ZYO ingyenes Egyetemes béke és szeretet meditáció videón

A ZYO ingyenes Egyetemes béke és szeretet meditációt a koronavírus kapcsán tartottam. A koronavírus helyzet része a tudatosságunknak, így nem félelemmel, aggodalommal, pánikkal érdemes rátekinteni, sem pedig figyelmenkívül hagyni. Inkább érmes megfigyelni vajon mit tanít az emberiségnek? Vajon mit tanít, mutat nekem? Vajon, hogyan szolgál engem? Erről itt olvashatsz még.

Amikor te békében vagy békeként, ebben az élethelyzetben is, akkor tetteidet, viselkedésedet az egyetemes intelligencia, a szeretet járja át. Innen másként cselekedsz, mint elméd megszokott kondicionáltságából, innen a helyzetre a legjobb, az aktuális választ tudod adni, akár előzetes tudás nélkül is. Innen a megérzéseid beélesednek, és érzed mi a helyes az adott helyzetben.

Ha te békéből reagálsz a pillanatnak megfelelően, akkor a környezeted is érzékeli ezt a békét, az is békésebbé válik általa. Ezért az ő környezetük is békésebbé válik, meg az övék is, meg az övék övéké is, stb….

Ezért olyan meditációt tartottam, ahol Te is megtapasztalhatod magadban ezt a békét. Ez a béke ugyanis nem függ a helyzettől, nem függ a körülményektől, örökké VAN, és bármikor hozzáférhető magadban. Még pánik helyzetben is, még félelemben is, bármikor, bármiben, koronavírus helyzetben is, bárhol :).

A ZYO Ingyenes Egyetemes Béke Szeretet meditációt itt éred el

Facebook Önvaló Klub: https://www.facebook.com/groups/2280818771954348/

Vagy itt:

Fekete Kata ThetaHealing, ZYO

Nézd meg ezt is

ZYO A belső életenergia felfedezése - Önvaló Tudatosság, mini elvonulás

ZYO A belső életenergia felfedezése – Önvaló Tudatosság, mini elvonulás dec. 1-3.

A belső életenergiát nemcsak érzékelni, figyelni, tudatosítani fogjuk, hanem ki is fejezzük, és megnézzük, hogy válik fizikaivá. 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!