Huszágh-Winkler Mónika Theta Healing tanár

Huszágh-Winkler Mónika, Metafizikai tréner és életvezetési speciális tanácsadó, grafológus, Theta Healing konzulens és tanár vagyok. Több módszert is használok annak érdekében, hogy a hozzám fordulókat segítsem megtalálni és megtapasztalni a saját belső egyensúlyukat és az élet örömének érzését.

Minden ember egy különleges világ, amely csodálatos tájakat tartogat, csak meg kell találnunk az utat hozzá. Mindannyian egyéniségek vagyunk, még hasonló problémák esetében is egyedi módszerek és megoldások vezethetnek eredményre. Éppen ezért sajátítottam el a segítői szakma több ágazatát is – úgy, mint a Metafizikai tréner és életvezetési speciális tanácsadó végzettség, a grafológia, a rajzelemzés, a kommunikáció, a Theta Healing – hogy a lehető legtöbb zárhoz találhassam meg a kulcsot.

2008-ban diplomát szereztem kommunikációs szakemberként. PR, kommunikációelmélet és tárgyalástechnikák oktatásával is foglalkozom, nagy hangsúlyt fektetek az emberi kapcsolatokban fellelhető játszmák feltérképezésére és feloldására.

Felsőfokú, OKJ-s szakképesítést szereztem 2010-ben grafológiából. Rögtön elkezdtem dolgozni a módszerrel, egyéni elemzéseket és vállalatok részére pályázati előszűréseket, valamint motivációs elemzéseket is készítek. Grafológiai ismereteimet a Rezonometria módszerével bővítettem (Dr. Szidnai László én írás szakpszichológus alkotta meg, tőle volt szerencsém tanulni), ami a kézírás tudatalatti vizsgálatának tudományát jelenti. Emellett gyermek és felnőtt rajzelemzést is tanultam.

A Simeonton technikával is megismerkedtem, ami egy alternatív terápiás módszer, vizualizációs technikák elsajátításával segíti a betegségben szenvedőket, belső egyensúlyuk visszaállításában és a betegség leküzdésében.

2014 és 2015-ben a Nemzetközi Metafizikai Akadémián szereztem meg a Metafizikai tréner és életviteli speciális tanácsadó, valamint a Metafizikai tréner oktatói minősítéseket.

2015 óta folyamatosan sajátítom el a Theta Healing® módszerének különböző szintjeit, miközben már magam is tanítom.

2016-ban kaptam lehetőséget arra, hogy egy fantasztikus személyiségfejlesztő társasjáték, az „Emlékezés fája” második hivatalos játékvezetője legyek. Ezzel a játékkal szeretném minden olyan ember számára az önismeret és a belső fejlődés élményét adni, aki úgy érzi, nem szorul szakmai segítségre, viszont egy kellemes időtöltés, egy „játék” keretében szeretne Önmagába és a vele együtt játszókba pillantani.

Büszke vagyok arra, hogy bár 2013-ban mellrákot állapítottak meg az orvosok nálam, mára mégis abbahagyhattam az orvosi kezeléseket és tünetmentes vagyok. A betegség azonban teljes mértékben megváltoztatta a világról addig alkotott képemet és egészen más irányba terelte az életemet.

Küldetésem

Szeretnék segíteni minden hozzám forduló embernek abban, hogy megtalálja és megtapasztalja saját belső egyensúlyát és az élet örömének érzését. Tanárként, tanácsadóként, trénerként, konzulensként is segítséget nyújtok.

Módszereim

Problémakezelési tanácsadás
Grafológia és rajzelemzés
Theta Healing®

Kommunikációs és önismeret fejlesztő tréningek

Meditációk tartása

Az emlékezés fája társasjáték

Huszágh-Winkler Mónika – Elérhetőségem

Tel: +36 30 435 8612

E-mail: info@thetaesgrafologia.hu

Web: www.thetaesgrafologia.hu

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!