Könyves Tóth Tünde kineziológus

Könyves Tóth Tünde vagyok kineziológus, ThetaHealing konzulens. Sok-sok természetes módszer személyes igényekre szabott kombinációját alkalmazom a legjobb eredmény érdekében. Hiszem, hogy a csodák alig várják, hogy megnyilvánulhassanak.

A múlt

Már kisgyermekként is úgy gondoltam, sokkal több dolog létezik a világban, mint amit szabad szemmel láthatunk. Rácsodálkoztam fűre, fára, virágra, éltem a magam gyermeki életét, és próbáltam megérteni. Hogyan működhet ilyen tökéletesen az élet, ez a csodálatos rendszer?

1987 óta gyógyszertári asszisztensként, majd szakasszisztensként dolgozom, így az egészség mindig középpontban volt az életemben. Különösen a lelki folyamatok, a pszichológia, a személyiségfejlesztés érdekelt, eleinte saját magam miatt, később másoknak is próbáltam segíteni.

Tapasztalataim

Az 1990-es évek elején felnőtt fejjel, fiatal anyukaként tapasztaltam meg a reiki gyógyító hatását. A kislányom tüszős mandulagyulladása kapcsán történt, ez indított az alternatív terápiák irányába. Egy magánéleti válság során kerültem kapcsolatba először a kineziológiával. Nagy változásokat indított el bennem, egy másik világ tárult fel előttem. 2009-ben szakvizsgát tettem kineziológiából, és intenzíven elkezdtem dolgozni ezen a területen. Ehhez jött később a diapozitív metódus, a Bach virágterápia, a szellemgyógyászat, a DNS szuper-kommunikáció, a számmisztika, a speciális gerincmasszázs, relax terápia, OH kártya és még számos módszer. Ezekkel igyekeztem közelebb kerülni a legjobb megoldáshoz. Napjainkban egyre nagyobb jelentősége van a testi tünetek, fájdalmak lelki háttere feltárásának, ami hihetetlen módon gyorsítja a gyógyulást. Ezekkel a módszerekkel a hozzám fordulók a problémáik okára találhatnak megoldást, ami számomra nagyon inspiráló és örömmel tölt el a gyógyulásuk.

Folyamatosan kerestem, tanultam, és rá kellett jönnöm, hogy minden módszer ugyanoda vezet, minden és mindenki egy  🙂 … Vianna Stibal csodálatos módszere a ThetaHealing által tanúja lehetek a Teremtő gyógyító erejének és feltétel nélküli szeretetének, ami a csodák áradatát indította el az életemben mind magánemberként, mind gyógyítóként.

Szeretettel várok mindenkit, aki megoldást keres a problémáira, hajlandó ezért tenni, és hisz a csodákban. Hiszen a csodák alig várják, hogy megnyilvánulhassanak! 🙂

Könyves Tóth Tünde elérhetőség

Tel: +36 70 776 4553

E-mail: tunderliliom67@gmail.com

Helyszín: Bijo Energia Központ

XIII. ker, Budapest, Róbert K. krt. 96-100.

Nézd meg ezt is

Pogány Zsuzsanna Aviva oktató, Életmódtanácsadó

Pogány Zsuzsanna Aviva módszer oktató vagyok. Az Aviva mellett Életmód tanácsadással is segítem a hozzám fordulókat. Hormon problémák, stressz, meddőség, tudok segíteni...

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!