Némethi Erika – Szeretet tanító

Némethi Erika vagyok. Hosszú és időnként küzdelmes, mélypontokkal teli önismereti út vezetett oda, hogy képes legyek megélni önmagam, szeretni, elfogadni és vállalni az eredendő énemet, és vele együtt azt a személyiséget is, akivé magamat alakíthattam.

Felismeréseim útján megismertem új képességeimet, megértésre jutottam az érzelmi működéseinkkel és az univerzum működésével kapcsolatban. Ezek pedig olyan utakra gyújtottak fényt, és ösvényekre vezettek, melyeket a jelen örömteli megélése, és a boldogság kísér. Ezt osztom meg már másokkal is.

Emberekkel foglalkozom: az önismeretük útján kalauzolom őket. Nem tanácsolok, nem utasítok, csak megmutatok sok-sok nézőpontot, melyek közül ők maguk könnyebben eligazodnak önmaguk útvesztőiben, míg nem egyre tisztábbá válik a kép céljaik, felismeréseik, másokhoz fűződő kapcsolataik terén.

Segítek  másképp látni önmagad, mint eddig!
Segítek felismerni képességeidet, megszeretni önmagad.
Segítek rádöbbenni a gátló hiedelmeidre, tudatosítani a szokásaidat, elengedni azt, ami már nem szolgál téged, és segítek felállni, ha „padlóra kerültél”.

Tudom, hogy szárnyaid vannak! Én tudom! Már csak neked is el “kell” hinned! Már tudom, hogyan lehetséges ez….

Némethi Erika – Elérhetőségeim

E-mail: erika@tundersziv.hu

Web: tundersziv.hu

Szeretettel:

Nézd meg ezt is

Pogány Zsuzsanna Aviva oktató, Életmódtanácsadó

Pogány Zsuzsanna Aviva módszer oktató vagyok. Az Aviva mellett Életmód tanácsadással is segítem a hozzám fordulókat. Hormon problémák, stressz, meddőség, tudok segíteni...

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!