Szabó Gábor Jikiden Reiki Tanár

Szabó Gábor vagyok, 2000-ben találkoztam a Reikivel, mint természetes gyógyító módszerrel és segítségével gyógyultam meg sok éve tartó asztmámból és allergiámból.

Az eltelt évek során sokféle nézőpontból ismertem meg ezt a módszert és egyfajta életmóddá vált a Reiki gyakorlása a mindennapos használaton, kliensek kezelésén és a tanításon keresztül.

A reiki számomra nem csak egy kézrátételes gyógymód, hanem egyfajta szemléletmód és szellemi út is, mely a gondolatok és érzések kiegyensúlyozásán keresztül segít a harmonikusabb és boldogabb élet megteremtésében.

Ehhez számomra kiváló eszköz a meditáció rendszeres gyakorlása. Hiszem, hogy mindenki képes saját kezébe venni életét, egészségét, boldogságát és ebben igyekszem támogatni a hozzám forduló embereket.

Több irányzattal ismerkedtem meg, de a japán gyökerű tradicionális Jikiden Reiki az, ami igazán megérintette a belső lényem.

Egyszerűsége, tisztasága, japán kulturális háttere, a technikai elemek mögött rejlő koncepciók megismerése mélyítette el igazán a kapcsolatom a Reikivel.

Ez azért volt fontos számomra, mert hosszú éveken át kerestem a Reiki gyökereit, annak szellemi aspektusait, melyet addig tejesen nem találtam meg.

MIT ADOTT SZÁMOMRA A JIKIDEN REIKI?

  • – >  Eredeti források, dokumentumok, fényképek segítségével megismertem a Reiki igazi történetét
  • – >  Megértettem honnan erednek,milyen elgondolás van a szimbólumok, a behangolás, a technikák mögött
  • – >  A Jikiden elemeket használva eredményesebbé váltak a kezeléseim, növekedett az érzékelő képességem
  • – >  “Ráleltem” a Reiki egyszerűségére
  • – >  Az elsajátított meditáció gyakorlása, és az életszemlélet hatására lecsendesedtek a gondolataim, aggodalommentesebbé vált az életem
  • – >  Növekedett a tudatosságom, képes vagyok az élet ajándékait jobban meglátni.

2009. júliusban vettem részt először Jikiden szemináriumon Budapesten, beépítve a hallott tudásanyagot és a sok pozitív tapasztalatot néhány hónapot követően nem volt kérdés bennem, hogy EZ az reiki szemlélet és tananyag, amit szeretnék tanítani, mellyel teljesen tudok azonosulni.

Így végeztem el 2010decemberben Nishina Masaki senseinél a shihan-kaku (tanár asszisztens) szintet.

Majd elég tanítási tapasztalatot gyűjtve 2012június hónapban Tadao Yamaguchi és Frank Arjava Petter senseiek szemináriumán teljesítettem a shihan (tanári szint) követelményeit is.

Tanátadási vonalam:
Mikao Usui – Dr. Chujiro Hayashi – Chiyoko Yamaguchi – Tadao Yamaguchi – Szabó Gábor

Szeretném a segítségemet felajánlani számodra akár Reikivel kapcsolatos kérdésed van, akár reiki kezelésre lenne szükséged, vagy ha Jikiden Reiki tanfolyamra szeretnél jelentkezni.

Szabó Gábor – Elérhetőségeim

Web: jikidenreiki.hu

E-mail: gabor@jikidenreiki.hu
Telefon: +36 70 414 0508
Facebook: https://www.facebook.com/jikidengabor

Nézd meg ezt is

Ananda Jyotishrii _ Dzsóti Nővér

Dzsóti Nővér, Ananda Jyotishrii – Szerzetes

Dzsóti Nővér (Avadhutiká Ánanda Jyotishrii Ácaryá), egy fiatal szocio-spirituális világmozgalom, az Ánanda Márga eleddig egyetlen magyarföldről származó szerzetese vagyok. Egyénre szabottan tanítom a lelki kiteljesedés módszereit és tanfolyamokat is tartok.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!