Száraz vércsepp elemzés – Sejt pusztító étrend

Mit mutat a Száraz vércsepp elemzés pár cseppből? Mennyire egészségesek a tested szövetei? Étrend, ami így pusztítja sejtjeinket. Mikor érdemes elvégezni ezt a tesztet?

Mi a Young-féle száraz vércsepp elemzés?

A száraz vércsepp elemzés angolszász nevén a dry field microscopy.

Technikailag szintén a kapilláris (ujjbegyből levett) vérminta vizsgálata a tárgya ennek az invazív (testbe behatoló) módszernek. Ez talán az egyetlen közös pontja a rokon vizsgálatoknak, ugyanis minden másban különböznek egymástól.

Isteni pecsétként hordozza magában az egész szervezet aktuális státuszát

Míg az élő vércseppnél a fedőlemezzel vesszük le óvatosan a vércseppet, azt csúsztatjuk ügyesen a tárgylemezre és rögtön elkezdhető az elemzés, addig a száraz vércseppnél a vérmintát magával a tárgylemezzel rögzítjük, több cseppet (általában hetet-nyolcat) fixálunk és –  fedőlemez nélkül hagyjuk a vizsgálódás előtt megszáradni. A következő nagy különbség, hogy az élő vércseppből nyert információ elsősorban a vérünk minőségi állapotáról árulkodik és az így összegyűjtött jelekből a fizikai testünk állapotáról csakis közvetett (indirekt) módon szerezhetünk tudomást. A száraz vércsepp információtartalma viszont – érdekes módon – nem a vérünk minőségével függ össze, hanem közvetlenül utal a szervezet szöveti-szervi struktúráinak állapotára! Mintegy „okkult lenyomatként” , isteni pecsétként hordozza magában az egész szervezet aktuális státuszát. Na, ez aztán a valami!

Mi mindent és hogyan mutat?

A száraz vércsepp elemzése során főként az egyes cseppek alvadásának módja a vizsgálat  tárgya. A beszáradás során képződő lyukak, egyenetlenségek, szakadozások, repedezések nem véletlenszerűek, hanem a szerveket felépítő szövetek diszharmóniájára, eltorzulásaira esetleg kialakult betegségekre, hiánytünetekre utalnak vagy „hatnak“. A cseppek összehasonlításával megállapítható, hogy akut vagy krónikus, illetve jelenbeli vagy régebbi betegségről van-e szó.

Sőt, ami számomra a legérdekesebb, az az a tény, hogy a száraz vércsepp tartalmaz egy reflextérképet, hasonlót, mint a szem szivárványhártyájának reflextérképe, amiből kielemezhető, hogy mely testüregben esetleg szervben lokalizálható a vér erezetének kóros alaktani elváltozása. A beteg íriszképével könnyen összehasonlítható, egyeztethető és a szerv aktuális állapota „kiolvasható”.

    Dr. Robert Young ( a száraz vércsepp analízis tapasztalt és nagytudású atyja) DVD előadásait hallgatva, könyveit és weboldalát olvasva egyértelművé válhat számunkra, hogy vérünk minősége és egészségi állapotunk között közvetlen és szoros összefüggés van.

Amikor egészséges sejteket építünk és étrend, ami pusztítja őket

Amikor valakinek egészséges a teste lúgos, azaz elektronokban gazdag ételeket eszik, akkor egészséges vérsejteket épít – ennél fogva testsejtjei is egészségesek. Az emésztési folyamat tisztán, hatékonyan bontja le az elfogyasztott élelmet. A test teli lesz energiával és tartja az egészséges súlyát.

Amikor valaki savasító, azaz protonokban gazdag ételeken él, a bélrendszere károsodik, vagy torlaszok keletkeznek benne, akkor a vérképzés csökken, vagy le is áll, a sejtek pusztulnak.

Száraz vércsepp elemzés - Sejt pusztító étrend

Mi okozza a sejtek pusztulását?

Azért, hogy a test a vörösvérsejt utánpótlást folyamatosan biztosítani tudja, a test a sejtjeit kezdi átalakítani vérsejtekké – szó szerint lebontja saját magát. Amilyen a vér, olyan a test. Amilyen a test, olyan a vér.

Mikor is érdemes ezt a tesztet elvégezni?

Természetes gyógymódok alkalmazása előtt és után, túlzott salakanyag-felhalmozódás gyanúja esetén, salaktalanító kúra előtt és után ,csökkent immunaktivitásra utaló tünetek megjelenésekor, daganatra való hajlam – például családi előfordulás, fokozott rizikó – fennállásakor, rossz emésztés, felfúvódás észlelésekor, bélflórazavar és gombásodás gyanújakor, krónikus fáradtság esetén, tisztázatlan eredetű panaszoknál, krónikus betegségek fennállásakor… stb. 

Dr. Csóka Tibor klinikai onkológus

Nézd meg ezt is

Borsikafű a bors finom helyettesítője, ha a bors fogyasztása nem ajánlott

Borsikafű a bors finom helyettesítője, ha a bors fogyasztása nem ajánlott

A borsikafű csípős íze, kellemes aromaanyagai, tápanyagai remek alternatívát biztosítanak. Mire jó, hogyan termesszük házilag és hogyan fogyasszuk?

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!