Babacsináló 14 év tapasztalata – Nemcsak meddőség ellen, természetesen

Klienseim hívnak úgy: A Babacsináló. Íme megtörtént eseteim. Mire figyeljünk már fiatalon? Hogy előzzük meg a bajt? Mit tegyünk, ha már meg van?

Elszomorító, hogy a mai világban milyen sok a meddő nő, illetve nemzőképtelen férfi.

A párok sokszor évekig próbálkoznak a különféle kezelésekkel, ezek temérdek pénzbe kerülnek és még az egészségüket is veszélyeztetik (hormonkezelések).

“Orvosilag lehetetlen, mégis…”

Az első esetem, amikor tudtam segíteni 12 éve volt. A házaspár 10 évig járta az orvosokat, hét lombik beültetés volt. Orvost váltottak és az új orvos azzal kezdte, hogy megállapította, hogy a petevezeték nem átjárható (annyira mint egy gombost), kijelentette, hogy „asszonyom orvosilag lehetetlen, hogy gyereke legyen”. De érezte, hogy mégis lesz. Nem adta fel. Ekkor találkoztunk és elkezdtük a terápiát, és 4 hónap múlva spontán megfogant a baba. Jelenleg két energikus baba édesanyja.

Az elmúlt 14 évben nagyon sok baba született a segítségemmel.

Súlyproblémák a háttérben

„Volt házaspár, ahol orvosilag minden rendben volt, még sem fogant meg a baba. A férj 130 kg volt. Tudjuk, hogy a nagy has egy időzített bomba. Csökkenti a kismedencei érellátást (megj.: ezért egy orvos Nobel díjat kapott). A férj 9 hónap alatt 36 kg-ot fogyott és megfogant a baba.”

Számítógép a háttérben

„Még egy példa: a férj állandóan a számítógép előtt ült. A sugárzás is oka a terméketlenségnek. Eltiltottuk a gép használatától. Ikreik születtek.”

Babacsináló akkor kell, ha magától nem megy…. – De miért nem megy?

A meddő párok számának növekedésére sokféle magyarázatot találhatunk. Tapasztalataim alapján a teljesség igénye nélkül kiemelnék néhányat:

 1. Felbomlott a biológiai, ökológiai egyensúly
 2. Kitolódott a gyermekvállalás ideje
 3. A sok gyógyszer, főleg a fogamzásgátló szedése elsavasítja a szervezetet. A fogamzásgátló tabletták szedése már nagyon fiatal korban megkezdődik. Korán felírja az orvos, mert pattanásos a lányok bőre, vagy nincs rendben a ciklusuk.
 4. Helytelen táplálkozás, kialakuló vitaminhiány
 5. Helytelen öltözködés (tisztasági betét, tampon stb.)

A Babacsináló segít – A Babavárás már a védekezésnél elkezdődik

A fogamzásgátló tabletták nagy előrelépést jelentettek a védekezésben, de van egy súlyos mellékhatásuk, nevezetesen, hogy lerövidül vagy kimarad a vérzés és ez megzavarja a szervezet természetes savkiválasztását. Elsavasodáshoz vezet, aminek egyik lehetséges következménye fejfájás, migrén (is). Erre fájdalomcsillapítót írnak fel pld. acetil-szalicilsavat tartalmazó gyógyszereket, amik fokozzák a savasságot.

Ha a nők abbahagyják a fogamzásgátló szedését, mert gyereket szeretnének és még sem jön a kívánt terhesség – ez amiatt is lehet, hogy túlsavasodott a test, ami nem fogamzó képes. Vagy ha mégis megfogan, akkor a magzat terhelt környezetbe kerül, ami károsodáshoz vezet.

A Babacsináló természetes módszerei azoknak is, akik később szeretnének

Babacsináló tippek – Mire figyelj fiatalon, mikor a gyerek még eszedbe sem jut?

Mire a gyermekvállalás ideje eljön nagyon sok fiatal nőnél alakul ki vesemedence, petefészek gyulladás, amire antibiotikumot írnak fel.

Az antibiotikumok széleskörű alkalmazásának mind az állattenyésztésben, mind az embereknél a természetes baktérium flóra pusztulásához vezet. A következmény katasztrofális, mivel az ős-gombák megállíthatatlan mértékben kezdenek el szaporodni. Az állati eredetű termékek nemcsak antibiotikummal, hanem gombával is fertőzöttek. Sajnos a növények is erősen vegyszerezettek.

A mikro gombák igen gyorsan terjednek, így bármikor bárki részese lehet ennek az „elátkozott” kórnak (a nők 80%-át, a férfiak 50%-át érinti a jelenség).

A gombák legalább 100 féle mérget termelnek, ezért létrejönnek a nőgyógyászati problémák (policisztás petefészek, endometriózis).

A klinikai orvoslásban candidiasis nem létezik. A gombák mindenkinek a szervezetében jelen vannak, csak a mennyiségük és a szerepük különbözik. Élő organizmusként a vizes, párás, sötét helyeket kedvelik.

Ha felborul az egyensúly (helytelen táplálkozás, antibiotikum), akkor a természetes baktériumok elpusztulnak és átveszik a helyüket a mikrogombák.

Kíméletlenül behálózzák az egész szervezetet, rendkívül gyorsan szaporodnak, ezért kiirtásuk is körülményes. Ha már megtörtént a baj, a diéta akkor is segíthet, de inkább előzzük meg!

Lelki okok a megelőzésben a Babacsináló tapasztalatában

A bajok hátterében állhat az is, hogy a belső tűz, illetve az adott terület energiaellátása nem jó, csökkent mértékű. Ezt pedig akár gombafertőzés is okozhatja.

Az energiaellátást az agy, illetve a tudat végzi attól függően, hogy milyen és mennyi ingert kap. Ha az adott területen nem leljük örömünket, ott a tűz kialszik. Tudsz örülni az életednek? A párodnak? Önmagadnak? Ne a gyógyulásod legyen az örömöd, hanem az egészséged, hogy ne legyél beteg.

Le a mérgekkel – a Babacsináló módszerei

 • A máj az anyagcsere központja, méregtelenít (gombák – nőknél, férfiaknál), ezért gondoskodjunk megfelelő májméregtelenítésről
 • Ha a gyomor nem tudja a táplálékot megemészteni, a többi szerv sem képes megfelelően működni (petefészek, petevezeték elzáródás, meddőség). Ezért fontos a megfelelő diéta, sav-bázis egyensúly helyreállítása.
 • A lép és hasnyálmirigy feladata a szállítás és átalakítás.

A terápia mindig azzal kezdődik, hogy a szervezetet méregtelenítjük:

 • májtisztítás
 • vastagbéltisztítás
 • nyiroktisztítás (masszázzsal)

Mind három esetben sokat tudunk tenni a reflex talpmasszázzsal és a nyirokmasszázzsal. Ezek egyúttal a vese és a húgyutak működését is segítik. A talpmasszázs közvetlenül, a nyirokmasszázs pedig áttételesen.

A szervezet tisztításához a vese működés milyensége is fontos, mert a folyadék megfelelő áramlása teszi lehetővé, hogy a káros mérgező anyagok vizelet formájában kiürüljenek. Ezért a vese működéséről is gondoskodunk, amíg nincs gond, addig a megfelelő folyadék fogyasztással.

A tisztító folyamatok után helyreállítjuk a PH egyensúlyt.

Babacsináló elv – A tisztítás még kevés, ha helytelen a táplálkozás

A helytelen táplálkozás miatt vitamin hiány alakulhat ki. Sőt a hétköznapi gomba és méreganyag terhelés is a májat túlterhelve felborítja a vitaminháztartást (A, E vitamin). Az E vitamin hiány terméketlenséget okoz, gyulladásokat az emésztőrendszerben, fáradtságot, ingerlékenységet idéz elő. A megoldás egyszerű, mert a szójababban, gabonafélékben, brokkoliban, spenótban, olajos magvakban találhatóak ilyen vitaminok, fogyasszuk megfelelően.

Zsírban oldódó vitamin az A, D és K vitamin. Ezek a bélben a zsírmolekulákkal kötődve szívódnak fel, ezért erre is figyelünk.

Vitaminokkal, ásványi anyagokkal töltjük a szervezetet. Babacsináló tapasztalataim szerint különösen hasznos táplálkozási mód a makrobiotika elvei szerinti. A születendő gyermek az anya véréből és tartalékaiból fog táplálkozni. Ha magának az anyának nincs elég, a magzat kis súllyal, gyenge szervezettel fog megszületni.

A megtermékenyítést követően a 10. és a 30. hét között fejlődnek ki a születendő baba agyi idegsejtjei.

Nem a mennyiségi, hanem a minőségi táplálkozásról van só. Itt feltétlenül szükséges az omega 3, 6 szedése.

Személyre szabott terápia Babacsináló módra

A hozzám forduló párok személyre szabott terápiát kell, hogy kapjanak, ahány ember annyi gyógymód.

Magam gyakorló nagymama vagyok, van három gyönyörű unokám és e módszer szerint készítettem fel a lányaimat a babafogadásra.

Kívánom, hogy minden áldott állapotra készülő párnak egészséges babája szülessen.

Hálás vagyok, hogy segítségemmel már számtalan baba jött erre a világra.

Nagy Margit természetgyógyász, reflexológus, fitoterapeuta, nyirokmasszőr, nyirokterapeuta, Theta Healing konzulens

Nézd meg ezt is

ZYO Hála rezgés meditáció hangfürdővel videón

ZYO Hála rezgés meditáció hangfürdővel videón

Ez egy Önvaló meditáció, amely az igazi Énedbe vezet vissza. Figyelj befelé és érezd át. 

2 hozzászólás

 1. Szép napor kívánok,elérhetőséget (telefon)szeretnék kérni,,mivel több kérdésem lenne.köszönöm

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!