Koczka-Kiss Ilona manuál és Dorn terapeuta

Koczka-Kiss Ilona vagyok Debrecenből. Masszőr, kiropraktőr és Dorn terapeutaként dolgozom. Szeretettel Üdvözlöm! Nagyon fontosnak tartom, hogy a kezelések ne részleges és ne tüneti kezelések legyenek, hanem keressük és lehetőleg találjuk meg a kiváltó okot. Közel 16 féle technikát tanultam, nemcsak manuál terápiás technikát, hanem energetikai módszereket is.

Életcélom

hogy másoknak segíthessek, ezért folyamatosan tanultam, kerestem önmagam s azt a munkát, amit örömmel és teljes odaadással végezhetek. Sok kitérővel jutottam el az igazi hivatásomhoz: masszőr, kiropraktőr és Dorn terapeutaként dolgozom. Sokféle masszázs és gyógyító technikát sajátítottam el az évek során, de mindig kerestem és folyamatosan keresem az újabb lehetőségeket.

Hiszem és vallom, hogy

egészségünk állapota a gerincünkben rejlik, épp ezért több gerincterápiát is megtanultam az évek során. A nálam alkalmazott módszerek közül a két legsikeresebb és bizton állíthatom, hogy a leglátványosabb javulást a Kiropraktika és a Dorn terápia, illetve e két technika kombinált alkalmazása hozta. Nem csoda módszer egyik sem, de csodálatos módszer mind a kettő, amelyekkel hihetetlen változások érhetők el a különböző gerinc problémák/betegségek, különös tekintettel sérvesek és gerincferdüléses elváltozások esetében. A hatékonyság növelése érdekében a tanult technikákat minden esetben személyre szabottan és kombinálva alkalmazom.

Természetesen tudjuk, hogy a fizikai test sohasem választható külön a lélektől és a szellemtől, így a test ápolása, karbantartása mindenkor hatással van a lelkünkre és szellemünkre is. Nagyon fontosnak tartom, hogy a kezelések ne részleges és ne tüneti kezelések legyenek, hanem keressük és lehetőleg találjuk meg a kiváltó okot, hisz ezt kell megszüntetni. Ezért tanultam meg közel 16 féle technikát, amelyek természetesen nem csak manuál terápiás, hanem energetikai módszerek is.

Küldetésemnek érzem, hogy

minél több embernek tudjak segíteni. Épp ezért vállaltam a Turmalin Egyesület vezetését is – amely egy egészségmegőrző egyesület-  sok kiváló szakember csatlakozott hozzám ahol szeretnénk felhívni az emberek figyelmét a prevenció fontosságára, illetve ha már megjelent a betegség, akkor azokra az alternatív terápiákra amelyekkel  a test, a lélek és a szellem is új erőre kaphat.

Koczka-Kiss Ilona – Az általam alkalmazott terápiák közül a következőket ajánlom

 • Kiropraktika
 • Dorn terápia
 • Lágy csontkovácsolás
 • Breuss masszázs
 • Lágy csontkovácsolás
 • Prána gyógyítás
 • Nyirokmasszázs
 • Wu-féle fejmasszázs
 • Access Bars® kezelés
 • ThetaHealing®
 • Mágneses biorezonancia
 • Mátrix energetika
 • Talpmasszázs
 • Hara (HAS) Masszázs
 • Baba masszázs
 • Svédmasszázs

Mottóm

“Ha nincs orvosod, legyen orvosod ez a három: vidám kedv, nyugalom és mértékletes élet”

Kívánom, hogy találja meg nálam az Önnek legmegfelelőbb egészségmegőrző technikát. Talán pácienseim bejegyzései web oldalamon segítséget nyújtanak Önnek a választásban.

Jó kedélyt, elégedettséget és higgadtságot kívánok Önnek a mindennapokban, mert e három tényező a legjobb orvosság!

Sok szeretettel:

Koczka-Kiss Ilona

Tel.: 06/30/343-0254

Mail: anolissi@gmail.com

Web:  www.anolissi.hu;   www.turmalin.hu

2 hozzászólás

 1. Végbéldaganat eltávolitása, stoma visszahelyezés, sugár kemo után gerincprobléma, elestem, a Bp-i gerincklinikán megmütöttek, két csigolyát megcsavaroztak. Tumormentes vagyok egyenlőre. A csigolyáknál vérömleny keletkezett, a doktor szernt a csigolya nyom egy ideget, további mütétet nem javasol. A probléma, továbbra is fennáll a gerncfájdalom az idegnyomás miatt – lefut a két lábfejembe, teljesen elzsibbasztva azt. Menni rövid ideig tudok egy mankóval. A gyógytorna kicsit segit csak. Ezen lehet javtani? Jó helyre fordulnék? Fekvéskor erősen elzsibbadok, járásnál jobb a helyzet. Az egyik lábam mintha alig észrevehetően megrövidült volna, picit billegve megyek. A lábujjaim kemény görcsben állnak.

  • Üdvözlöm!

   Azt javaslom, mindenképp keressen Budapesten egy Dorn terapeutát, hogy nézze meg és kezelje Önt.
   Ez nem egy csoda módszer, de csodálatos módszer és rendkívül hatékony. Egyéntől függ, a kezelés sikeressége, hogy hogyan reagál rá a test.
   Kívánok Önnek minél előbbi felgyógyulást!

   Üdvözlettel:
   Koczka-Kiss Ilonas

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!