Kovács József természetgyógyász, reflexológus

Kovács József természetgyógyász vagyok. A természetes gyógymódokhoz családi hagyomány fűz. 2006 óta segítem az emberek öngyógyítását természetgyógyász, reflexológusként. Emellett reiki-mester tanár, pszichoterapeuta és svéd masszázs tudásomat is felhasználom a hozzám fordulók javára.

Kovács József – Elérhetőségem

Telefon:          +36 70 327  5753

Cím:                  Budapest, Állomás u. 17.

1956-ban születtem olyan családban, ahol anyai ágon nagy hagyományai voltak a természetes módszerekkel történő gyógyításnak. Munkáim, beosztásaim és saját egészségügyi problémáim megtanítottak arra, hogy átfogóan, nagy vonalakban gondolkodjak, átlássam a dolgokat. Ennek köszönhetem holisztikus szemléletem, azaz az embert egészben nézve az egymást befolyásoló problémák figyelembe vételével gyógyítok.

Szülőföldemen, Kárpátalján, ismerkedtem meg a népi és más alternatív gyógymódok sokszínűségével. 1987-től élek Magyarországon. Alap tudásomat, tapasztalatomat egészségügyi-természetgyógyászati képzésben, reflexológia (ETI képzés), valamint svéd masszázs képzéssel egészítettem ki. Az anyag világ gyógyító erői mellett a bio energia világa és a lélek betegségekben játszott szerepe is érdekelt, ezért Reiki mesteri-tanári végzettséget is szereztem, valamint a Metafizikai Akadémián akkreditált oktatásban pszicho-terapeuta oklevelet szereztem.

Küldetésem

az emberek gyógyítása és öngyógyításuk segítése, ennek érdekében tanítani őket és segíteni felismerni a hamis tanokat. Ilyen céllal járom az országot és tartok ismeretterjesztő előadásokat. Emellett 2008 óta írok szakmai újság cikkeket és könyveket.

Most jelent meg 9. könyvem: „A hirudoterápia aranyreceptjei” címmel.

Könyveim

 • A szervezet tisztítása lépésről lépésre
 • Mítoszok és realitások a népi gyógymódok világából
 • A hidrogén-peroxid az eltitkolt gyógyszer
 • A kerozin a rák és egyéb betegségek gyógyítója
 • Az olajok gyógyító ereje
 • A szervezet tisztítása felsőfokon
 • Gyógyuljunk természetesen: tejtermékekkel, savanyú káposztával, tojással
 • A gyógyító szódabikarbóna
 • Gyógyítások sörrel
 • A hirudoterápia aranyreceptjei
 • Gyógyítások a méhészet termékeivel

Gyógyítói tevékenységemben eredmény centrikus vagyok.  Pácienseim közt volt, aki a szklerózis multiplexből gyógyult meg, volt, aki elhagyta az inzulint, sokan lemondtak az epekő vagy vesekő műtétről, mert okafogyottá vált a műtét. Útmutatásaimat követve pácienseimnél felszívódnak a golyvás göbök, visszavonul a szarkóma, megáll a csontritkulás folyamata.  A pikkelysömör is a múlté volt 1-2 hónapos önkezelés után.

Könyveim követőitől is sok pozitív visszajelzést kapok, melyeknek örömömre szolgálnak és erősítik a motivációmat.

Előadásaim

2018 március 28-án Szekszárdon a Babics Mihály Művelődési házban tartok előadást két témában:
1. Korunk civilizációs betegségeinek gyógyítása a népi gyógymódok eszközeivel
2. Könyvbemutató – Gyógyítások a méhészet termékeivel (méz, méhpempő, propolisz, virágpor, méhméreg).

Várom az Önök visszajelzéseit, hozzászólásait is, illetve írásbeli kérdéseikkel is keressenek bátran.

79 hozzászólás

 1. Tisztelt Kovács József!
  Szeretném megkérdezni, akinek fém, implantátum, vagy szív pacemaker van a szervezetébe beültetve, az is alkalmazhatja a hidrogén peroxidot belsőleg?
  Vérnyomás, vérhigító szedése akadály lehet?
  Köszönöm szépen!

  • Kérem, keresse meg telefonon Kovács Józsefet, mert a weboldalnak ez a részre jelenleg nem működik.
   Üdvözlettel, Fekete Kata

 2. Kedves József!

  Milyen gyógymódot tudna ajánlani a covid-19 vírus megelőzésére,illetve a fertőzött beteg gyógyítására!?

  Válaszát előre is köszönöm.

  Tisztelettel: János

 3. Tisztelt Kovács József Úr!
  Szeretném a tanácsát kérni abban, hogy a lányom több éve gluténallergiás, az étkezését megváltoztatta. Ihatja-e a hidrogén peroxidot, vagy más alternatívát ajánl.
  Hálásan köszönöm a segítségét.
  Mellár Erika

 4. Schleining Angelika

  Tisztelt Kovács Úr!
  Változó izületi gyulladásra kezdtem el szedni a hidrogén-peroxidot, a könyvében leírtak szerint. Körülbelül a 15. napon elkezdtem köhögni tőle, de nem csak én hanem édesanyám is. Így abba hagytuk a szedését, a köhögés elmúlt. Ön szerint lehetséges hogy a benne lévő tartósítószertől köhögtünk? Vagy csak simán érzékenyek vagyunk rà? Lehet esetleg valahol tartósítószer nélküli hidrogén-peroxidot vàsárolni valahol, esetleg van tudomása róla? Egyébként már ez alatt a két hét alatt is sokat segített az oldat, de most hogy abba hagytam jön vissza a fàjdalom. Ha esetleg mást ajánl kérem segítségét.
  Előre is köszönöm.

  • Tisztelt Kovács Úr!
   Olvastam a h.peroxidos cikkét. Sajnos a könyvet még nem. Szeretném megkérdezni, hogy a férjemet agydaganattal műtötték, már átesett komoterápián is, jelenleg is járunk kezelésre két hetente. Szeretném adni neki is a 3 százalékos h.peroxidot. Elég nehéz beszerezni főleg most. De sikerült egy gyógyszerész ismerősömtől. Nem tudom milyen adagba adagoljam neki.
   Megköszönöm segítségét. Válaszát az email címemre szíveskedjék küldeni.
   Maradok tisztelettel: egy aggódó feleség Nagyné Mariann

  • Nagyné Kovács Veronika

   Kedves Angelika!
   Én mindig a frissen higítottat kérem a patikában, és jelzem, hogy ne rakjanak bele tartósítószert.

  • Debreczi Szilamér

   35%-os élelmiszerkönyvi minőségű hidrogén-peroxidot kell használni.

   Facebookon keresztül keressen meg, hogy eligazítsam.
   Debreczi Szilamér
   vagy e-mail: d.szilamer1@yahoo.com

 5. Tisztelt Kovács úr!
  Két kérdésem van:
  1. A lapos szemölcsöt, hogyan kell kezelni a hidrogénperoxiddal? Mert a könyvében általánosan van megjegyezve, hogy szemölcsre is hat. De tudjuk, hogy sokféle létezik, sajnos.
  2. Fentebb olvastam, hogy az epekővet is gyógyítja a hidr/oxid.
  A hidr,/oxidot hogyan kell alkalmazni epekő esetében?
  Előre is köszönöm a válaszát.

 6. Tisztelt Kovács úr! Kérem írja meg, hogy a hidrogén peroxidot fülbe miként alkalmazzuk? kell e higitani vagy higitatlanul kell csepegtetni a fülbe? köszönöm ha válaszol, üdvözlettel varga katalin

  • Tisztelt Kovács Úr!

   Édesanyám ALS (amiotrófiás laterálszklerózis) nevű betegségben szenved. Már nehezen lélegzik, de még itthon tudjuk ápolni. Az orvosok mindent megtettek, rengeteg helyen voltunk, de már tanácstalan mindenki.
   Egyik barátunk hívta fel Önre a figyelmem.
   Nagyon nagy reményekkel fordulok Önhöz, kérem, segítsen!
   Köszönöm szíves figyelmét.

   Üdvözlettel :Utassy Katalin

 7. Kedves Roland!
  A candida fertőzés terjedhet a béltraktus vonalán vagy a húgyúti szervrendszeren keresztül, vagy mind a kettőn. Fertőzésre utaló jel, ha a székletében emésztetlen ételdarabkákat talál, vagy a hímvesszőjén rendellenes túrós váladékot. A szájcandidát eltávolíthatja erősen koncentrált szódabikarbónás vízzel. A belső candidát kezelje desztillált kerozinnal, a szájöblögetést végezheti 3%-os hidrogén-peroxiddal (szükség esetén), máskor oldja fel vízzel 1:1 arányban a szájöblögetéshez, A
  táplálékkiegészítőket óvatosan kezeljük és kellő körültekintéssel, csak szükség esetén. Alkalmazzunk természetes forrásokat.Részletes leírásokat e témával kapcsolatban, kipróbált receptekkel, talál a könyveimben. A kerozin – a rák és egyéb betegségek gyógyítója c. könyvemben részletesen írok a kerozin alkalmazásáról (a kerozin adagolása betegségtől és a beteg állapotától függ). A hidrogén-peroxid fogyasztható állandó jelleggel, napi 3-szor, 2 dl vízben 20 cseppjével, étkezés előtt 20-30 perccel, üres gyomorra. 10 naponként tartsunk 1-2 nap szünetet, félévenként 2 hét szünetet. Ha daganatos betegség áll a háttérben, a szervezet parazita írtása elengedhetetlen része a gyógyulásnak.
  A paleo táplálkozást váltsa át a makrobiotikusra.

 8. Tisztelt Kovács Úr!
  Szájüregi vélhetően candida mely például bio citromlével “letörölhető” melynek örültem,
  (nyálkás fehér fonalas szerkezetü) mert már daganatra is gondoltam. Sajnos pár nap után visszatérő kifejlődő holyagszerű képződmény amiről szó van , mely különösebben nem fáj enyhe száraz torkfájás és maga a hólyag érzete kidudorodása torok szájpadláson a másik a hátsó fog szájzugában található) jelenleg tehát két fix helyen alkul ki és szerintem a nyelven is megtalálható enyhe lepedékes formában. Ezen probléma azaz hólyag legaláb fél éve fennál tudatosan 3 hete vettem észemre azota szoktam szodabikarbonával öblögetni, gyömbérrel, fokhagymát rágcsálok, bio citromot és héját isalkamazom valamint a vizembe is szoktam citromlevet tenni mostanában.
  Cukrot egyáltalán nem fogyasztok már 1 éve és megközelitőleg paleo szemléletü az étkezésem mindeztől függetlenül. Azonban gyümölcsöt szoktam enni és annak van druktóz tartalma ez is táplálhaja.
  Vérképemben relative kevsebb limfocitaszámom egyminusz jel volt csilag nem..
  Ezen tüneti jelemzők ön szerint is candidára utalhatnak?
  Kérdésem az lenne tisztelettel, hogy “amennyiben ez candida ecseteléssel” azaz külső kezeléssel is szabad kezelni orvosi 3%os h.-peroxiddal vagy inkább elég csak a pohárban csepekben fogyasztani?

  Az orvosi deszt.petroleum (kerozin) segíthet még rajta vagy e két modszer azaz a 3%os orvosi h.peroxid és a d.kerozin kizárja egymást?
  Egyébként általános preventív egészségvédő immunerősítő sejtmegujító “fiatalitó” célzattal fogyasztató állandó rendszerességgel?

  A szájüregi daganatok esetében a deszt. kerozin “külsőleg” is alkalmazható lenne ” ecsetelés” jelleggel? Vagy inkább csak belsőleg?
  A deszt. kerozin adagolása szubjektív azaz páciens és állapot függő vagy átlalános jellegü?
  Konkrét mennyiségre gondolok napi szinten.
  Szándékomban áll megvenni a könyveket látván az intejukat önnel a youtubon.
  Élőjoghurt kultura segíthet még a helyzeten baktéroumflóra erősítés átal?

  Ez lehet egy lokális (kizárolag szájüregi) probléma is?

  Sok vitamint és kiegészitőt fogyasztok. Q10 Antoccyan reserveratrol Lenki multivitamin K2 glinko biloba omega3 olivaolaj kokusz zsir, tojásfehérje kollagén, kreatin magas dozisu citrusos bioflavonoidos c vitamin kurkuma, hyauronsav

  Köszönettel;
  Roland

 9. Kedves Kovács József úr!

  Szeretném megkérdezni, hogy mikor lesz legközelebb előadása Budapesten, vagy esetleg Pakson?

  Köszönöm válaszát!

  Melinda

 10. Kedves Kovács Úr!

  Tudni szeretném, hogy hol találok olyan orvost aki a hidrogén peroxid vénás beadását is vállalja?

  Köszönettel: Fodor Éva

  • Kedves Éva!
   Az akadémiai orvoslás Magyarországon nem alkalmazza a hidrogén-peroxidos kezeléseket, ezért csak saját felelősségükre egyes orvosok végzik az ilyen gyógyításokat, így nem publikusak ezen orvosok adatai. Én néhány évvel ezelőtt kértem meg egy jól vénázó ápolónőt, aki 10 infúziót kötött be nekem, és elégedett voltam az eredménnyel. Az infúzió helyett a könyvemben leírtam a rektális úton történő kezelést, ami szinte azonos eredményt okoz, és egyedül is elvégezhető otthoni körülmények között.
   A kérdés, hogy milyen problémára keresi a tisztelt Olvasó a megoldást. Általában onkológiai betegségeknél várják a betegek a csodát a hidrogén-peroxidos infúziótól. Ezeknek a betegeknek azt ajánlom, hogy legyenek képben a betegséget kiváltó okokkal. Ez pedig nem más, mint a szervezetünk súlyos parazitafertőzöttsége. A hidrogén-peroxid a fertőzések egy részét képes megsemmisíteni, így nem minden esetben vezet a teljes gyógyuláshoz. Ahogy a minket körbevevő világ változik, mi is változunk, és a betegségeket okozó paraziták is változnak, mutálódnak, és az ellenük folytatott harchoz bevetett eszközöknek is változniuk kell. Csak komplex hozzáállással lehet kigyógyulni ezekből a betegségekből Hulda Clark, Nisi és a többi gyógyító által ajánlott, ma már klasszikussá vált tisztítások alkalmazásával. Ez mára már ki lett dolgozva és jó eredményről számolhatunk be.
   Üdvözlettel: Kovács József

 11. Tisztelt Kovács József Úr !

  Tüdőgyulladásra beszedett antibiotikumok “hatására” a bélműködésem egy kissé felborult . Kérdezem , hogy érdemes e a hidrogén- peroxidot “bevetnem” ?

  Tisztelettel várom válaszát.

  • Kedves Kecskés Úr!
   A hidrogén-peroxidot szedheti, de az nem fogja megoldani az antibiotikum által okozott problémát. Ajánlom a vizeletterápiát vagy a savanyú tejtermékek fogyasztását, kellő körültekintettel.

   • Tisztelt Kovács Úr !

    Köszönöm a válaszát, melyre a mai napon bukkantam rá, úgy látszik nem küldenek értesítést… Sajnos az eltelt idő alatt a vesémmel is gondok adódnak , talán a sok RTG. , CT besugárzások miatt, vagy a beszedett antibiotikumok “áldásos” mellékhatásai következtében ?

    Megrendeltem a LIBRI-től az Ön könyvét a hidrogén-peroxiddal kapcsolatban, tanulmányozom, és ha kérdésem lenn jelentkezhetnék ? Üdvözlettel : Kecskés Béla

    • Kedves Kecskés Úr!
     A Ct-nél a kontraszt anyagok is nagy bajokat tudnak okozni, ha előzetesen elmarad a vizsgálandó beteg tolerancia vizsgálata a beadandó kontrasztanyagra, ami sajnos legtöbb esetben nem történik meg. Így a kontraszt anyagok károsíthatják a vesét, a májat, az idegrendszert. Erről mélyen hallgat az egészségügy. A hidrogén peroxid se csodaszer, komolyabb betegségeknél érdemes kikérni a szakember véleményét.
     Ha kérdések merülnek fel a könyv értelmezésével kapcsolatban, tessék csak jelezni, és amennyire tudok, válaszolok, általában rövid időn belül.
     Üdvözlettel: Kovács József

 12. Tisztelr Kivacs Jozsef! Kerdezem, hogy a purulaban kaphato Hyperol hidrogenperoxid tabletta is megfelel, illetve ennek vizes oldata, a kezeleshez? 1 tablettat 1 dl vizben oldva 1%-os, 3 tablettat oldva 3%-os oldatot lehet nyerni. Citromsav a tabletta vivoanyaga. Koszonom valaszat Gyorgy Elvira.

  • A Hyperol tablettát a gyártó belső alkalmazásra nem tanácsolja. Ezért ajánlom erre a célra a 3%-os gyógyszertárban vásárolható hidrogén-peroxidot.

   • Kedves Kovacs ur! Koszonom valaszat. Tovabba szeretnem megkerdezni: kronikus Lyme betegseg eseteben milyen adagolasban javasolja a hidrogen-peroxidot, Gyereknek illetve felnottnek? Koszonettel Gy. E.

    • Kedves György Elvira! Bizonyára elkerülte figyelmemet levele, amiért elnézést kérek, hogy csak most reagálok rá. Ha kérdése továbbra is aktuális, válaszom megtalálja a könyvemben. Kortól függően változik az adagolás. 1-2 éves gyerekeknél 1-2 csepp, felnőtteknél 10 csepp az ajánlott mennyiség 1/2 dl vízben oldva, evés előtt fél órával, vagy evés után 2 órával, napi 3-szor. A részleteket érdemes megismerni a könyvből.

   • Kedves Kovács Úr! javasolja-e és milyen hígítási arányban/adagolásban inni a 3%-os hidrogén-peroxidos vizet, ha a végbél polip műtét után a seb sokkal lassabban gyógyul, mint kellene. Esetleg magát a seb környékét ecsetelni? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Sz.T.

    • Kedves Szabó Tünde!
     A hidrogén-peroxid perorális úton történő szedése önmaga is elmulasztja a belekben kialakult polipokat. Ha a sebek gyógyításáról beszélünk, akkor egyértelműen gyorsítja a gyógyulást akár a sebet külsőleg kezelve, akár belsőleg szedve (perorális úton), a könyvemben ajánlott adagolásban.

 13. Tisztelt Kovács József!
  Kérdésem a következő: hidrogén-peroxid tabletta (citromsav a vivőanyag) használható oldat formájában? 2 gyógyszert (tablettát) 1 dl vízben feloldva 3%-os oldatot eredményez. Használható ez az oldat ugyanúgy, mint az Ön leírásaiban szereplő oldat? Köszönöm! Üdvözlettel György Eliza.

 14. Tisztelt Dr, Kovacs Ur.
  Lehet önt szemelyesen E-mailen elerni en szeretnek önnel a tisztitott köolajrol irni, amit en jelenleg szedek mar 3 honapja mellrak kezelessel kapcsolatba. Az öcsem volt elöadasan Erdelybe Sepsiszentgyörgyön ahonnan en is szarmazom de jelenleg külföldön elek.Tovabbi informaciot E-mailen keresztül szeretnek böviteni ha lehetseges.
  Elöre is köszönöm a valaszat, Ilona.

 15. Kedves Kovacs Ur !
  Romaniabol Sepsiszentgyorgyrol zavarom egy kerdessel.Hol tudnam megrendelni a konyveit az egeszet,persze szerre mint nyugdijas ? !
  Megprobaltam en is szedni a H2O2 egy pohar vizbe 15 cseppig,de ereztem,hogy egeti a torkam a 3% H.peroxid.Nem egeti-e el a belflorakat 15-20 cepp,ahogy az orosz profeszor irja? Nekem a problemam a vegbelel van,csinaltam beontest is mar 2 szer,valamit enyhitett.Elore is koszonom valaszt …tisztelettel Dezso

  • Kedves Dénes Úr!
   A hidrogénperoxid szedése olyan mennyiségben, ahogy Neumivákin professzor ajánlja – nem káros, csakis jótékony a hatása. Sajnos hajlamosak vagyunk az előítéletekre, és mivel a szernek egyéb jellegű tulajdonságai (pl.-ul: hajszőkítő stb.) élnek bennünk, attól tartunk, hogy kárt okoz majd, ha belsőleg fogyasztjuk. Ez nem így van. Magyarországon és Erdélyben is tömegesen használják már a szert, és aki használja, mint jómagam is, csak a jótékony hatását tapasztaljuk. A pohár alatt 2 dl-es poharat kell érteni! A bélflórákat nem fogja sérteni, hiszen hidrogén peroxidot a szervezetünk is állít elő, csak nem elég mennyiségben. A beöntésekkel vigyázzunk, mert ahhoz előbb meg kell tisztítani a vastagbelünket, azt követően végezhetünk hidrogén-peroxidos kezelést rektális úton. A szer hígítása: 3%-os legyen. Mindez részletesen le van írva a könyvemben. Amikor arra jártam, Csíkszeredán tartották a könyveimet a könyvesboltban. Hogy most tartják e – nem tudom. Az interneten meg lehet rendelni, tudomásom szerint kiszállítják. Én személyesen nem terjesztem, a Nyugaton élő magyarság az internetről rendelik meg. Személyes közreműködésemmel legfeljebb Nagyváradra tudnám eljuttatni, de ezt privát beszéljük meg, ha nem talál más megoldást. Ahhoz, hogy használható tanácsot adjak a betegségével kapcsolatban konkrétabban, írjon az e-mail címemre: kovacs.jozsef@index.hu. részletesebb kórleírást.
   Üdvözlettel: Kovács József

 16. Tisztelt Kovács Ur!
  Most találtam rá az ön honlapjára, és midjárt érdeklődnék, hogy az agysorvadást tudnám lassítani az édesanyanyámnál az Ön módszerével? Előre is nagyon köszönöm a válaszát.
  Üdvözlettel: Ilona

  • Kedves Garda Ferencné!
   Az egyik ilyen megoldás lehet a 3%-os hidrogén-peroxid szedése, a könyvemben leírtak szerint. A kontraindikációt is tessék elolvasni. A másik módszer a hidegen sajtolt napraforgó olajból és a 40%-os vodkából készített emulzió, amelynek részletes leírása és hatásmechanizmusa Az olajok gyógyító ereje c. könyvembenvan leírva. Egyszerű mind a két irány, de egyszerre ne alkalmazzuk!

 17. Tisztelt Kovács József!

  Ma diagnosztizáltak Sába nevű kutyámnál gerincdaganatot, amely gyógyíthatatlan. Gyermekem külföldön él, és az ismeretségi körében van állatorvosok által “halálra ítélt”, de hosszú ideje viszonylag stabilizált állapotú eb, akit H2O2-vel kezelnek. Internetes tájékozódásunk szerint Ön az egyetlen Magyarországon, aki ezzel a gyógymóddal érdemben foglalkozik.
  Kérdéseim:
  1. Található-e a könyvében (nem feltétlenül háziállatra vonatkozó) olyan terápia, amely alkalmazható a mi esetünkre?
  2. Kapható-e és hol a külföldi szakirodalom által előírt az Ön által ajánlott 3 %-os, élelmiszer minőségű hidrogén peroxid oldat?
  Válaszát előre is köszönöm.

  • A hidrogén-peroxid az eltitkolt gyógyszer c. könyvemben talál leírást a hidrogén-peroxid alkalmazásáról. Kutyának általában fele annyit szoktak adagolni, mint az embernek. Persze, ez függ az állat testsúlyától is. Ettől lehet hogy nem fog meggyógyulni, ahhoz egyéb gyógymódot is érdemes lenne alkalmazni, de az életminőségén mindenképp javítani fog.

 18. Tisztelt Kovács József!

  Érdeklődni szeretnék, hogy pajzsmirigy-alulműködés esetén lehet-e fogyasztani a hidrogén-peroxidot.

  Köszönettel: Jázmin

  • Kedves Jázmin!
   A hidrogén-peroxid szedhető a pajzsmirigy alulműködése esetén. Mindenképp általános közérzet javulást fog okozni. A pajzsmirigy alulműködése esetén jódban gazdag élelmet kell fogyasztanunk. Ilyen a tengeri alga, a tenger egyéb gyümölcsei stb. Én könyveimben a betegség gyógyítására a kék jódot ajánlom (nem a gyógyszertárban vásároltat!, hanem amelynek a receptje a Mítoszok és realitások a népi gyógymódok világából c. könyvemben olvashat) valamint a terpentines kádfürdőt, melyről hosszabb leírást a honlapomon olvashat. Azonkívül Az olajok gyógyító ereje c. könyvem is tartalmaz megoldást erre az alattomos bajra. Üdvözlettel: Kovács József

 19. Tisztelt Kovács Úr!

  Néhány hónapja fejfájások gyötörnek, a jobb szemem mögött szintén fájdalmat érzek és nyomást is. A szemorvos baktériumot talált a szempillánál, de minden más rendben volt. Az allergia az idén eléggé megviselt, lehet ez is rontott a helyzeten, de sajnos még nem jutottam el koponyaröntgenre, hogy kiderülhessen mi lehet a baj, így csak szenvedek és félek, hogy valami szövődmény alakult ki nálam. Van egy olyan fogam amit már rég gyökérkezelni kellett volna és többször szedtem antibiotikumot miatta. Lehetséges, hogy a probléma oka itt keresendő? A hidrogén-peroxidos kúra segítene esetleg ebben amíg nem tudok eljutni további vizsgálatokra? És hogyan kell használni, mert volt ahol húsz, volt ahol tíz cseppet láttam leírva? Legyen szíves írja meg nekem pontosan és az időtartamát is a kúrának. Eléggé elvagyok keseredve, mert nem egyszer voltam már orvosnál ezzel a problémával és nem jutottam előbbre.

  • Kedves Csilla!
   Lehet, hogy elkerülte a figyelmemet, de úgy látom a levele megválaszolatlanul maradt. most pótolom.
   A hidrogén-peroxidot mindenkinek ajánlatos szedni. Napi 3 alkalommal evés előtt 20-30 perccel, 20 cseppjével 2 dl ivóvízben oldva. Vagy evés után 2 órával. C-vitamin fogyasztása napi szinten szükséges. A C-vitamin szükségletünket akár egy gerezd fokhagyma elfogyasztása is kielégíti. Napi szinten fogyasztjuk, 10 naponta 1-2 nap szünet beiktatásával. Szedhető hosszú ideig. A kontraindikációkat A hidrogén-peroxid az eltitkolt gyógyszer c. könyvemben részletesen leírtam.

   • Köszönöm a választ!

   • Üdvözlet! Szeretnék még kérdezni. Megpróbálkoztam a hidrogén-peroxid használatával, de annak ellenére, hogy egy olyan valamiben jelentős változást tapasztaltam, amivel már hónapok óta hiába küzdöttem – néhány adag után -, a fejemben furcsa nyilallások jelentkeztek és a szívemnél is éreztem, hogy össze-vissza kalimpált párszor. Csak két pohárral ittam meg egy nap és csak tíz cseppet mertem alkalmazni. Reggelente amikor felébredtem jól voltam. Nem tudom, hogy ez valami mellékhatás volt, vagy tisztulási folyamat eredménye? Mit gondol erről? Sajnos a könyvet még nem volt alkalmam olvasni, hogy többet tudjak az ezzel kapcsolatos dolgokról, nehéz hozzájutnom bármihez otthonról a távolság miatt.

    • Kedves Csilla! Az amit 200 oldalon taglalok egy könyvben, azt egy levélben összefoglalni nem egyszerű, nem is vállalkozok rá. Tessék megismerkedni a könyvemmel. Aztán, amíg diagnózist nem tud, addig megoldást is nehéz találni a problémájára. Egy állapotfelmérésre jöjjön el a rendelőmbe, akkor tudnék konkrétabb javaslatot tenni. Lehet, hogy a propolisz szeszes kivonata segítene önnek, vagy a desztillált kerozin? De lehet, hogy elég az almaecet gőzét óvatosan beszívni néhány lélegzetvétellel. A hidrogén-peroxid alkalmazásának is meg van a módja. Irányt tudok mutatni, de a részleteket önnek kell megismerni, alkalmazni, ezt fel kell vállalnia, utána járni. Üdvözlettel: Kovács József

     • Kedves Kovács József!

      Megpróbálom a könyvet megszerezni, de elmenni sajnos nem tudok személyesen, nem Magyarországon élek. Hallottam már online tanácsadásról, de ezt bizonyára nem mindenki alkalmazza. Minden esetre köszönöm a választ!

      Üdvözlettel: Csilla

 20. Tisztelt Kovács József!
  A máj kétharánujjnyi megnagobbodása, reflux, puffadás, emésztési gondokra szeretném a segitségét kérni.
  Nem szeretnék reflux gyógyszereket szedni, hisz az csak a tüneteket fedi el, sokkal inkább szeretném a hidrogén – peroxidot.
  Kérem segitsen nekem. Ha javasolja mikor, mennyit, naponta hány alkalommal.
  Előre is köszönöm a segitségét!

  Üdvözlettel: Ilona

  • Kedves Ilona!
   A hidrogén-peroxid szedését az általános adagolás szerint tessék végezni. (Neumivákin professzor legutóbbi javaslata: 2 dl vízbe 20 csepp H2O2-t, 3%-osat, napi 3 alkalommal, a könyvemben leírt feltételek mellett). Lehet, hogy ez nem fog eredményt hozni a mája gyógyulásában, de jobb közérzetet fog biztosítani, javítja a vérképet, csökkenti a koleszterinszintet, javítja a vérnyomást, növeli a vér oxigén szintjét (telítettségét). Ha a mája gyógyítására egyéb népi gyógyító eljárást szeretne alkalmazni, és a segítségemet igényli, akkor kérem keressen fel a rendelőmben egy előre egyeztetett időpontban, ahol több alternatív megoldást tudunk megbeszélni, megismerve a betegségével kapcsolatos részletkérdéseket.

   • Tisztelt Kovács Úr!
    Elöször is köszönöm a gyors választ! Természetesen szeretném az egészségemet minden tekintetben a lehetőségek szerint helyre állitani. Éppen ezért felfogom Önt keresni….előzetesen telefonon kérek időpontot. Tekintettel arra, hogy én csak a mostani gondjaim kapcsán találtam rá a neten az Ön gyógyitó tevékenységére, ezért természetesen a könyveiről is csak most értersültem. Most fogom megrendelni a Hidrogén-peroxid az eltitkolt gyógyszer c. könyvét, aminek alapján elkezdem szedni a hidrogén-peroxidot. Nem budapesten élek, utaznom kell, szeretném a nagy kánikula végét megvárni, addig is nagyon köszönöm segitségét!
    Ilona

 21. Kedves Kovács Úr!
  Szeretném megkérdezni, hogy az allergiás -pontosabban az augusztusban induló- tüsszögő, orrbedugulós, szemviszketős, keresztallergiás- tünetekre mit ajánl? Elsősorban az orrdugulás a bajom. Ha sok mindent kell tennem, kell-e önhöz személyesen is elmennem? Ez nem akadály, csak legyen végre eredmény. Hol tudnék önnel beszélni? Mikor?

  • Kedves Erika!
   A 3%-os hidrogén-peroxidot sikeresen alkalmazzák a pollenallergia kezelésére. Alkalmazását A hidrogén-peroxid – az eltitkolt gyógyszer c. könyvemben leírtam. Ha több oldalról szeretné megközelíteni a megoldást, akkor szeretettel várom a rendelőmben, előzetes bejelentkezés szükséges. Tel.: 06/70/3275753.

 22. (kiegészítés!)
  Tudni kell, hogy az epehólyag tisztítását műtét előtt lehetséges elvégezni, mivel műtétnél az epekővel együtt az epehólyag is kikerül.

 23. Tisztelt Kovács úr!

  Három kérdésben szeretném a válaszát kérni.

  Melyik könyvében kapok útmutatást epekő problémára, ugyanis feleségem epekő műtét előtt áll.

  Tisztított kerozint hol lehet kapni, mert én a neten nem találtam?

  Hol rendel, van-e személyes konzultációra lehetőség?

  Várom megtisztelő válaszát.

  Üdv: Varga Antal

  • Kedves Varga Úr!
   Az epéről több könyvemben írok. Elsősorban A szervezet tisztítása lépésről lépésre. valamint a Gyógyítások sörrel c. könyvemre gondolok, ahol az epe tisztításának menetét írom le. Tisztított, azaz desztillált kerozint a József krt.65-ben talál, az Azúr vegyszerkereskedésben. Rendelés, előre egyeztetett időpontban lehetséges. Hívjon telefonon vagy írjon e-mailt e kérdésben.
   Üdvözlettel: Kovács József

 24. Kedves Kovács József!

  Szeretném Öntől megtudni, ha aranyér problémám van, arra milyen gyógymódot javasol? Műtét előtti állapotban vagyok, hetente többszöri kivérzéssel. Sosem szedtem gyógyszert, félek is a műtéttől. Biztosan van rá egyéb megoldás is! Válaszát előre is köszönöm.

  • Kedves Nagy Róza!
   Kérdése igen meglepő. Ezek szerint nem ismeri a könyveimet, amit őszintén sajnálok. Hisz majdnem mindegyik könyvemben írok valós, könnyen kivitelezhető megoldásokat az említett betegségre. Legutóbb egy zongorista hölgy keresett fel ilyen problémával. Készítettem neki egy befújós vegyületet, amit talán 3 napig használt, napi 2 alkalommal, tovább nem volt rá szüksége. Az évek óta nyugtalanító , az utóbbi időkben ijesztően vérző aranyere elmúlt. A sebészi beavatkozás fájdalmas és nem mindig végleges megoldás. De mindenkinek joga van választani – mi mellett döntsön.

 25. Kedves Mayer Györgyné!
  Pajzsmirigy problémával általánosságban (azaz nem személyre szólóan) több könyvem is foglalkozik. Egyebek közt: A szervezet tisztítása lépésről lépésre, Mítoszok és realitások a népi gyógymódok világából, Az olajok gyógyító ereje. A szervezet tisztítása felsőfokon stb. A pajzsmirigyben fellelhető göbök lehetnek úgy az alulműködés, mint a túlműkődésnek az eredménye- Az Öngyógyításnál is az orvossal való előzetes konzultáció szükséges. Mindenképp tisztázni kell a pajzsmirigy működését. Könyveim megvásárolhatóak a nagyobb könyvesboltokban vagy a rendelőmben időpont egyeztetéssel.
  Üdvözlettel: Kovács József

 26. Tisztelt Kovács Úr! Göbös pajzsmiriggyel melyik könyvében foglalkozik és hol vehetném meg?

 27. Kedves Dr. Kiss Úr!
  (kiegészítés) Az infúziós kezelés rendjét elolvashatja A hidrogén-peroxid az eltitkolt gyógyszer c. könyvemben. Minden hazai könyvhálózatban megtalálható.

 28. Kedves Dr.Kiss Úr!
  Sajnálattal olvasom levelét. A legnagyobb segítő szándékkal se tudok Önnek aprópénzre váltható tanácsot adni. Ebben a kérdésben a gasztroenterológusa tudna Önnek segíteni. A H2O2 szedésének ezt a formáját nem ismerem. De véleményem szerint az Ön esetében nem ez a gyógyulás útja. Ahhoz, hogy személyre szóló tanácsot adjak, sok egyéb körülményt is ismernem kellene. Azonban, ha a hidrogén-peroxidhoz ragaszkodik, tanácsolom annak alkalmazását infúziós formában.
  Üdvözlettel: Kovács József

 29. Tisztelt Kovács Úr!
  Egy igen kedves barátomtól hallottam a hidrogén peroxidos gyógyításról. Interneten meghallgattam az Ön előadásait. Kérdésem a következő lenne:
  Nyelőcső daganatos beteg vagyok. Teljes elzáródás következméyeként , csak PEG-en keresztül vehetek be ételt, italt.
  Gyomorszondán keresztül is alkalmazhatom-e a hidrogén peroxidot, milyen gyakorisággal, és milyen adagokban?
  Szíves válaszát előre is megköszönve, maradok tisztelettel:
  Dr Kiss Gábor

 30. Kedves László!
  A könyvem megÍrása óta eltelt egy kis idő. Közben ezek a rendelők abbahagyták ilyen jellegű tevékenységüket , de nem reménytelen az ügye. Van rá megoldás. Amit az Ön által említett könyvemben írok az csak egy a több közül. A Gyógyítások sörrel c. könyvemben közreadtam egy másik módszert (Bolotov akadémikus módszere) stb. Az én gyakorlatomban 2 embernél sikerült teljesen megszüntetni a betegséget egy 23 évesnél és egy 25 évesnél.Mindketten orvosilag igazoltan nagatív laboreredménnyel rendelkeznek. Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok Önnek is!
  Kovács József

 31. Tisztelt Kovacs Jozsef

  Het ev utan a mult ev januarjaban szklerozis multiplexxel diagnosztizaltak. Jaraszavarom van. Elolvastam ,,A hidroren – peroxid, az eltitkolt gyogyszer,, konyveben a sklerozis multiplex kezelesere vonatkozo kezelesi modot. Emlitest tesz ket maganklinikarol is Budapesten akik alkalmazzak a hidrogen-peroxidos kezelest. Keresem ha tud segiteni a klinikak pontos megnevezeseben es elerhetosegeben. Szeretnem alkalmaztatni a hidrogen-peroxidos kezelesi modot.

  Elore is koszonom segitseget

  Udvozlettel
  Hodgyai Laszlo

 32. Jó napot kivánok.

  Nekemahidrogén peroxiddal kapcsoatban lenne kérdésem!Alulműködő Autoimmun pajzsmirigyes vagyok!

  Kezelhetem e magam ezzel a szerrel,mert megvettem a könyvet,de ott konkrétan erről a betegségről nem találtam semmit!

  Előre is köszönöm a válaszát. Stefanka Anna

  • Szedheti a H2O2-t! Egy hónap múlva fogja érezni a jobb közérzetet, javul a vérképe, amit a laboreredmények is fognak igazolni. A pajzsmirigy alul működését ez nem fogja megoldani. A megoldást a “Mítoszok és realitások a népi gyógymódok világából” vagy “Az olajok gyógyító ereje” c. könyvemben találja meg. Első esetben a kék jód alkalmazását, másik esetben a hidegen sajtolt napraforgó olajból és a 40%-os etilalkoholból készült emulziót ajánlom figyelmébe.
   Üdvözlettel: Kovács József

 33. Kedves Kovács József!Arra kérdésemre várom válaszát,hogy a myóma gyógyitására hatékony e hidrogén peroxid ? Segitségét előre is köszönöm!

  • Kedves Rozália! A hidrogén-peroxid szedése mindenképpen javítani fogja a közérzetét, A myóma kezelésére egy átfogóbb stratégiára van szükség, ami az étrend megváltoztatásával, az immunrendszer erősítésével, a szervezet tisztításával együtt hoz eredményt. Tanácsolom még a talpmasszázs alkalmazását is.

 34. Jó napot szeretném öntől megkérdezni ,hogy Parkinson kórra lehetne e szedni hidrogén peroxidot mennyi cseppet és hányszor naponta,előre is köszönöm válaszát! Üdv!

  • A választ e-mailben küldtem. Üdv, Fekete Kata

  • Kedves Ivett! A Parkinson kórra is szedhető a H2O2. De ennek a szernek az egyszerű szedése önmaga nem hoz gyógyulást, legfeljebb enyhülést, ahhoz komplex kezelés szükséges. A H2O2 szedését leírtam A hidrogén-peroxid – az eltitkolt gyógyszer c. könyvemben.

  • TISZTELT KOVÁCS ÚR hidrogén- peroxid 1dl vizzel lehet inni cseppenként de ön azt is irja lenyelni halálos most nem tudom ihatom köszönöm szabóné

   • Kedves Szabó Kálmánné.
    Úgy érzem Ön nem az én könyvemet olvasta, vagy igencsak sajátosan értelmezi a leírtakat. Pedig ezért kizárás jár! Így történt ez Spinóza esetében is. Előszöris 0,5 dl vízben ajánlom a fogyasztást. Másadszor a cseppeket fokozatosan növeljük 1-től 10-ig. Harmadszor: Bármilyen gyógyszer a nem megengedett mennyiségben halálos lehet. Tessék betartani az ajánlott adagolást és akkor a szernek csakis a jótékony hatását fogja megtapasztalni. Ne felejtse elvégezni előtte a könyvben ajánlott tisztításokat is!

   • Kedves Kovács József!
    Ha valakinek mellrákja van és szed Hormongyógyszert aminek a neve: Flamos és Ibrance ezek mellett is alkalmazható a H2O2?
    Köszönettel Dora

 35. Wagnerné Ullmann Rozália

  Üdvözlöm, az lenne a kérdésem, hogy a mi a Reiki mestervonala?

  • Kedves Rozália! Én a Rai Reiki vonalat követem. Lődi József, aki jelenleg Németországban él, avatott mester-tanárrá.

  • Kedves Kovács József!
   Ha valakinek mellrákja van és szed Hormongyógyszert aminek a neve: Flamos és Ibrance ezek mellett is alkalmazható a H2O2?
   Köszönettel Dora

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!