Kollektív tudat – Régi és az új harca

Kollektív tudat – A régi és az új örök szembenállása: Hogyan hat erre a Kollektív Tudat? Miért támadják az olyan kvantumi módszereket, mint a homeopátia, Grabovoj® módszerei, ThetaHealing®, … ?

Gyakran felmerülő kérdés ez, amit Grabovoj Úrnak köszönhetően értettem meg.

Grabovoj professzor Úr egy kozmikus tudatosságú tudós. Tudományos szemszögből, kvantum fizikai, matematikai szempontból magyarázza el a Világ teremtését és működését. Grabovoj Úr sokat tanít a Kollektív Tudatról. Szerinte

a Kollektív Tudat egyik feladata, hogy stabilizálja az információt.

Rajta keresztül képződik le a fizikai valóság, ezért extra fontos, hogy az stabil legyen. Ez az oka annak, hogy minden újítást olyan nehezen fogadunk be.

A Kollektív Tudat működése

Amikor elindul egy “új dolog a Kollektív Tudat számára”, akkor a Kollektív Tudatban még nincs jelentős ellenállás az újdonság iránt. Amikor megnő ez az információ mennyiség, akkor megjelenik az ellenállás, azzal a céllal, hogy stabilizálni tudja a valóságot. Minél nagyobb változást hozhat az újdonság, annál nagyobb a Kollektív Tudat ellenállása, hisz annál nagyobb az a régi információ, amit védenie, stabilizálnia kell.

Ilyenkor csak egy lehetőség van, ami célravezető: kitartani és csinálni tovább az új dolgot.  Például: ha 2 embernek tartasz tanfolyamot, adod át az új információt, akkor is érdemes azt átadni, azért, hogy  a Kollektív Tudat tanulja az új dolgot. Majd eljön az a kritikus információs szint, amikor megszűnik a Kollektív Tudat ellenállása és evidenciaként fogadja be az információt. Ilyenkor mindenki le tudja majd hívni a Kollektív Tudatból az infót. Amit mi most tanítunk, az néhány évtized múlva már mindenkinek evidencia lesz, mert a Kollektív Tudat befogadja, és ezt a valóságot védi, stabilizálja. Ez a normális útja a fejlődésnek. Ezt nagyon fontos tudni.

A viták, a hatalmi játékok, az egó játszmák, a különböző szakmai csoportok vitái az új dolgokról, mind a Kollektív Tudat hétköznapi leképeződései. Minden olyan újítás, ami kiállja az idő próbáját, ami működik, azt be lesz végül fogadva.

Ez a fejlődés normális lefolyása. Elkerülhetetlen.

Emlékezzünk csak Dr. Semmelweis Ignác  Fülöpre, az „anyák megmentője” címet viselő magyar szülész-nőgyógyász  történetére. Csak annyit kért a kollégáitól, hogy mossanak kezet. Elítélték, sokat bántották. Ma pedig mindenki számára evidencia, hogy kezet kell mosni. Már a bölcsődében is tanítják.

20 éve az Agykontroll módszert is támadták, ma pedig már békében megfér a többi mellett.

Gyermekeink már úgy születnek, hogy magukkal hozzák az újat a Kollektív Tudatból

Szintén tanulságos példa az, ahogy a gyermekeink képesek az elektronikus eszközöket kezelni. Bámulatos, ahogy azonnal elindítanak, tökéletesen működtetnek bármit, míg mi középkorúak szívesen elővesszük a használati kézikönyvet, és tanulmányozzuk azt, hogy hogyan kell működtetni az új telefont, tévét, számítógépet. A gyermekeink már úgy születnek, hogy a Kollektív Tudatból magukkal hozzák ezeket az újabb ismereteket.

Egy maréknyi Újító Ember elég ahhoz, hogy tartós változást érjünk el. Én minden tanfolyamom, előadásom, konzultációm után felajánlom a teljes információs csomagot a Kollektív Tudatnak is, így gyorsítható a folyamat. Vizualizálom is, ahogy az információ a Kollektív Tudat része lesz.

Most még így működik a Világunk. El kell fogadjuk, hogy most még ez a működésünk egyik normális aspektusa.

Fontos, hogy az újítók az ellenállást és a bírálatot természetes folyamatnak fogják fel,

mert ha tovább folytatják az új tevékenységet, és az széles körben ismertté válik, és működőképesnek bizonyul, akkor közelebb kerülünk az ellenállás megszűnéséhez. Ilyenkor nem kell háborúzni, védekezni vagy magyarázkodni és tilos abbahagyni. Csak egyszerűen tovább kell adni az információt.

Köszönet és hála a szkeptikus, konzervatív oldal képviselőinek is! Ők azok, akik nagyon fontos feladatot végeznek: segítenek stabilizálni a Kollektív Tudat által a Világunk működését. Óriási káosz lenne, ha ők nem tennék a dolgukat! Hogy éreznéd magad egy olyan fizikai valóságban, ahol akár óránként megváltoznának a játékszabályok? Az egyensúlyhoz, nélkülözhetetlen az Ő tevékenységük.

Hajrá tovább Újítók! Ti vagytok azok, akiknek köszönhetően fejlődik a Világunk!

Dr. Francia Boglárka a Theta Healing® és Grabovoj® módszerek tanára

Nézd meg ezt is

A vágyak így tartanak mókuskerékben és így nem - Önvaló és beteljesülés

A vágyak így tartanak mókuskerékben és így nem – Önvaló és beteljesülés

Hogyan lehetséges, hogy már meg van, amire vágytál, pedig fizikailag még nem látszik. A vágyak irányítanak, ha a vágyak mentén cselekszel vagy nem cselekszel. Így sok nehézséggel, bajjal, szenvedéssel találkozol és kevés örömmel, beteljesedéssel. Folyton úton vagy a jó felé, ahelyett, hogy "megérkezve" lennél, Önvalóként. 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!