Dr. Csóka Tibor klinikai onkológus

Dr. Csóka Tibor klinikai onkológus vagyok. Diagnosztikus és terápiás gyakorlatomban integratív onkológiai eljárásokat alkalmazok komplex módon.

A hagyományos daganatkezeléseket mély hipertermiával, oxigén kezelésekkel, nagy dózisú C vitamin infúziókkal egészítem ki. Étrendi és folyadékfogyasztási tanácsokkal támogatom a betegeimet, hatékony és modern étrend kiegészítőkkel segítem a beteg szervezetet. Hiszem és vallom, hogy fizikai testünket gondolatok, érzések, szavak formálják. Igény szerint, nagy hangsúlyt fektetek a beteg ember lelki-szellemi konfliktusrendszerének feltárására és feloldására. Munkám során kineziológusokkal, lélek- és energiagyógyászokkal, reflexológusokkal dolgozom együtt.

Dr. Csóka Tibor – Üzenetem a ma emberének

Teremtett világunkban, mindannyian betegek vagyunk. Gondolatokban, érzésekben, kimondott szavakban és cselekedetekben.

Fizikai, durva rezgésű tested, melynek talmi valóságában – mindmáig – oly kitartóan hittél és bíztál, teherként hordozza ezeket a finom-rezgésszintű negatív programokat. Betegséged (minduntalan elégedetlenséged és boldogtalanságod) a Szellemed jelzése. Egy intő jel, ami elárulja, hogy felborult a rend benned. Állj meg. Ne siess. Csendesedj el, így a mindennapjaid idejében. Ott bent, Önmagadban, a Mindenség jelenlétében.

Jelen állapotod nem ellened van, hanem érted. Nem az ellenséged, hanem Szellemed segélykiáltása. Egy esély, hogy felismerd, hova is jutottál. Halld meg a szavát, hisz rólad és neked szól. Az idő nem fontos, ne sajnáld a napjaidat erre. Talán túl régóta vagy önfejű és érzéketlen magaddal és másokkal szemben. Talán túl régóta cipeled a régi sérelmeidet és őrzöd a megrázkódtatásaidat. Nem vagy képes megszabadulni tőlük. Csűrik, csavarják a lelkiismeretedet, fúrják az oldaladat, bűntudatod van. Zsákként nyomják a válladat.

Állj meg egy pillanatra.

Pihenj meg végre. Érezd át a félelmeidet. Tudatosítsd őket.

Az eszmélés lassan, de biztosan és a végtelen belső csendben zajlik. Környezeted megzavarhatja, de nem szakíthatja meg mindezt. Lassan lehiggadsz. Megnyugszol. Kitisztulnak a gondolataid és vágyaid. Felsejlik, hol is követted el a hibáidat. Kivel és hogyan viselkedtél, mit gondoltál, mondtál, cselekedtél. Fájdalmas. Persze hogy az. Nincs jövőd a komfortzónádból való kimozdulás nélkül. Ráeszmélsz a hibáidra, tévedéseidre. Egyszerre csak tudatosítod, hogy ők azok, amiért ide jutottál. Minden megvilágosodik előtted. Az egész életed.

Hatalmas béke önti el Lelkedet és Szellemedet.

Már nem akarsz harcolni. Nem gyűlölsz semmit és senkit. Szabad, tiszta és tudatos vagy. Tested minden porcikájában érzed ezt a felszabadult erőt. Ezt a mérhetetlen Forrást. Igen Ő az. Isten(ed) végtelen nyugodt keze vonása. Beléd áramlik a fény. Már nem akarsz pusztítani, csak teremteni. Esélyt adni magadnak és másoknak, újra kezdeni, újat teremteni. És gyógyulsz, oldódsz, megszabadulsz, akár sírsz. Felszabadultan. Légy oroszlán, szelíd oroszlán, ki önmaga belső valóságát éli. Gyere közénk. Várunk téged….

Dr. Csóka Tibor klinikai onkológus

 

Egy komment

  1. köszönöm, nagyon elgondolkodtató, és sok-sok igazságot feltáró üzenek Csóka doktor úrtól. Köszönet , hála, és tisztelet neki, mint ismerősnek.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!