Azonnali gyógyulás orvosi szemmel – Kvantumi folyamatok

Miért lehetséges az azonnali gyógyulás? Mi lenne, ha megpróbálnánk megérteni? Mi lenne, ha tanulnánk belőlük? Orvosként így látom…

Sokszor és egyre több forrásból hallani olyan személyes történeteket, amik arról számolnak be, hogy súlyos állapotból hogyan gyógyult meg egy betegnek nyilvánított ember. Kioperált szervek regenerálódnak, emberek gyógyulnak meg AIDS-ből, daganatból, és számos nehéz helyzetből.

Azok az emberek, akik soha nem tapasztaltak még ilyet és azok, akik küszködnek eredménytelenül a saját gyógyulásukkal, azok eleinte reménykedve, hitet nyerve, később csalódottan és reményvesztetten szemlélik ezeket a beszámolókat.

Kinek lehet igaza?

Van-e jogunk megkérdőjelezni a pozitív kimenetelű személyes történeteket és csalónak nyilvánítani ezen embertársainkat? Mi lenne, ha megpróbálnánk megérteni őket és a folyamataikat?

“A csoda nem mond ellent a természet törvényeinek, csupán a természetről alkotott véleményünknek.”

Orvos vagyok. A rendelőben nagyon ritkák a csodák, de mégis, még pályám kezdetén találkoztam olyan emberekkel, akik megcáfolták az orvosi egyetemen tanult statisztikákat. Elgondolkodtattak, vajon tényleg létezik azonnali gyógyulás?

Hogy lehet az, hogy az egyik ember belehal a másik pedig teljes életet él?

….holott ugyanolyan orvosi, szövettani diagnózissal rendelkezik?

Sokáig kerestem, kutattam erre a kérdésre a választ. Közben találkoztam Arkagyij Petrov professzor úrral, aki visszanövesztette a kioperált epehólyagját, vakbelét és bíróságon megvédte az állítását. Elmondta, hogy háromszor gyógyította meg magát daganatos betegségből. Találkoztam Vianna Stiballal is, a Theta Healing® módszer megalkotójával is: ő is orvosi leletekkel tudja igazolni, hogy meggyógyult daganatból, szívelégtelenségből. Az internet tele van tanúbizonyságot tevő személyes tapasztalatokkal.

Miért és hogyan lehetséges az azonnali gyógyulás?

Az elmúlt másfél évben sok Grabovoj, Petrov és Theta Healing képzésen vettem részt. Megértettem az azonnali gyógyulások és a csoda számba menő gyógyulások lehetséges folyamatát. Az alábbi sorokban összegzem azt, hogy én hogyan látom ezt a dolgot.

Az Ember a Test, Lélek, Szellem és Tudat négyes egysége. Szorosan együttműködve létezünk egy Teremtő Forrás Energiával. A Test és a Tudat egy része (az agy által), a sűrű, anyagi természetű világban van. Ezek azok a részeink, amit minden Ember képes könnyedén megtapasztalni.

gyógyulás, test lélek szellemA Tudat egy része (gondoljunk csak a tudatosuló gondolatainkra,) a Szellem és a Lélek egy un. finom energetikai világ részei. Nem anyagi, hanem hullám természetű részeink. Ezen részeinket sajnos nem érzékeli minden ember, és szép számmal vannak olyan embertársaink is, akik érzékelik. A teljes emberiség ismeri ezen fogalmaknak a létezését, még használják is ezeket a szavakat, de sokan mégse tudják mik ezek a részeink.

A Lélek egy információs halmaz

A Szellem az, ami mindenhol jelen van, és mozgatja az információ és az anyagot is. Ha eldöntöm a Tudatommal, hogy megmozdítom a kezemet, akkor a Szellemem lesz az aki ezt a mozgást végrehajtja az anyagon. A Tudat pedig egy átalakító rendszer, ami a saját tudatos és tudattalan információival megszűri a Lélek információit. A Kollektív Tudat segíti az emberi Tudatnak ezt a szűrő funkcióját és ezáltal stabilizálja a fizikai világot.

Tehát a Lélek szorosan együttműködve a Teremtő Forrás Energiával elindítja információs szinten a fizikai Test megteremtődését. A Szellem mozgatja a Lélekből származó információt a Tudat irányába. A Kollektív Tudat és az Emberi Tudat együtt megszűri az információt, és a saját hiedelmeinek megfelelően átalakítja azt anyagi, részecske természetű fizikai Testé.

A Lélek és Szellem terében kvantumok, hullám természetű fotonok vannak, és ezeket a Tudat átalakítja részecske természetű atom alkotórészekre és atomokra. Ezen anyagi természetű részeinknek a mozgatását is a Szellemi működés segíti.

A Lélekben jelen van a teljesen egészséges, akár örök életű fizikai test információja.

Másodpercenként 1017 teremtés zajlik

Így teremtődik a fizikai valóság. Ez a szám leírva így néz ki: 100 000 000 000 000 000. Ennyi teremtés zajlik másodpercenként. Állítólag úgy készül a fizikai valóság, mint ahogy a rajzfilm: elkészülnek az állóképek és olyan gyorsan vannak levetítve, hogy folyamatosnak látjuk. A kozmikus tudatosságú Grabovoj professzor Úr ezt „ A dinamikus valóság diszkrét modelljének” hívja. Állítólag azért így teremtődik a fizikai világunk, mert könnyebb egy új darabot létrehozni, mint egy meglévőben valamilyen változást létrehozni.

gyógyulásHa nézünk egy madarat repülni, az a mi érzékelésünk sebességével egy folyamatos, dinamikus valóság, valójában pedig másodpercenként 1017-en madár teremtődik: minden pozícióban egy, az előző pedig dematerializálódik.

Azonnali gyógyulás – Az anyag tartós változása

Ez azt feltételezi ,hogy 10-17 másodperc idő van arra, hogy a Lélekből jövő helyes információt, a Tudatunk által átengedjük, és az azonnali változást hozhat létre az anyagban. Tehát akár a fizikai testben is. Az általam tanulmányozott tanítók egyöntetűen azt mondják, hogy legalább 30 másodpercig kell tartson az a folyamat, ahogy a Lélekből jövő átíró információ eljut az anyagi szintre, ahhoz, hogy tartós változást hozzon létre az anyagon. 30 x 10 17-en diszkrét teremtés zajlik le ezen időszak alatt.

Ezen folyamat ismeretében már érthető az a videó, amin kevesebb mint 3 perc alatt gyógyul meg a húgyhólyag daganat.

Ez lehet az a háttér mechanizmus, az a kvantum folyamat, ami az azonnali gyógyulás tényét magyarázza.

Meggyőződésem, hogy elérhetjük azt, hogy tömegesen egészségesebbé váljunk, de csak akkor, ha megértjük és megtanuljuk azokat a teremtésbéli folyamatokat, amiket ritkán ugyan megtapasztalunk, de nem értünk. Az is a meggyőződésem, hogy mindenki csak saját magát képes meggyógyítani. A legkiválóbb orvos is csak egy szuper segítője a saját folyamatainknak.

A következő írásomban arról fogok írni, hogy ezt hogyan befolyásolja a Kollektív Tudat, majd pedig arról, hogy milyen tényezők segítik, hátráltatják és gátolják ezen folyamatokat.

Dr. Francia Boglárka orvos, a ThetaHealing® és Grabovoj módszerek tanára

A Grabovoj idézet így hangzik pontosan (a kép méretek korlátozottsága miatt az idézet a képen nem teljes):

“A csoda nem mond ellent a Természeti törvényeknek, a csoda a mi Természetről szóló elképzeléseinkkel áll ellentétben. Elérkezett az idő, hogy megváltoztassuk megcsontosodott elképzelésünket a környező világról és annak felépítéséről. A harmadik évezred küszöbén állva ezt mindenképp meg kell tennünk. Ez is kell a megmentéshez.”

Nézd meg ezt is

ZYO Hála rezgés meditáció hangfürdővel videón

ZYO Hála rezgés meditáció hangfürdővel videón

Ez egy Önvaló meditáció, amely az igazi Énedbe vezet vissza. Figyelj befelé és érezd át. 

Egy komment

  1. Győri Farkas Zsuzsanna

    Akarom. Harmincszortíza-17-en.
    Érdeklődve várom a következő írását.
    Tisztelettel: Győri Farkas Zsuzsanna

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!