnali mély théta állapotba hozza az agyunkat.

Ebben az állapotban tanítja meg diákjainak hogyan állítsák helyre kapcsolódásukat a Teremtővel. Ezen kapcsolódáson keresztül tanulható meg, hogyan lehet megkönnyíteni a fizikai, lelki és érzelmi változások elérését. Megtanítja, hogy mindannyian isteni szikrák vagyunk, megmutatja hogy hogyan teremti meg mindenki a saját valóságát és hogy minden egyes dolog az életünkben valamilyen célt szolgál. Vianna megtanítja hogyan azonosítsd be ezen célokat, hogyan értelmezd önnön magad és hogy teremtsd meg azt a valóságot amit látni szeretnél az életedben.

Nemcsak hogy rájött, hogy a módszer tanítható de tudta, hogy át kell adnia ezt a tudást.

Vianna a világ minden táján vezet szemináriumokat és oktat mindenféle fajú, meggyőződésű és vallású embert. A világon kb. 300.000 tanárt és konzulenst képzett már, akik 30 országban dolgoznak és a munkája nem áll meg itt.

Vianna elkötelezetten osztja meg szeretetét az emberek és a Mindenség Teremtője iránt tréningjein, könyveiben és a mások számára nyújtott segítséggel.

Vianna Stibal személyes üzenete

A nevem Vianna. A ThetaHealing technika megalkotója vagyok. A Teremtő által több alkalommal is meggyógyítottam magam ezzel a módszerrel.

Az első pillanattól kezdve, hogy átéltem az azonnali gyógyulásomat, ugyanaz a kíváncsiság hajtott: mitől gyógyult meg ilyen gyorsasággal a lábam? Évekkel később azt mondták, hogy pangásos szívelégtelenségem van. Még egyszer átélhettem szívem hihetetlenül gyors gyógyulási folyamatát. Újból ugyanazt a kérdést tettem fel, mitől gyógyult meg ilyen gyorsan a testem?

Lehetséges, hogy a megfelelő kérdés az lett volna, miért kellett megbetegednem és mi volt a tanulnivalóm belőle? Mint mindig, a Teremtő ugyanazzal a türelemmel válaszolt: „Vianna, a tested öngyógyító. Áldanod és ösztönöznöd kellene, nem gátolnod”.

Több ezer gyógyulásnak voltam szemtanúja

klienseim és tanítványaim körében. 1995-től az időmet azzal töltöttem hogy bemutattam az embernek, hogyan végezzék el ezt az egyszerű meditációt, és bizonyosodjanak meg eredményéről. 2000-ben kezdtem el mások képzését is ennek tanítására.

A Theta Healing módszer legmegfelelőbben úgy írható le, mint „becsatlakozni a tiszta válaszokba”.  

A résztvevők számára egyaránt lehetővé teszi, hogy megtalálják a korlátozó hiedelmeiket, és hogy megváltoztathassák azokat azonnal.  Nincs távoli megvalósulás, nem kell megerősítéseket olvasgatni, nincs benne semmi hókusz-pókusz. Csak az egyszerű felismerés van és az elhatározás, hogy meg kívánjuk változtatni a dolgokat, majd a tanújává válunk annak, hogy a Teremtő azonnal létrehozza a változást.

Azonnali gyógyulásom után, az emberek rám találtak és tömegesen érkeztek hozzám. A Teremtőt kértem mondja meg, hogy segíthetnék nekik. Néhányan jobban lettek, néhányan nem. Amikor megkérdeztem tőle, hogy mért van ez, hogy nem javult az állapotuk, azt válaszolta, hogy ők úgy gondolják, betegnek kell lenniük. A hitrendszerekkel való munka akkor már nem volt új a számomra. Egy hipnoterapeuta felesége voltam, aki eltekintve a különbségektől, igazán jó volt a szakmájában. A hipnózis módszere viszont egy hosszú folyamat. Némely hiedelem genetikus és történelmi eredetű. Miután hozzámentem az én montanai kedvesemhez, Guy Stibal-hez, a Teremtő megmutatta a négy szinten történő, hitrendszeri munkát. A végeredmény elképesztő volt!

Mindkét könyv,

az alap és a haladó Theta Healing bemutatja a módszeremet

Számos ThetaHealing tanár van mindenfelé, akik által megosztom válaszaimat és imáimat az egész világgal. A legtöbb tanár, akiket tanítottam csodálatos, és csak néhányuk okozott nekem szívfájdalmat. Tudásomat még mindig, céltudatosságtól vezérelve osztom meg másokkal.

Vianna Stibal – Tudom, hogy a Teremtő létezik és mi mindannyian a részei vagyunk

Tudom, hogy létünk isteni és megtisztítva hitrendszereinket, bármire képesek lehetünk. A röntgen által feltárt 23 cm-es daganatomból való felgyógyulás örök emlékeztető erre, nem tagadható le. Nagyon sok csodás dolog tanúja lehettem a testen belül, és kívül is. Láttam embereket meggyógyulni és másokat, akik nem. Tudom, hogy a Teremtő Való és nem számít, hogy mely valláshoz tartozol, képes vagy csatlakozni hozzá.

Én az életemet a Teremtőnek szenteltem. Utam során számos módot találtam arra, hogy segíthessek magamnak és másoknak megtalálni az egészséget, szeretetet és örömöt.

A Theta Healing elképesztő sikere a munka letisztultságában, és a konzulensek, tanárok elkötelezettségében rejlik, akik számos kultúrán belül terjesztik munkájukat. Minden tanárnak és konzulensnek megvan a maga csodás megtapasztalása, de a módszer amelyet tanítunk, mindenhol ugyanaz.

Vianna Stibal

Forrás: A hivatalos magyarországi oldal

Nézd meg ezt is

Intuitív Anatómia a Theta Healingben - Mit jelent? Miről szól?

Intuitív Anatómia a Theta Healingben – Hogyan beszél hozzánk a testünk?

Az is, aki nem orvos, hogyan használja az Anatómiát a saját egészsége érdekében? Testünk mely jelzése milyen életünket akadályozó lelki, érzelmi összefüggésekről árulkodik a tudatalattiban? Mi az Intuitív Anatómia?

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!