Nagy Margit természetgyógyász, nyirokmasszőr

Nagy Margit természetgyógyász, reflexológus, fitoterapeuta vagyok. Hitem szerint a szeretet a Világegyetem összetartó ereje, maga az Isteni forrás energia, az egészség éltetője. Ahol szeretet van, ott Születés, Növekedés, Épülés, Gyógyulás, Élet van. Én arra tettem fel az életem, hogy szeretettel segítsek az embereknek az egészségük megőrzésében. Fő területem a nyirokmasszázs és a “baba projektek” támogatása.

Egyik fő területem a nyirokmasszázs. És hogy miért?

Azért mert a kéz a szív meghosszabbítása, az Érintés a Gyógyulás előszobája. A szívemben szeretet van. Ezt közvetíti a kezem a masszázs által.

Dr. Vodder módszerét tanultam meg Prof. Dr. Daróczy Judit tanfolyamán, ez az, amivel a legtöbbet tudok segíteni a hozzám fordulókon. Úgy tapasztaltam, hogy a nyirokrendszer létezéséről a legtöbben csak akkor vesznek tudomást, amikor valamilyen működési zavar lép fel. Gyakran alábecsüljük a nyirokrendszer jelentőségét. Ha a nyirokrendszer egészségesen működik, akkor biztosítja a szövetek méregtelenítését és az immunrendszer jó működését. A nyirokrendszer támogatása így nemcsak krónikus terápiáknál, hanem a megelőzésben is fontos. Kedvencem Dr. Mayr idézete:

“Ami első pillanatban hájas hasnak látszik arról sokszor kiderül, hogy nem pusztán zsírból van, hanem javarészt pangó nyiroknedvből.”

Ezt a hasban, lábon kialakuló nyirokpangást látszólag egészséges embereknél is megfigyelhetjük, mutatva, hogy a szervezet “szennyvíztisztító” rendszere nem jól működik. A rossz működést okozzák a műtétek, daganatos megbetegedések, gyulladások, sőt még a helytelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód is.

Utóbbiak miatt hiszem, hogy a legfontosabb a megelőzés és azt szeretem a munkámban, hogy a speciális masszázs módszerek révén nemcsak a megelőzésben segítek, hanem a páciens számára kellemes módon tudom ezt tenni.

Természetgyógyász reflexológusként a talpmasszázsnak is fontos szerepet tulajdonítok, mert a talp ideg- és energiapálya nyomópontjai kapcsolódnak minden szervünkkel, így ezek masszírozása révén a nyirokmasszázshoz hasonlóan kellemes úton-módon tudom támogatni a szervezet egészséges működését, a megelőzést. Ez a módszer több ezer éves és a testi egészség mellett támogatja a lelki egészséget is, az ember egészének harmóniáját.

Nagymamaként elszomorodom, amikor látom, hogy fiatal párok sikertelenül próbálkoznak gyerekvállalással. Én annak örülnék, ha mindenkinek sikerülne boldog szülővé válnia. Természetgyógyászati tudásommal támogatom a babavállalás sikerességét is. Ezen a területen is sikereket értem el és így tettem szert a “Babacsináló” névre. A babára vágyók számára előadásokat tartok és lehetőség van az egyéni konzultációra is.

Küldetésem

A prevenció, az egészség megtartásának támogatása és a babavágyó párok számára segítségnyújtás a boldog szülővé váláshoz.

Nagy Margit – Elérhetőség

E-mail: energiasziget1958@gmail.com

Cím: 4031 Debrecen, Bethlen G. 33.

Tel: +36 30 313 6438

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!