Babacsináló 14 év tapasztalata – Nemcsak meddőség ellen, természetesen

Klienseim hívnak úgy: A Babacsináló. Íme megtörtént eseteim. Mire figyeljünk már fiatalon? Hogy előzzük meg a bajt? Mit tegyünk, ha már meg van?

Elszomorító, hogy a mai világban milyen sok a meddő nő, illetve nemzőképtelen férfi.

A párok sokszor évekig próbálkoznak a különféle kezelésekkel, ezek temérdek pénzbe kerülnek és még az egészségüket is veszélyeztetik (hormonkezelések).

“Orvosilag lehetetlen, mégis…”

Az első esetem, amikor tudtam segíteni 12 éve volt. A házaspár 10 évig járta az orvosokat, hét lombik beültetés volt. Orvost váltottak és az új orvos azzal kezdte, hogy megállapította, hogy a petevezeték nem átjárható (annyira mint egy gombost), kijelentette, hogy „asszonyom orvosilag lehetetlen, hogy gyereke legyen”. De érezte, hogy mégis lesz. Nem adta fel. Ekkor találkoztunk és elkezdtük a terápiát, és 4 hónap múlva spontán megfogant a baba. Jelenleg két energikus baba édesanyja.

Az elmúlt 14 évben nagyon sok baba született a segítségemmel.

Súlyproblémák a háttérben

„Volt házaspár, ahol orvosilag minden rendben volt, még sem fogant meg a baba. A férj 130 kg volt. Tudjuk, hogy a nagy has egy időzített bomba. Csökkenti a kismedencei érellátást (megj.: ezért egy orvos Nobel díjat kapott). A férj 9 hónap alatt 36 kg-ot fogyott és megfogant a baba.”

Számítógép a háttérben

„Még egy példa: a férj állandóan a számítógép előtt ült. A sugárzás is oka a terméketlenségnek. Eltiltottuk a gép használatától. Ikreik születtek.”

Babacsináló akkor kell, ha magától nem megy…. – De miért nem megy?

A meddő párok számának növekedésére sokféle magyarázatot találhatunk. Tapasztalataim alapján a teljesség igénye nélkül kiemelnék néhányat:

 1. Felbomlott a biológiai, ökológiai egyensúly
 2. Kitolódott a gyermekvállalás ideje
 3. A sok gyógyszer, főleg a fogamzásgátló szedése elsavasítja a szervezetet. A fogamzásgátló tabletták szedése már nagyon fiatal korban megkezdődik. Korán felírja az orvos, mert pattanásos a lányok bőre, vagy nincs rendben a ciklusuk.
 4. Helytelen táplálkozás, kialakuló vitaminhiány
 5. Helytelen öltözködés (tisztasági betét, tampon stb.)

A Babacsináló segít – A Babavárás már a védekezésnél elkezdődik

A fogamzásgátló tabletták nagy előrelépést jelentettek a védekezésben, de van egy súlyos mellékhatásuk, nevezetesen, hogy lerövidül vagy kimarad a vérzés és ez megzavarja a szervezet természetes savkiválasztását. Elsavasodáshoz vezet, aminek egyik lehetséges következménye fejfájás, migrén (is). Erre fájdalomcsillapítót írnak fel pld. acetil-szalicilsavat tartalmazó gyógyszereket, amik fokozzák a savasságot.

Ha a nők abbahagyják a fogamzásgátló szedését, mert gyereket szeretnének és még sem jön a kívánt terhesség – ez amiatt is lehet, hogy túlsavasodott a test, ami nem fogamzó képes. Vagy ha mégis megfogan, akkor a magzat terhelt környezetbe kerül, ami károsodáshoz vezet.

A Babacsináló természetes módszerei azoknak is, akik később szeretnének

Babacsináló tippek – Mire figyelj fiatalon, mikor a gyerek még eszedbe sem jut?

Mire a gyermekvállalás ideje eljön nagyon sok fiatal nőnél alakul ki vesemedence, petefészek gyulladás, amire antibiotikumot írnak fel.

Az antibiotikumok széleskörű alkalmazásának mind az állattenyésztésben, mind az embereknél a természetes baktérium flóra pusztulásához vezet. A következmény katasztrofális, mivel az ős-gombák megállíthatatlan mértékben kezdenek el szaporodni. Az állati eredetű termékek nemcsak antibiotikummal, hanem gombával is fertőzöttek. Sajnos a növények is erősen vegyszerezettek.

A mikro gombák igen gyorsan terjednek, így bármikor bárki részese lehet ennek az „elátkozott” kórnak (a nők 80%-át, a férfiak 50%-át érinti a jelenség).

A gombák legalább 100 féle mérget termelnek, ezért létrejönnek a nőgyógyászati problémák (policisztás petefészek, endometriózis).

A klinikai orvoslásban candidiasis nem létezik. A gombák mindenkinek a szervezetében jelen vannak, csak a mennyiségük és a szerepük különbözik. Élő organizmusként a vizes, párás, sötét helyeket kedvelik.

Ha felborul az egyensúly (helytelen táplálkozás, antibiotikum), akkor a természetes baktériumok elpusztulnak és átveszik a helyüket a mikrogombák.

Kíméletlenül behálózzák az egész szervezetet, rendkívül gyorsan szaporodnak, ezért kiirtásuk is körülményes. Ha már megtörtént a baj, a diéta akkor is segíthet, de inkább előzzük meg!

Lelki okok a megelőzésben a Babacsináló tapasztalatában

A bajok hátterében állhat az is, hogy a belső tűz, illetve az adott terület energiaellátása nem jó, csökkent mértékű. Ezt pedig akár gombafertőzés is okozhatja.

Az energiaellátást az agy, illetve a tudat végzi attól függően, hogy milyen és mennyi ingert kap. Ha az adott területen nem leljük örömünket, ott a tűz kialszik. Tudsz örülni az életednek? A párodnak? Önmagadnak? Ne a gyógyulásod legyen az örömöd, hanem az egészséged, hogy ne legyél beteg.

Le a mérgekkel – a Babacsináló módszerei

 • A máj az anyagcsere központja, méregtelenít (gombák – nőknél, férfiaknál), ezért gondoskodjunk megfelelő májméregtelenítésről
 • Ha a gyomor nem tudja a táplálékot megemészteni, a többi szerv sem képes megfelelően működni (petefészek, petevezeték elzáródás, meddőség). Ezért fontos a megfelelő diéta, sav-bázis egyensúly helyreállítása.
 • A lép és hasnyálmirigy feladata a szállítás és átalakítás.

A terápia mindig azzal kezdődik, hogy a szervezetet méregtelenítjük:

 • májtisztítás
 • vastagbéltisztítás
 • nyiroktisztítás (masszázzsal)

Mind három esetben sokat tudunk tenni a reflex talpmasszázzsal és a nyirokmasszázzsal. Ezek egyúttal a vese és a húgyutak működését is segítik. A talpmasszázs közvetlenül, a nyirokmasszázs pedig áttételesen.

A szervezet tisztításához a vese működés milyensége is fontos, mert a folyadék megfelelő áramlása teszi lehetővé, hogy a káros mérgező anyagok vizelet formájában kiürüljenek. Ezért a vese működéséről is gondoskodunk, amíg nincs gond, addig a megfelelő folyadék fogyasztással.

A tisztító folyamatok után helyreállítjuk a PH egyensúlyt.

Babacsináló elv – A tisztítás még kevés, ha helytelen a táplálkozás

A helytelen táplálkozás miatt vitamin hiány alakulhat ki. Sőt a hétköznapi gomba és méreganyag terhelés is a májat túlterhelve felborítja a vitaminháztartást (A, E vitamin). Az E vitamin hiány terméketlenséget okoz, gyulladásokat az emésztőrendszerben, fáradtságot, ingerlékenységet idéz elő. A megoldás egyszerű, mert a szójababban, gabonafélékben, brokkoliban, spenótban, olajos magvakban találhatóak ilyen vitaminok, fogyasszuk megfelelően.

Zsírban oldódó vitamin az A, D és K vitamin. Ezek a bélben a zsírmolekulákkal kötődve szívódnak fel, ezért erre is figyelünk.

Vitaminokkal, ásványi anyagokkal töltjük a szervezetet. Babacsináló tapasztalataim szerint különösen hasznos táplálkozási mód a makrobiotika elvei szerinti. A születendő gyermek az anya véréből és tartalékaiból fog táplálkozni. Ha magának az anyának nincs elég, a magzat kis súllyal, gyenge szervezettel fog megszületni.

A megtermékenyítést követően a 10. és a 30. hét között fejlődnek ki a születendő baba agyi idegsejtjei.

Nem a mennyiségi, hanem a minőségi táplálkozásról van só. Itt feltétlenül szükséges az omega 3, 6 szedése.

Személyre szabott terápia Babacsináló módra

A hozzám forduló párok személyre szabott terápiát kell, hogy kapjanak, ahány ember annyi gyógymód.

Magam gyakorló nagymama vagyok, van három gyönyörű unokám és e módszer szerint készítettem fel a lányaimat a babafogadásra.

Kívánom, hogy minden áldott állapotra készülő párnak egészséges babája szülessen.

Hálás vagyok, hogy segítségemmel már számtalan baba jött erre a világra.

Nagy Margit természetgyógyász, reflexológus, fitoterapeuta, nyirokmasszőr, nyirokterapeuta, Theta Healing konzulens

Nézd meg ezt is

Ódzsasz, az életerő kulcsa - Tippek az életerő növelésére, recepttel

Ódzsasz, az életerő kulcsa – Tippek az életerő növelésére, recepttel

Az ódzsasz közvetlenül befolyásolja a testi és mentális működésünket, nem túlzás kijelenteni, hogy egész életminőségünk az ódzsasz mennyiségén és tisztaságán alapszik.

2 hozzászólás

 1. Szép napor kívánok,elérhetőséget (telefon)szeretnék kérni,,mivel több kérdésem lenne.köszönöm

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.