Bőség teremtés – Elég-e kérni, hogy meg is adasson?

Bőség teremtés Theta agyhullám segítségével (is). Hogyan használjuk a gondolat teremtő erejét bőség teremtésre? A pénz pszichológiája.

Bőség teremtés – Miért pont itt?

A bőség teremtés cikksorozatot azért indítottam a Természetes megoldások magazinjában, mert úgy tapasztaltam, hogy a legtöbb lelki probléma sőt fizikai testi betegség mögött is a pénzhez való viszonyunk szerepel. Maga a pénz óriási stressz forrás, a stressz pedig dominó hatást vált ki a lelkünkben, majd a testünkben. Egyúttal minden, ami jó érzést vált ki belőlünk, az a javunkra válik.
Ha a pénz kérdést, mint probléma forrást át tudnánk alakítani bőség forrássá, akkor egy sokkal boldogabb és egészségesebb élet szereplői lehetnénk. A jó hír az, hogy ehhez elég csupán önmagunkon, a tudatalatti gondolkodásunkon formálni. Természetesen a megfelelő módon.

Mekkora bőséget teremtsünk? Mi számít elégnek?

Pénz probléma - Mennyi az elég pénz?

Számtalan könyvön és tanfolyamon túl és több, mint 20 az üzleti életben eltöltött év után sem tudtam soha megmondani, hogy hány Ft számít bőségnek, mi az elég. Ez attól függ, hogy ki miben nőtt fel és miben él, ráadásul az adott pillantban milyen igényei vannak. Iskolakezdéskor, lakás vásárláskor, bútor vásárláskor nagyobb igények merülnek fel, mint mondjunk a heti bevásárláskor.  Mindenki számára egyéni az a szint, amit már elégnek tart és ez is változó a pillanatnyi igények szerint. Ez a szint valójában egy érzés. A jó kérdés ezért a konkrét Ft összeg helyett inkább az, hogy mikor érezzük magunkat elégedettnek? Azaz, ahol nincs bennünk, hogy

  • a le kell mondanunk valamiről
  • ezt most nem engedhetjük meg magunknak
  • és az ebbe az ötletbe nem vághatunk bele, sem a
  • nem vehetjük meg a gyerekünknek érzés, sem a
  • ez a kezelés, gyógymód, ruha, étel, utazás, tudásanyag túl drága nekünk
  • éjjel-nappal dolgoznunk kell érte érzés
  • olyan dolgot kell tennem, amit utálunk érzés
  • valamiféle áldozatot kell hoznunk érzés.

Azaz a bőség jelentse az előbbieket teljesítő, boldog, jó érzésű, biztonságot jelentő pénzt, vagyont, értéket. De hogyan érjük el a saját életünkben ezt a bőség szintet?

Bőség teremtés negatív érzéseink feloldásával

Amikor a cikkeket olvasva negatív érzésesek tapasztalhatóak, akkor az a tudatalattiban rejlő, bőséget akadályozó hitrendszeri, érzelmi összekötődéseket mutatják. Tudatosan csak kb. 5-12%-ban tudunk arról mi minden blokkol bennünket a tudatalattiban. A tudatalatti pedig meghatározza, hogy mit vonzunk magunkhoz, a pénzzel kapcsolatos problémákat, vagy bőséget.
A negatív érzéseket megfigyelve felismerhetőek a rosszul összekapcsolódott pénzre vonatkozó hiteink és ráébredés útján egyúttal fel is oldódnak. Az új minták fokozatosan beépülnek a tudásunkba, új kapcsolódási mintákat hozva létre az elménkben, a neuronjaink által. Theta agyhullámon tudatosan ki is lehet cserélni a korlátozó hitrendszert teremtő, segítő hitrendszerre.

A mentális gyógyítói módszerek: Használjuk fel bőség teremés érdekében

Gyógyításban tapasztalt és ismert már, hogy a tudatalattinkban összefonódások, akadályozó blokkok csücsülnek, amik a gyógyulásunkat akadályozzák, legyen az lelki probléma vagy legyen az testi betegség. Amikor a tudatalattit felszabadítjuk a rosszul összefonódott vagy már nem aktuális információk tárolása alól, akkor az életünkben óriási pozitív változások állnak be és akár meg is gyógyulunk. Teljesen természetesen, a gondolat és az érzelmek teremtő erejét (ennek a teremtő erőnek a kísérleti bizonyítását itt találod) használva erre.

Bőség teremtés – Jó vagy rossz a pénz? Az 1. sz. felismerés

Vannak, akik szerint lelketlenség, önzőség pénzt kérni azért, amit adnak. Akinek ilyen érzése van, annak a mélyen megbúvó hitrendszere is az, hogy a pénz rossz (valamilyen formában). Akinek nincs elégnek érzett pénze, annak is, a pénz rossz.
Aki szerint a pénz lehetőség arra, hogy elérjük a céljainkat, annak számára a pénz jó. Akinek van pénze és megelégedéssel használja is, annak a pénz jó. 
Szerintem a pénz egy csere energia és rajtunk múlik, hogy jó-ként vagy rossz-ként használjuk-e és meg tudjuk-e látni benne a jót. A pénz egy eszköz, amivel miközben mi valóra válthatjuk álmainkat, aközben másokat is segítünk vele ugyanebben. Lesarkítva és egyszerűsítve: Pl. Ha én megengedem magamnak, hogy a legdrágább cipót vegyem meg, akkor teljesül az én minőségre vágyó álmom is és teljesül a pék álma is, aki meg új dagasztó gépet szeretne venni.
Amikor mi lemondunk a vágyainkról és megvesszük a legolcsóbb cipót, akkor a péknek is sokáig kell még várnia az új gépére…
Amikor rossznak látjuk a pénzt, akkor ezzel az érzéssel távol is tartjuk magunkat tőle. Ki akarna rosszat magának?
Ezért az első felismerés, hogy tanítsuk meg magunkat észrevenni a jót a pénzben, ezért írtam a fenti példát. Tegyük a pénzt gondolatban a barátunkká és érezzük át a barátság érzését a pénzhez kapcsolódóan. Érezzük át, ahogy mindig jön, mindig kéznél van, mindig elérhető. Ezzel aktiváljuk a vonzás törvényét.
A sorozat folytatódik azzal, hogy miért kevés kérni, hogy megadasson?

Nézd meg ezt is

Miben segíthet a párkapcsolati horoszkóp?

Miben segíthet a párkapcsolati horoszkóp?

A párkapcsolati horoszkóp vagy szinasztria segít önmagunk és a párunk jobb megismerésében, és rálátást ad mit tehetünk a kapcsolatunk jobbá tételéért.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!