Babasírás spirituális oka – “Oknyomozásom” története

Egy anya számára nagyon nehéz tehetetlenül nézni, azt, ahogy a kisbabája sír. Pedig már mindent megtett. Van, amire talán még nem gondoltál, íme az én oknyomozásom története és a babasírás spirituális oka…

A babasírás spirituális oka – Amikor mindent megtettél

Megeteted, előtte és utána méregeted, böfizteted, rendben a pelus, nincs se melege és nem is fázik, a kutacsa nívóban így nem is szomjas, béke és nyugalom van körülötte, és te mint az anyukája szíved összes szeretetével és teljes figyelmeddel kényezteted őt, hogy még anyahiány érzete se legyen. Belecsempészted az összes “desszertet” amit a gyermekorvos és a védőnő javasolt, sőt a barátnők, nagymamák, szomszédok, internet, babafórumok, … még tán az ellenségeid tanácsait is megfogadod.

És ez a drága gyermek még mindig hol sír, hol nevet.

Persze keresed a “lelki okot” is, mert tudod, hogy a gyermeked 7 éves korig  a te energetikai tükröd. Dolgozol magadon, és mások segítségét is igénybe veszed. Újra és újra úgy tűnik, hogy: most megvan, megtaláltad az okot, meg is oldottad azt. Aztán jön néhány nyugodtabb nap és mintha eddig semmit se csináltál volna imádott kisdeded újra szenved.

Ja el ne felejtsem, hogy még az étrendedre is extra módon odafigyelsz, hogy még véletlenül se egyél semmi olyat, ami kiválthatja ezt az állapotot.

A babasírás spirituális oka – Ok, amire eddig nem gondoltál volna

Majd amikor már kifogytál az ötletekből, akkor elkezdesz a Teremtővel beszélgetni: “Teremtő kérek megoldást és megértést! Anélkül, hogy tovább tanítanád, add a megoldást és a megértést!”. Persze jó thétáshoz méltóan, mindezt thétában. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy nem kell thétásnak, vagy spirituálisan nyitottnak lenni, ahhoz, hogy egy ilyen kérdést feltegyél és használható választ is kapj rá.

Babasírás spirituális oka - ok, amire nem gondolnál

Röviddel a kérdés feltétele után érkezik a futár, megérkezik a várva-várt könyv: Vianna Stibal – A létezés hét síkja. Elsőre a könyv kinyílik “Az ötödik sík mesterei” résznél. Vianna a könyv következő oldalain leírja, hogy amikor egy nagyobb rezgésű Mester felvesz egy földi testet, akkor átmenetileg a nagy rezgésszint különbség miatt beteges lehet. Hoppá, a babasírás spirituális oka!

A babasírás oknyomozása folytatódik – Fény az alagút végén 

Hú! Mintha fényt gyújtanának az alagút végén, mintha a mázsás súlyok lekerülnének rólad, amint jön a megértés, hogy esetleg nem csak Te tehetsz arról, hogy a kicsinyed sír, visít, tekeri magát majd pukizik. Megnyugszol, és még nagyobb türelemmel és szeretettel vagy képes tornáztatni, dédelgetni őt, amikor újra és újra felcsendül a visító, vigasztalhatatlan sírás.

Telnek a hetek. A gyermeket szélgörcsök kínozzák és sír. Aztán újra jeleket kérsz. Nem érted mit tehetnél még. És újra jönnek a jelek, de fáradt vagy ahhoz, hogy meg is értsd azt.

Minden ami megjelenik a térben, az fontos! – Olvasd ügyesen a jeleket…

Aki jól tudja a térben megjelenő infókat olvasni, az gyorsabban megértheti a dolgait.

A gyerekszoba felett, a tetőtéri ablak körül megjelentek a galambok, és az egyik néha be is kukucskált az ablakon. Nem repült ugyan be, de megállt az ablak keretén. Érdekes. 10 éve lakunk itt, 10 éve élnek galambok tucatjai a szomszéd üres, elhanyagolt épület padlásán, és ez még sose fordult elő!  Rádöbbensz, hogy ennek talán üzenet értéke van. Majd elolvasod  Vianna Stibal “A létezés hét síkja” könyvben az egyik oldalt. Más mint amit korábban olvastál, de benne az infó.

A Lélek leszületése és a rezgés mintázat jelentősége a babasírás spirituális oka mögött

Amikor a Lélek leszületik fizikai testbe, akkor a gondolati szinten készít egy spirituális kaput, egy dimenziókaput, és azon keresztül lép be ebbe a térbe. A nagy rezgésszám változás miatt eleinte a baba lehet beteges, amíg megszokja ezt a rezgésmintázatot. Ezt olvasva értettem meg az életterületemen megjelent dolgokat. A galamb mint a Lélek jelképe bejött a kis ablakon, ami a spirituális kapu jelképe.

A tér is mutatta a probléma lehetséges okát. Megértést kértem, és meg is adatott. Milyen furcsa, hogy a galambok azóta ismét tisztelik az életterünket. Megjelentek, hogy segítsenek.

Müller Péter könyve is segít – Búcsú a Lélekcsaládtól

Közben olvasom Müller Péter Aranyfonál című könyvét. Olvastatja magát. Ugyanazt tanítja mint Dr. Grigorij Grabovoj, mint Pertov prof, mint Vianna Stibal. Bár nincs benne lényegi újdonság, de mégis nagyon élvezetes ahogy az író vall ezekről a spirituális törvényszerűségekről. Mivel életem fő kérdése, hogy hogyan oldjam meg kisbabám kellemetlenségeit, így nem kerülhették el a figyelmemet Müller Péter sorai. Írja ugyanis, hogy sokszor tévesen hasfájásnak minősítjük azt, az olykor 6 hónapig is eltartó folyamatot, amíg a Lélek felveszi a fizikai testét. Sokszor azért sír vigasztalhatatlanul a baba, mert búcsúzik a Lélekcsaládjától. Milyen érdekes, hogy néha elviselhetetlenül erős szív csakra fájdalmat érzek amikor a Kisbabám sír. Azt már a Rendelőben megtapasztaltam, hogy érzem sokszor amit a Beteg érez. Lehet, hogy Kicsinyem fájdalmát élem ilyenkor?

Magyar mérési tapasztalatok a babák rezgésével kapcsolatosan

3-4 évvel ezelőtt egy orvos kongresszuson egy magyar kutató, az antioxidánsokról tartott előadást. Méréssel kapcsolatos előadást tartott. Fura dolgot mondott. A szülőknek nagyon kell vigyázniuk az életenergia szintjükre, mert csak annál alacsonyabb energiával rendelkező utódot tudnak életre hívni. Bár néhány éve azt tapasztalja a mérései során, hogy megjelent a kivétel, és néhány esetben magasabb energiájú gyermek születik, mint amilyen a szülő. Akkor nem értettem mit beszél, de megjegyeztem, mert gyermeket akartam még szülni. Most értettem meg csak a mondatait, a Theta Healing® tanításait olvasva. Azért meglepő, hogy ezt valamelyik hazai tudós, mérési tapasztalatként megfogalmazta.

A fenti tapasztalások nekem sokat segítettek, hogy nagyobb türelemmel és szeretettel álljak saját magammal szembe. Az univerzum törvényszerűségei igazak ezen infók birtokában is. Ugyanúgy igaz, hogy 7 éves koráig a gyermekem az én energetikai tükörképem, oda-vissza hatunk egymásra ugyanúgy igaz, hogy én továbbra is tehetek azért, hogy Ő jobban legyen. Hogy a tyúk vagy a tojás volt-e előbb nem tudom, de tény, hogy egy kettőnk közötti finoman összehangolt láncreakciót beindított valami. Igen, az is lehet, hogy azért van így, mert éppen szokja a Lélek ezt a cuki apró Testet. Nekem ez a gondolat sokat segít, abban, hogy még odaadóbban szolgáljam Őt.

Üzenetem az Édesanyáknak

Továbbra is igaz, hogy a Kislányom azért választott engem az anyukájának, mert én tudom így vagy úgy biztosítani Neki azt, amiért Ő ide érkezett. Te, aki most e sorokat olvasod, Te is biztos lehetsz benne, hogy Te vagy a lehető legjobb szülői segítője a gyermekednek ebben a társasjátékban. Ez akkor is igaz, ha sokszor sír. Esetleg jó ha tudsz róla,  hogy létezik a babasírás spirituális oka is. Nekem sokat segített ez az információ. Egyszerűen csak szeresd tovább a Kicsinyedet és Önmagadat is, és ha így teszel folyamatos kapcsolatban állsz majd a saját Lelkeddel, és biztosan tudom, hogy így mindig a szükséges és helyes lépést fogod megtenni gyermeked boldogsága és egészsége érdekében.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS!

A CSECSEMŐ SÍRÁS SÚLYOS, AZONNALI ORVOSI BEAVATKOZÁST IGÉNYLŐ ÁLLAPOT JELE IS LEHET.

HA VÍGASZTALHATATLANUL SÍR A GYERMEKE, KÉREM HALADÉKTALANUL MUTASSA MEG ORVOSNAK! A CIKKBEN LEÍRTAK NEM HELYETTESÍTIK AZ ORVOSI ELLÁTÁST ÉS OKOT SEM ADNAK ARRA, HOGY AZT ELMULASSZA.

Dr. Francia Boglárka orvos, természetgyógyász, a Theta Healing® és Grabovoj® módszerek tanára

Nézd meg ezt is

Reziliencia, vagyis hogyan működik a pszichológiai immunrendszerünk?

Reziliencia, vagyis hogyan működik a pszichológiai immunrendszerünk?

A reziliencia az a képességünk amelynek segítségével a nehézségekkel nem csupán megküzdünk, de erősebbé is tesz minket ahelyett, hogy összeomlanánk.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!