Azida San – Testünk szellemi elengedő póza

Az Azida San sok aspektussal rendelkezik, melyek közül az egyik a bal sarok, melynek egyik pontját az orvostudomány Achilles pontnak nevezi.

Ha ezt a pontot a Muladhara-hoz (gyökércsakra, gát) érinted, akkor amíg összeérintve tartod ezt a két pontot, addig sok-sok aspektus tisztázódik ki a bensődben. Azaz a gondolataid tiszták, az emócióid nem jelennek meg, nagyon tisztán észleled, hogy mi is történik körülötted.

Nemcsak a történelmi Achilles, hanem egy ismert indiai személy is belehalt az Achilles pont sérülésébe. Mire is akar ez rámutatni? Arra, hogy őket profi módon végezték ki, mert nem egyszerűen elvágták a torkukat, vagy levágták a fejüket. Nem. Csupán csak eltalálták az Achilles pontjukat. A test energia rendszere miatt olyan fontos ez a pont.

Amikor az Azida San összeér a Muladhara ponttal

azaz a bal sarok összeér a gáttal,  akkor egyensúlyi állapot van, energetikailag. Olyan egyensúlyi pont, ahol lelki értelemben, nem állsz semmilyen oldalon.

Azida San - Testünk szellemi elengedő póza

Mindenkinek van véleménye, elképzelése, ideológiája, saját élettapasztalatai. Ezek lenyomatai az elmében befolyásolnak mindent, amit látsz. Azaz, szereted ezt az embert, amazt meg nem, ezt gyűlölöd, azt nem. Azért van ez így, mert folyamatosan saját álláspontjaid vannak. Azonban, ha valóban szeretnéd ismerni az életet, akkor a legfontosabb az, hogy ne foglalj semmilyen állást. Hajlandó legyél mindent friss szemmel nézni, minden egyes pillanatban. Teljesen frissen. Ezt nagyon nehéz megérteniük az embereknek.

Sadhguru (Yaggi Vasudev)

Nézd meg ezt is

ZYO Hála rezgés meditáció hangfürdővel videón

ZYO Hála rezgés meditáció hangfürdővel videón

Ez egy Önvaló meditáció, amely az igazi Énedbe vezet vissza. Figyelj befelé és érezd át. 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!