Vágóenergia – Mitől lesz rossz otthonunk energiája?

Vágóenergia – Közvetlen környezetünk energiája: 4 rossz hatás, amit nem is gondolnánk. Mit tehetünk otthonunk, munkahelyünk energia áramlásáért? Hat a vállalkozásunkra. Gondot okozhat párkapcsolatunkban. Fejfájást, gerinc problémákat magyarázhat meg.

Külső környezetünkből leginkább közvetlen környezetünk energiája hat ránk. Ha jól szeretnénk érezni magunkat, akkor fontos jól áramló energiával körbe venni magunkat, azaz gondoskodni többek között a megfelelő berendezésről és az apróságokról, amik a berendezést még barátságosabbá teszik. Ha tudjuk mitől válik negatívvá az energia áramlás a környezetünkben, akkor lehetőségünk van ezt elkerülni. A vágóenergia és a mérgező nyíl a Feng Shui-ban a negatív energiák közzé tartoznak. Most ezekről lesz szó.

Vágóenergia és mérgező nyíl – Mit jelentenek?

Olyan negatív hatású erőáramlatokat nevezünk a Feng Shuiban mérgező nyílnak, melyet éles sarkok hoznak létre (pl.: asztal sarka, szekrény éle, tetők éles sarka, kiugró oszlopok és sarkok, mennyezeti gerendák, villanyoszlopok, tornyok, parabola antennák, üres zászlórúd, lombhullató fák, stb.).

Az anyag a szélek felé besűrűsödik, két energia összegéből eredő vektor a vágóenergia.
Gyengítőleg hat, energiaszintet csökkent és megbetegíti azt, aki felé irányul.

Vágóenergia és mérgező nyíl – és a babonák alapja

A babonák is a feng shuin alapszanak, pl.: aki az asztal sarkán ül, nem megy férjhez, a társaságból kitaszítottnak érzi magát.

Vágóenergia és mérgező nyíl – gerendázottság, párkapcsolat, vállalkozás és testi problémák

Ne együnk, ne dolgozzunk, és ne aludjunk ott, ahol gerendázottság van a fejünk felett.
Ha az ágyunkat hosszában szeli át a gerenda, elválaszthatja a házaspárokat, a keresztgerenda fejfájást, illetve gerinc problémákat okozhat.

Pénztárgép feletti gerenda tönkreteheti a vállalkozást, kevés pénz kerül a pénztárgépbe.

Vágóenergia és mérgező nyíl – Megoldási lehetőségek

Orvosolni lehet a vágóenergiát, pl.:

  • az éles szélű asztalra terítőt teszünk, vagy lekerekítjük
  • szekrény éle esetén futónövénnyel, textilkendővel, csengősorral, kristálygolyó, mobil, vagy szélcsengő belógatásával, illetve az élek lekerekítésével
  • mennyezeti gerendára felfuttatott növénnyel, textillel, halászhálóval
  • zászlórúd esetén zöld övezettel és zászlóval
  • bejárati ajtóra helyezett domború, vagy homorú bágua tükörrel a mérgező nyíllal szemben
  • parabola antennával szemben függöny, növény, ablakkép, kristálygolyó elhelyezésével, stb.

Az egyén energiamezejét ért negatív hatások nemcsak felnőtt korban jelentkezhetnek, hanem a meglévő normális genetikai program változását is eredményezhetik.

Dr. Fauszt Terézia orvos, Feng Shui oktató

Nézd meg ezt is

ZYO Egészség és betegség Önvaló Énünkként - A tested az élet virága

ZYO Egészség és betegség Önvaló Énünkként – A tested az élet virága

A test visszatükrözi azt, hogy miként azonosítjuk önmagunkat. Ezt te is látod, csak talán még nem figyeltél fel rá. Pl. ha valaki szomorúnak tartja magát, akkor ránézel az arcára és egyből látod rajta ezt az Énképet tükröződni.  Vagy, ha valaki magabiztosnak tartja magát, akkor már a mozdulatain is tükröződik ez az Énkép.  Arra még kevesebben gondolnak, hogy ugyanez történik a betegségek esetében is. Ha pl. valaki gyengének tartja magát, akkor ez visszatükröződik a gyakori megbetegedésekben.  El tudod képzelni ezek alapján hogyan tükröződik akkor az, amikor valaki nem tud önmaga lenni? Vagy nem igazán tud? :) Emlékszel hogyan érzed magad, amikor tudatosul, hogy nem vagy önmagad? Ugye kibillenve, frusztráltan, idegesen, stb., de legfőként valahogy olyan rosszul, olyan egyensúly vesztetten.... Milyen is a betegség? Egyensúly vesztett :), rossz...  És azt el tudod képzelni milyen lehetne a test működése, ha igazán, ha teljesen önmagad lennél? Akkor vajon mit tükrözne? Milyen is az, amikor néha megfeledkezel a szokott magad lenni? Boldog, örömteli, vidám, felhőtlen, szabad, vagy valami hasonló ugye? Vajon milyen lehet a test, amikor ezt tükrözi? ....

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!