Dr. Szabó Ágnes Pszichoterapeuta, Természetgyógyász

Dr. Szabó Ágnes Katalin vagyok: orvosként dolgozom a test és a lélek gondjaival saját, természetes módszereimmel. A pszichoterápia, fitoterápia, anya-baba, magzat, női szerepek és a Theta Healing a fő irányaim.

Tapasztalataim és képzettségem

Orvos-Pszichoterapeuta, Természetgyógyász, Fitoterapeuta, ThetaHealing oktató, MagAhang Csoport Terapeuta, Anya-magzat Pszichoterapeuta, Gyógynövény-gyógyász (Fitoterapeuta),  Gyógynövénytúra Vezető és Oktató, Előadó.

A fenti címek a belső utamat, fejlődésemet jelölik, ahogy a gyógyító-folyamatok tárháza bővült a hivatásomban és a saját életemben. A hagyományos orvosi látásmódomat fokozatosan természetes gyógymódokkal egészítettem ki, holisztikus Egységgé. Ez egy csodálatos folyamat, egy szerelem, ma is zajlik, soha nincs vége. EGY ÉBREDÉS az ÚJBA!

Rájöttem orvosként, hogy a pszichiátriai gyógyszerek a lélek valódi kínjaira nem hoznak gyógyírt, noha a tünetek elnyomásával enyhülést nyújthatnak. A leghatékonyabbnak azt találom, ha az orvosi  hátteremet összevegyítem a lelki és más természetes gyógyító módszereimmel, és a legszemélyreszabottabb megoldást nyújtom a hozzám fordulók részére, gyógyszer mentesen.

Saját technikákkal, gyógyító-teremtő folyamatokkal dolgozom

Mára már sajátos, új, csak rám jellemző technikákat és gyógyító-teremtő folyamatokat, tréningeket fejlesztettem ki azért, hogy magas színvonalú szolgálatot nyújtsak mindazoknak, akik fontosnak tartják, hogy önmaguk alakítsák életüket, új sorsot teremtve!

Ezeknek a terápiás és teremtő folyamatoknak a kívánatos és a kliens által megfogalmazott céljain túl „mellékhatása” még a lelki harmónia, EGYSÉGÉRZÉS, béke, szerelem-energia megjelenése az élet egyes területein, nem csak a nő-férfi kapcsolatokban.

Lényeges elem még a kreatív énünk, vagy magyarul a teremtői mivoltunk kibontása, ami fontos szempont a mindennapok laza és könnyed, negatív stressztől mentes megélésében, az anyagi javak előteremtésében.

Dr. Szabó Ágnes – A kulcs számomra az öröm

A KULCS AZ, HOGY ÖRÖMMEL történjenek meg mindezek. Hogyan?

Ahogy ezt alkalmazom, megmutatom neked, ha kell gyógyítással, ha kell, közösen intuitíven a csoportos vagy páros és az egyéni terápiás-alkotó térben, sokoldalúan.

Mindenki a szíve mélyén tudja, hogyan legyen újra egészséges, mi a dolga itt a világban, merre tart és ki-mindenkivel? Legfeljebb segítek neked emlékezni színesen, sokoldalúan, hogy tudatosuljon az, hogy  az Élet, az életed és Te magad is egy különleges ajándék vagy! Csak örömben, örömmel érdemes!

Erre a pácienseim tanítottak meg!

Így történt, hogy szakítottam a szenvedés, a hiány és fájdalom terével a gyógyítói szemléletemben is (és a magánéletemben is) és szabadon átálltam a bőség, a jelen, a van, az öröm terébe, amik a szerelem energiájába térülést segítik. Jól hangzik?

Akkor lépj egyet Önmagadért!

Olyan bőségtálat szeretnék neked kínálni, hogy kedvedre választhasd ki azt a ÍZES ÉLET-ÉTELT, ami számodra most a legnagyobb örömöt és jól emészthető lélekételeket tartalmazza!

ÍME NÉHÁNY KEDVCSINÁLÓ FOGÁS AZ ÉTLAPRÓL

 • Egyéni és párkapcsolati terápiák: Van békés, tiszteletteli és kölcsönösen jó kiút!
 • Anya-Baba Egészség Természetesen: Csoport Tréning, Csoportos Terápiás és Meditációs élmény Budapesten, Szombathelyen, Szentgotthárdon.
 • Anya-Magzat Kapcsolatanalízis Egyenrangú kapcsolat a magzattal a Lélek csodálatos belső tereiben. A belső gyermek és az anyai vonal erősítése, megoldásai, gyógyítása. Közös felkészülés a szülésre, születésre.
 • Kapcsolat a Magzattal a Lélek útjain: Csoporttréning Egész nap. Előadás, beszélgetés, meditáció, relaxáció és kapcsolati terápia a szerelem terében. Belső Magzat Gyógyító Nap nemcsak kismamáknak
 • Minden, ami NŐŐŐ! – Klub.  Havonkénti esti találkozók, előadások. Beszélgetések. Minden alkalommal egy érdekes, mindenkit komolyan érintő témát dolgozunk át! Bátran elmondhatod, megoszthatod, ami a szívedet nyomja! Ez az a  HELY, ahol a NŐK EGY-MÁSÉRT VANNAK!
 • ThetaHealing egyéni kezelések és oktatás
 • MagAhang Gyógyító Tér: Kreativitás a szerelem és a szív energiájába hangolva.
 • Előadások, bemutatók sok-sok témában.

Csoportos foglalkozásokra polyfoamot, takarót, kényelmes ruházatot hozzatok!

Kiegészítheted lelki-szellemi táplálékodat egy finom gyógytea keverékkel! Biztosan élvezettel tölt el majd minden öröm-korty! JÓ ÉT(ITT)VÁGYAT kívánok!

Szeretettel várlak 30 év gyógyítói tapasztalatával, 6 gyerekes Anyukaként és házasságban élő Nőként!

A fenti étlap helyszínei

 • Budapesten: Erzsébet krt. 15. III/32.
 • Szombathelyen Kálvária u. 34. Alpok Ház
 • Szentgotthárdon Wellness&Spa, Füzesi u. 3/A.

Dr. Szabó Ágnes Katalin – Elérhetőségem

Tel: +36 30 939 3185

E-mail: info@drszaboagnes.hu

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!