Dr. Bártfai Katalin gyógyszerész-természetgyógyász

Dr. Bártfai Katalin gyógyszerész-természetgyógyász, életmód tanácsadó és terapeuta vagyok. Kíméletes szűrővizsgálatokkal, életviteli tanácsadással foglalkozom és ayurvédikus babamasszázs oktatás útján segítem az édesanyákat a harmonikus baba-mama kapcsolat elmélyítésében.

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen tanultakat sok éven át alkalmaztam gyógyszerészi pályafutásom során. Évekig vezettem férjemmel saját patikánkat. A gyógyszerészet mellett vonzott a természet. Nagy hangsúlyt fektettem a fitoterápiás gyógyításra, és az egyetemen akkor még nem oktatott homeopátiás ismeretek megszerzésére. Elvégeztem a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület szakembereknek indított alaptanfolyamait és folyamatosan részt veszek a magyar és külföldi szakemberek által tartott továbbképző előadásokon.

Gyógyszerészi munkám során figyelmem inkább a természetes anyagok és a holisztikus gyógyítás felé fordult. Gyógyszertáraimban egyre szélesebb körben forgalmaztam mono-és komplex homeopátiás gyógyszereket, és homeopátiás tanácsokkal segítettem a betegek gyógyulását. Látva, hogy mindig újabb, hatékonyabbnak mondott allopátiás gyógyszerek kerülnek forgalomba, és ennek ellenére az emberek egészségi állapota folyamatosan romlik, fokozatosan erősödött bennem az elhatározás a homeopátia mellett más holisztikus gyógymódok alkalmazására is. Ezért a természetgyógyászat különböző területein további tanulmányokat folytattam, életmód-tanácsadó és terapeuta, valamint bioenergetikus szakvizsgákat tettem, és ayurvédikus babamasszázs-oktatói képesítést szereztem. Felhasználva gyógyszerészi ismereteimet – megválva patikáimtól – természetgyógyászként segítem az embereket egészségük megőrzésében, helyreállításában, mert hiszem, hogy az életmódbeli változtatások, és a természettel való összhang megteremtése szolgálja az emberiség jövőjét.

Tevékenységem

Az egész-ség megőrzésében alapvető fontosságúnak tartom a prevenciót (megelőzést), amelynek elengedhetetlen velejárója a különböző szűrővizsgálatokon való aktív részvétel. Az egész-ség a legfontosabb emberi érték, ezért kíméletes férfi és női szűrővizsgálatokkal és életviteli tanácsadással segítem a lakosságot ennek megőrzésében.  A harmonikus baba-mama kapcsolat kialakítását, a babák testi-lelki jól-létének megőrzését, a boldog, kiegyensúlyozott felnőtté válást ayurvédikus babamasszázs oktatással támogatom.

Ha eddig még nem tetted, vedd kezedbe egészségedet és merj változtatni szokásaidon!

Az élet egyenlő a változással.

Mindig az első lépcsőfok megtétele a legnehezebb, és gyógyszerész-természetgyógyászként ebben szeretnék segíteni.

Hitvallásom

„Nemes szép élethez nem kellenek nagy cselekedetek,

Csupán tiszta szív és sok, sok szeretet.”  Pázmány Péter

Dr. Bártfai Katalin – elérhetőség

Tel:  +36 70 649 4800

vizsgalat.psa@gmail.com

Nézd meg ezt is

Pogány Zsuzsanna Aviva oktató, Életmódtanácsadó

Pogány Zsuzsanna Aviva módszer oktató vagyok. Az Aviva mellett Életmód tanácsadással is segítem a hozzám fordulókat. Hormon problémák, stressz, meddőség, tudok segíteni...

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!