Maharishi Bhramananda Yogi

Maharishi Bhramananda Jógi útja az indiai Keralából (az ottaniak szerint Isten országából), az Ayurvéda hazájából származik. Sokoldalú tehetséggel megáldott ember: alternatív gyógyító, személyiségfejlesztő tréner, a meditáció mestere, a Siddhah Meditáció és a Siddhah Kriya Yoga (SKY) megalapítója.

Kiváló fotográfus, remek számítógépes ismeretekkel bír. Feleségével 12 évvel ezelőtt, az esküvője napján találkozott először, mert – indiai szokás szerint – a családja választott neki menyasszonyt. A döntés jónak bizonyult, s a kölcsönös szereteten és tiszteleten alapuló kapcsolatukból két gyermekük született: fiúk 13, lányuk 12 esztendős. Az egész család beszél angolul, hindiül, és valamennyire magyarul is.

Maharishi 9. éve él Magyarországon

Az életét – családja támogatásával – annak szenteli, hogy segítse az embereket vissza találni a test-lélek-szellem harmóniájához. Gyors és hatékony változásokat idéz elő a hozzá fordulók életében, akik ezáltal visszanyerik egészségüket, belső békéjüket. A történet lépésről lépésre alakult Maharishivel, aki egy banknál dolgozott IT menedzserként, miután a programjait látogató emberek beszámoltak, arról, hogy milyen sok pozitív változás történt az életükben a programok után, feladta biztonságot nyújtó állását és életét az emberek megsegítésére szenteli. Maharishi az elmúlt években itthon és számos külföldi országban több ezer ember életét tette boldogabbá, felszabadultabbá speciális légzéstechnikák, jógagyakorlatok segítségével.

Maharishi programjai

Programjain a spirituális és a gyakorlati élet egységének a megteremtése a cél. Fontos, hogy a résztvevők kizökkenjenek a mindennapok taposómalmából, és megtanulják a stressz kezelésének lehetséges módjait. Egy másik látásmódot, életfilozófiát ismerjenek meg, melynek segítségével jobban hisznek önmagukban és magabiztosabbá válnak. Aki gyógyító ölelését szeretné megkapni, bármelyik programján van erre lehetőség.

Elérhetőség

www.mabhrama.org

Júniusi programjai:

Minden héten szerdánként együtt meditálhatunk, jógázhatunk Maharishi Bhramananda Yogival, 18:00‒20:30-ig a Siddhah Ashramban. Bejelentkezés nem szükséges.

Cím: 1088 Budapest, József krt. 11. I. 1. 99 kapucsengő

Regisztráció: srisrihu@gmail.com.

Telefonszám: 06 30 637 9266

Nézd meg ezt is

Ananda Jyotishrii _ Dzsóti Nővér

Dzsóti Nővér, Ananda Jyotishrii – Szerzetes

Dzsóti Nővér (Avadhutiká Ánanda Jyotishrii Ácaryá), egy fiatal szocio-spirituális világmozgalom, az Ánanda Márga eleddig egyetlen magyarföldről származó szerzetese vagyok. Egyénre szabottan tanítom a lelki kiteljesedés módszereit és tanfolyamokat is tartok.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!