Simon Nóra DaoYin gerincterapeuta

Simon Nóra masszőr, WuShuang DaoYin Kínai gerincterapeuta vagyok. Célom az élvezhető mozgásban segíteni mindenkit és az általam használt terápiákkal javítani életminőségükön.

A mozgás már 13 éves korom óta az életem része, ezért sportedzőként végeztem 2010-ben OKJ-s képzésben a Semmelweis Egyetem – Testnevelési és Sporttudományi Karán. Észrevettem, hogy sajnos nem mindenkinek adatott meg, hogy a mozgást élvezettel is tudja végezni és vitt engem abba az irányba, hogy hogyan segíthetnék másoknak, hogy ők is kiegyensúlyozott, harmonikus, fájdalommentes életet tudjanak élni.

Így ismerkedtem meg különböző masszázstechnikákkal, melyeket ma is használok. Azt már masszőrként tapasztaltam, hogy nagyon sok ember küzd gerincproblémákkal, ami gyakran a mozgásszegény életmódot következménye. Találtam számukra (is) egy remek módszert a kínai DaoYin gerincterápiát. Elvégeztem a Kínai Gyógymódok Akadémiáján a DaoYin Kínai Gerincterapeuta képzést és azóta segítem vele azokat, akik szeretnék.

Jelenleg a Shennong Intézet Kínai Gyógymódok Akadémiája – Kínai Orvostan Karán folytatom tanulmányaimat.
Terápiáim között szerepel még a Köpölyözés, Bemer3000 terápia, Magnevit magneto-elektro akupunktúrás terápia, Meridim – digitális meridián diagnosztika

Küldetésem

Az élvezhető mozgásban segíteni mindenkit és az általam használt terápiákkal javítani életminőségükön. Számomra fontos a folyamatos tanulás és fejlődés!

Simon Nóra elérhetőség

Tel: +36 30 746 0243

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!