Rajtunk múlik – Mi teremtjük a jó életet magunknak

Rajtunk múlik – Kísérlet bizonyította be, hogy hatással vagyunk a világunkra. Gondolataink, érzelmeink rezgés világa és hatása a külvilágra. Hogyan használjuk a jó teremtésére? Grabovoj, Vianna Stibal hogy használja?

Az elmúlt 1700 év alatt tanultunk meg elkülönültnek tekinteni magunkat a világ alkotó elemeitől. Őseink egynek érezték magukat a világgal. Belső egyensúlyuk mellett életük fontos része volt a külső egyensúly megteremtése is. Összhangban éltek a környezetükkel, a Földdel. Vigyáztak a természetre, óvták a család, a közösség egységét. Tudták, hogy ha a másikat baj éri, akkor az egész közösség sérül általa.

Rajtunk múlik – Többek vagyunk, mint elkülönült megfigyelők

A valóság az, hogy ma is rajtunk múlik mi történik. Ma sem csupán megfigyelők vagyunk a nagyvilágban, nem a körülmények és a világ tehetetlen áldozatai. Résztvevők vagyunk, mi vagyunk a Föld, mi vagyunk az emberi közösség részei. Mi tudjuk felemelni és mi tudjuk elpusztítani is a Földet. Részei vagyunk, s ő is a részünk, a levegő, az ásványi anyagok, a vitaminok, stb. által. És azt is mi tettük, hogy van, amikor a Föld “visszavágni kénytelen”.

Holografikus univerzum modell

A holografikus univerzum modell szerint minden választásunk életünk minden pillanatában befolyásolja a körülöttünk levő világot. Ezt bizonyította be a HearthMath Institute kísérlete (1995-ben).

Kísérlet, ami bebizonyította érzelmeink, gondolataink hatását a világra

A kísérlet bebizonyította, hogy az érzelmeink, gondolataink közvetlen hatással vannak a minket körülvevő, a testünkön kívül létező világra is (önmagunk mellett).

A résztvevőkre és az ő 60, 90, 150 cm-es és 15 m-es körzetükben szondákat helyeztek el és egy digitális mérőműszerrel mérték a kísérleti alanyok gondolatainak, érzelmeinek hatását a természeti elemekre (falevél, fakéreg, kő, stb.).

Mérhető különbség mutatkozott attól függően, hogy az alanyok haragosak voltak-e vagy együttérzést, örömöt fejeztek-e ki. Más frekvencia választ kaptak a falevelekről, kéregről, kőről, talajról abban a pillanatban, amikor a koherens érzelmek megjelentek. Ilyenkor, amikor az érzések és érzelmek összehangolódtak, eggyé olvadtak (koherensé váltak), akkor az alanytól még 15 m távolságban is érzékelték a szondák azt, ahogy az energia eléri a természetet. A frekvencia válasz azonos jellegű volt az alany által kibocsátott gondolati, érzelmi energia mintával.

Megállapították, hogy az adott kísérleti körülmények között az, ami az adott emberben történt az 4,5 m-es körzetben hatott az anyag minden élő és élettelen formájára.

Rajtunk múlik – ahogy a kavicson a hullámkeltés a vízben

Ha bedobunk egy kavicsot a vízbe, az hullámokat vett és a kavicstól való távolság alapján a hullámok egyre csökkennek. Ehhez hasonlít az is, amikor mi változtatjuk meg a gondolkodásunkat, érzelmeinket és mi vagyunk a kavics, mi vetünk pozitív hullámot a világ vizében. Erre emlékeztet engem a fenti kísérlet hatása 4,5 m körzetben.

Rajtunk múlik – Mit jelent a kísérlet eredménye a hétköznapi életünk számára?

Ha már egyszer hatással lehetünk a környezetünkre, akkor legalább tegyünk egy próbát.

Ennek alapján, ha pozitív irányba fordítjuk gondolatainkat, ha teret adunk a pozitív érzelmeinknek, akkor azzal meg tudjuk változtatni a környezetünket is. Hiszen a kísérletből az is látható, hogy az alany által kibocsátott energia frekvencia válaszra készteti az azt befogadó környezetet, azaz visszatükröződik.

Bebizonyosodott, hogy bár megfigyelői vagyunk a környezetünknek, ugyanakkor azonban szerves részei is, sőt teremtői is, hiszen gondolataink és érzelmeink által olyanná tudjuk teremteni a világot, amilyenné szeretnénk, mivel a kibocsátott energiánk visszaverődik.

Rajtunk múlik - Kísérleti bizonyíték - Hogy alakul az életünk?

Grabovoj szerint is rajtunk múlik – Ő hogy érti ezt?

Ugyanezt az elméletet támasztja alá Grigorij Grabovoj professzor, tudós is, aki szerint pont az által teremtjük a világot „a saját képünkre”, hogy megfigyeljük és a hitünk, gondolataink, érzelmeink által a megfigyeléskor alkotott kép energia mintázatot alkot. Ez az energia mintázat kivetül az adott dologra, emberre és onnan visszaverődik. Amikor visszaverődik az energia mintázat, akkor azt az elménk visszaigazolásként értelmezi, hogy jól gondoltuk, amit gondoltunk, érzelmeink helyesek voltak.

A folyamat szempontjából mindegy, hogy negatív vagy pozitív érzetet társítunk a megfigyelésünkhöz, a folyamat azonos és részünkről pont ugyanannyi igénybevételt jelent. Csak egy valakinek nem mindegy, hogy pozitív vagy negatív energiák tükröződnek-e vissza és azok mi vagyunk, akik ezt megéljük.

Vianna Stibal és követői használják is, hogy rajtunk múlik – Hogyan valósítja meg a gyakorlatban?

Vianna Stibal Theta Healing módszere is ezt a folyamatot használja annak megoldásaként, hogy képesek legyünk automatikusan (gondolkodás, odafigyelés nélkül) olyan energia mintázatot (rezgést) kibocsátani, ami visszatükröződve pozitív érzelmeket kelt bennünk és pozitív események sorozatát hozza el a számunkra. A Theta Healing ezt a tudatalattiban tárolt negatív hatású hitek és érzelmek, valamint ezek szövevényes összefüggéseinek pozitívvá alakításával és kibogozásával oldja meg theta agyhullámon.

Ki ne akarna úgy élni, hogy a környezetéből folyvást a pozitív energiák tükröződjenek vissza rá? És ki ne akarna olyan közösségben élni, ahol a közösségben mindenki pozitív energiát bocsát ki és ezáltal az egész közösség számára visszaáramlik a hatványozódott pozitív energia? Éltél-e már át olyat, amikor egy csoport fókusza a szeretetre hangolódott (pl. Agykontroll csoport, Theta Healing csoport, szeretet meditáció, stb.)? Ha igen, akkor már átélted, milyen érzés, amikor hatványozottan ömlik rád a pozitív energia…

Kívánom, hogy teremts te is pozitív valóságot önmagadnak és válj te is a világban pozitív energiát terjesztő “kaviccsá”.

Fekete Kata, természetgyógyász, Theta Healing tanár

Felhasznált forrás: Gregg Braden tanításai, HearthMath Institute kísérlete 1995-ben, Grabovoj tanításai és Theta Healing tanulmányok

Nézd meg ezt is

ZYO Hála rezgés meditáció hangfürdővel videón

ZYO Hála rezgés meditáció hangfürdővel videón

Ez egy Önvaló meditáció, amely az igazi Énedbe vezet vissza. Figyelj befelé és érezd át. 

Egy komment

  1. EZ IGAZ,DE AZÉRT NE HAGYJUK KI A TEREMTŐT,AKI FIGYELI ÉS SZÁMONTARTJA KORSZAKRÓL KORSZAKRA A VISSZATÉRŐ HIBÁK,BŰNÖK HALMOZÓDÁSÁT! EZÉRT SOKMINDEN MOST FOG MAJD ELDŐLNI! HOGY MERRE DŐL A MÉRLEG NYELVE!

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!