Keresztes Attila – természetgyógyász, szakértő

A nyugati-keleti orvoslás integrálásával foglalkozom, tapasztalataimról, felkérésre orvosoknak, gyógyszerészeknek, pszichológusoknak szóló szaklapokban publikálok, illetve adok tv, rádió, újság interjúkat a témában. Több száz ajánlás található a honlapomon. Nagy megtiszteltetés 2005 óta az embereket szolgálni. A természetes, egyszerű, hatékony, mellékhatásoktól mentes megoldásokat preferálom.

Komplex, gyógyhatású masszázsok és a betegségek feloldása, szerveink állapotának felmérése

A keleti medicinának fontos részét képezik a gyógymasszázsok (lásd pl. méregtelenítés) és nem a betegség gyógyítása, hanem az egyensúly helyreállítása a cél természetes módon. Nyugati és keleti kórházakban nem véletlenül alkalmazzák a gyógymasszázsokat az egész világon.

Ha egy ideget nyom az egyik csigolya, akkor komoly betegségek, rendellenességek is kialakulhatnak, hiszen az adott szerv nem tud az aggyal megfelelően kommunikálni. Emellett a test energia rendszerét (nemcsak a fizikai testet) is rendezni kell (pl. thai masszázzsal, akupresszúrával) és kimozgatni az ízületeket (pl. jógával, vagy passzív módon, lásd gyógymasszőr, gyógytornász, orvos kompetencia). A lágy csontkovácsolás, mint manuálterápiás eljárás is erre épül. De a kedves hölgyek ne engedjék, hogy a férjükön kívül akárki elcsavarja a nyakukat.:)

A sport masszázs pedig segít a nyújtásban, a svédmasszázzsal pedig többek között át tudjuk gyúrni az izmokat, a köpölyözés (hagyományos kínai orvoslás) és egyéb eszközök pedig kiegészítik a kezelést.

A gyógymasszázs akár olyan komoly betegségek, elváltozások esetén is segíthet, mint angina pectoris, pneumonia stb. Az ayurvéda (legősibb medicina), vagy az MTA által elismert hagyományos kínai orvoslás pedig segít a szerveink állapotának felmérésében, komplex, holisztikus módon nem elveszve a részletekben.

Érdemes megemlíteni a talpon lévő idegvégződés stimulálásával történő gyógyítást is, mely állapotfelmérésre is alkalmas lehet (reflexológia).

Ezáltal a felkészült gyógymasszőr és természetgyógyász felméri a testünk állapotát, személyre szabott étkezési, illetve életmódbeli tanácsokkal lát el pl. a sport, jóga ászanák terén is (lásd nyújtógyakorlatok), hogy beindíthassuk a szervezet önműködő mechanizmusát. Jelentkezzen, ha egy kellemes masszázsra vágyik Budakalászon, vagy a környéken, várom szeretettel!

Pszichológiai problémák feloldása 2-3 hónap alatt (pánik, depresszió, stressz, szorongás, önbizalomhiány nélkül) integratív módszerekkel

Egyesítő pszichológiának neveztem el azt a fajta megközelítést dolgozatomban (ELTE professzora és szakpszichológus is pozitív szavakkal méltatott), mely lényege, hogy meditációk és objektív önvizsgálat révén feloszlatjuk az elme diszfunkcionálisan működő aspektusát. Megtanuljuk kezelni a gondolatainkat, érzelmeinket, hangulatunkat. Kiválóan alkalmas a pánik, depresszió, stressz, szorongás, önbizalomhiány, útkeresés stb. kezelésére. Jómagam nem egy irányzathoz ragaszkodom – vallom, hogy több út is vezet a hegytetőre -, helyette a hangsúlyt az ügyfélre helyezem és személyre szabott megoldással szolgálok. Regisztráljon a pszichológiai konzultációra (online is elérhető), hogy minél hamarabb megtalálhassuk közösen a megoldást.

Szakvizsgáim

Diplomám megszerzése után pszichológiai végzettségre tettem szert, elvégeztem elektro-akupunktúrás és reflexológia tanulmányokat. Rendelkezem gyógymasszőr, sportmasszőr és természetgyógyász-akupresszőr szakvizsgával. Így van végzettségem a nyugati és keleti medicinában egyaránt.

Keresztes Attila, akupresszőr-természetgyógyász és gyógymasszőr, sportmasszőr

Web oldal: keresztesattila.hu

Nézd meg ezt is

Pogány Zsuzsanna Aviva

Pogány Zsuzsanna Aviva oktató, Életmódtanácsadó

Pogány Zsuzsanna Aviva módszer oktató vagyok. Az Aviva mellett Életmód tanácsadással is segítem a hozzám fordulókat. Hormon problémák, stressz, meddőség, tudok segíteni...

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.