Molnár Erika Transzperszonális Légzésterapeuta

Molnár Erika ThetaHealing® tanár, Transzperszonális légzésterapeuta, minősített jógaoktató vagyok. Hiszem, hogy az élet egy játék és küldetésem, hogy neked is segítsek tenni magadért.

15 évvel ezelőtt, egy akkor még számomra értelmezhetetlen álom mutatta meg, hogy valami mást kellene csinálnom, másfelé kellene indulnom, mint addig. „Véletlenek” folytán mindig megtaláltam azt az embert, aki segített, aki tanított, aki az akkori tudatossági szintemnek megfelelően, érthető módon közvetítette a tudást.

„Ugorj, és megjelenik a mentőháló alattad!” – mondta egy kedves barátom. Ugrottam, mivel erről szólt az álmom is. (Na, nem voltam olyan bátor, azt be kell vallanom, olyan óvatos duhaj. Azt hittem el, amit láttam, amire volt bizonyíték, azután lassan kinyílt a világ.) És rengeteg mentőhálóba kapaszkodtam: agykontroll, kineziológia, reiki, de valahogy mindegyikből hiányzott valami.

Az első tökéletes módszer, amit megtapasztalhattam és megtanulhattam az a JÓGA volt. Pályafutásomat 2006-ban kezdtem kismamajóga oktatóként, majd folyamatos tanulás következett. 2010-ben végeztem, mint minősített jógaoktató. Még ebben az évben megnyitottam a saját Jógastúdiómat, Dunaharasztin.

2012-ben ismeretem meg a következő tökéletes módszert, a THETAHEALINGET®. Ez a módszer mutattam meg számomra, hogy nincs lehetetlen! És itt tudatosult bennem, hogy mi is az a hiány, amit a többi módszernél addig éreztem: hogy nem integrálnak, megtalálnak ugyan valami blokkot, de nem adnak valódi megoldást. A Théta nem csak mentőháló, hanem ott rejtőzik benne a megoldás lehetősége, egy olyan technika, ami valóban beépíti a tudatalattiba a változásokat.

2013-ban a Transzperszonális Pszichológia és Légzésintézetben légzésterapeuta végzettséget szereztem, illetve ennek az intézetnek ötödéves hallgatója vagyok.

Munkámban a légzésterápiát kombinálom a ThetaHealing® technikájával, attól függően, hogy a páciens melyik módszerre reagál gyorsabban, és mi az, amivel a leghatékonyabban tudok neki segíteni.

2015-ben volt olyan szerencsém, és személyesen találkozhattam és tanulhattam Vianna Stibaltól, és immár a ThetaHealing® módszer hivatalos tanáraként térhettem vissza Magyarországra. 2016-ban Amerikában megkaptam a Master of ThetaHealing végzettséget.

Ezen kívül egyéni és csoportos transzlégzéses újjászületéseket vezetek. A születési trauma az egyik legfontosabb oka, és gyökere, a fizikai és lelki problémáknak, amelyet a légzés segítségével szintén fel lehet oldani. A fogantatástól, a várandóssági időszakon keresztül, a születés után pár napig tartó időszakhoz kapcsolódó negatív érzések feldolgozása történik meg itt.

Egy másik igen hatékony technika, amivel foglalkozom: az Intenzív Energialégzés. Kidolgozója Dr. Komin Vladimir a Transzperszonális Pszichológia és Légzésintézet alapítója. A tanfolyam célja a testben már kialakult betegségek visszafordítása a légzés ritmusának és mélységének szabályozásával. A következő betegségeknél van bizonyított hatása: – allergia, asztma, szív –és érrendszeri betegségek, bőrbetegségek, bélrendszeri,- autoimmun betegségek, hormonális problémák, cukorbetegség, mentális problémák esetén.

Pár hónappal ezelőtt elindítottam egy előadás sorozatot, amit TESZEKMAGAMÉRT NAPOK-nak neveztem el. Célom olyan finom struktúrák megismertetése az emberekkel, amelyek szabad szemmel ugyan nem láthatók, de módosult tudatállapoton keresztül könnyen felismerhetők és megérthetők. A finomstruktúrák célja jó kapcsolat felépítése saját magunkkal, és ezt megtapasztalva jó kapcsolat felépítése a körülöttünk lévő struktúrákkal (család, párkapcsolat, munkahelye, üzleti élet stb.)

Ez olyan, mint a puzzle összerakása: JÁTÉK!

Molnár Erika ThetaHealing® tanár, Transzperszonális légzésterapeuta, minősített jógaoktató

Molnár Erika – Elérhetőség

Tel: +36 70 507 5025

E-mail: jogaharaszti@gmail.com

www.jogaharaszti.hu

www.thetatechnika.hu

www.gyogyitolegzes.hu

Nézd meg ezt is

Pogány Zsuzsanna Aviva oktató, Életmódtanácsadó

Pogány Zsuzsanna Aviva módszer oktató vagyok. Az Aviva mellett Életmód tanácsadással is segítem a hozzám fordulókat. Hormon problémák, stressz, meddőség, tudok segíteni...

2 hozzászólás

  1. Ez csodálatos ! Szeretnék hetente olvasni ilyesmiket ! Szeretettel várom a Segítségét !

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!