Dr. Wang Yu Cai, kínai orvoslás szakorvos

Dr. Wang Yu Cai – a hagyományos kínai orvoslás doktora, gyógyszerész és akupunktúra szakorvos vagyok. Küldetésem a hagyományos kínai orvoslás módszereivel való gyógyítás és ezek terjesztése Magyarországon

Diplomámat Changchun városában a Hagyományos Kínai Orvosi Egyetemen szereztem meg, később pedig a Jilin megyei Orvostudományi Egyetemen tettem le szakmai szintű vizsgát. Kínában az orvostudományi egyetemeken a hagyományos kínai orvoslás mellett a hallgatók teljes körű képzést kapnak a legmodernebb nyugati orvostudomány elméletéből és gyakorlatából. Az ott végzett orvosok komplex tudással rendelkeznek, melynek birtokában eredményesen alkalmazzák az ősi gyógyító terápiákat és az akadémikus orvoslás módszereit.

1984 óta dolgozom orvosként, Kínában már osztályvezető főorvos voltam, amikor külföldi tapasztalatcsere céljából Magyarországra települtem át 1991-ben.

Azóta folyamatosan dolgozom orvosként és emellett konferenciákon tartok előadásokat. 2002 óta elnökhelyettesként tevékenykedem a Hagyományos Kínai Orvoslás Magyarországi Egyesületében, valamint 2012-ben megalapítottam a Magyar Kínai Akupunktúra és Masszázsterápiás Orvostudományi Egyesületet.

Az időben észlelt probléma sok esetben  pár kezeléssel elmulasztható – vallom, ezért egyre többen keresnek fel.

Küldetésem

A hagyományos kínai orvoslás (HKO) terjesztése Magyarországon és emellett  gyógyítás ezzel a több, mint 5000 éves tradicionális rendszerrel.

A hagyományos kínai orvoslás terápiáit elméleti és gyakorlati szinten is tanítom az érdeklődők számára. A tanfolyamokon jelenleg 12 féle képzés közül választhatnak a hallgatók, sikeres vizsga után bizonyítványt és oklevelet vehetnek át.

Mind a gyógyítói, mind a tanítói munka a Yin-Yang Egészségügyi és Oktatási Központban történik Budapesten és Debrecenben, melyeket magam hoztam létre, emellett az országban kihelyezett képzéseket is folyamatosan indítunk, amelyeket korábban végzett hallgatóink díjmentesen látogathatnak.

Dr. Wang Yu Cai – Elérhetőség , bejelentkezés kezelésre

Web: www.kinaigyogymod.hu

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!