Miért fontos önMAGadra találni? Mi segíthet ebben?

Csak addig dőlhet össze a világ körülötted, amíg nem a sajátodat építed. De vajon tudod-e, hogy mit kellene építened? Nézzük meg egy kineziológus szemszögéből.

Kineziológusként gyakran tapasztalom, hogy az életben történt elakadásaink arra vezethetők vissza, hogy fogalmunk sincs arról, hogy „ki vagyok én?” Milyen úton juthatok el az igazi én-magomhoz? Mi lehet az életfeladatom?

Miért fontos önMAGadra találni és mi segíthet ebben?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ és az utat saját belső világunkhoz a számmisztika, névmisztika, rajzelemzés és a szeretetnyelvek segítségével. Egy ilyen beszélgetés során a születési dátumból, névből számmisztikai számítással választ kapunk a fenti kérdésekre.

A számmisztika, rajzelemzés és szeretetnyelv összefonódása

A számmisztika az asztrológiához hasonlóan komoly tudomány, pontos leírást tud adni a születésünkkor vállalt életfeladatról, az akkor kapott képességekről és tanulási feladatainkról. A rajzelemzés a pillanatnyi állapotot tükrözi, hogy hol tartunk jelenleg az utunkon, hogyan látjuk az életünket. A szeretetnyelvünk megismerése pedig abban segít, hogy megértsük emberi kapcsolatainkat, és ezen belül elsősorban saját magunkat. Tapasztalatom szerint komoly segítség a hozzám forduló embernek a saját sorsára, életfeladatára rálátni. Ezek az információk adnak egy biztos alapot ahhoz, hogy a bizonytalan, stresszes, problémáiban, élethelyzetében fuldokló ember kapaszkodót találjon, és meglássa a fényt az alagút végén. Gyakran „aha” élményként élik meg ezt a szembesülést. Két lehetőség van: vagy megerősítést nyer az az út, amin jelenleg is jár, csak máshogyan kell ahhoz hozzáállnia, vagy feltárul egy új lehetőség, amelyben magára ismer és el tud indulni az új élete felé. Mindkét esetben nyertes pozícióba kerül, hiszen sokkal hatékonyabban tudja irányítani az életét. Első találkozáskor mindenkinek elkészítem ezt az önismereti elemzést, így tisztán látszik, honnan indulunk, és mi a cél a terápia során. A folytatást, hogy milyen módszerrel közelítjük meg a problémát mindig a kliens éppen aktuális állapota határozza meg. Ez lehet kineziológia, ThetaHealing, Oh kártya, relax terápia, stb …

Miért fontos önMAGadra találni?

Példa arra, miért fontos önMAGadra találni? – Megtörtént eset

Konkrét példaként említeném egy kedves kliensemet, akivel másfél évig havonta, kéthavonta találkoztunk, és ezalatt az idő alatt komoly változásokat hozott létre az életében. Amikor felkeresett, komoly pánikrohamai voltak a gyógyszeres és pszichológusi kezelés ellenére. Első alkalommal elkészítettük a számmisztikai elemzését, amiből kiderült, hogy 6-os az életfeladata, ami a család témájához kapcsolódik. Magas szintű szeretetszolgálat, meleg anyai gondoskodás, törődés, szeretet, és a család iránti felelősségvállalás. Ő a kályha, akihez újra és újra vissza lehet térni. Visszaigazolódott számára az a túlzott aggódás a családjáért amit érzett, hiszen fiatal lány létére a szülei, a testvére iránti komoly felelősségérzet arra sarkallta, hogy  meg kell mentenie őket, de eközben saját magáról megfeledkezett. Azáltal, hogy felismerte, mi is az ő feladata ebben a helyzetben, elkezdett megoldásban gondolkodni. Megértette, hogy a családtagjaival való törődés nem egyenlő az önfeladással. A találkozásaink alkalmával szépen sorban feloldottuk azokat a lelki blokkokat, amik a családtagjaihoz kötötték, – elvesztett ikertestvér, nagypapa, nagymama – és az élő családtagokkal is rendeztük a viszonyát. 3 hónap után teljesen megszűntek a pánikrohamai, és gyógyszert sem kellett többé szednie. Jelenleg teljes, boldog életet él, támogatja a családját, és ezzel együtt éli a saját életét.

Miért fontos önMAGadra találni, ha a környezeted úgyis befolyásol téged?

Nem a környezeted hat rád, hanem az hat vissza rád. A benső rend, az önismeret hat a környezetünkre is, hiszen amit kisugárzunk, ugyanaz hat vissza ránk. „Amint benn, úgy kinn, amint kinn úgy benn, amint lent úgy fent, és amint fent, úgy lent…” Éppen ezért a legfontosabb, amit tehetünk magunkért, és a szeretteinkért, hogy megismerjük, tiszteljük és szeretjük önMAGunkat.

Könyves Tóth Tünde kineziológus, ThetaHealing konzulens

Nézd meg ezt is

Miben segíthet a párkapcsolati horoszkóp?

Miben segíthet a párkapcsolati horoszkóp?

A párkapcsolati horoszkóp vagy szinasztria segít önmagunk és a párunk jobb megismerésében, és rálátást ad mit tehetünk a kapcsolatunk jobbá tételéért.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!