Születési mátrix – Emlék határozza meg a viselkedésünket

Születési mátrix – Hogyan határozza meg a születésünk a későbbi konfliktusainkat? Hogyan hat a viselkedésünkre? Mire figyeljenek a kismamák? A TE születési mátrixod milyen?

Amióta ismét, örömben és boldogságban babát várok, azóta szinte folyamatosan a saját méhen belüli életem, a születésem, és az anyai várandóssági mintáknak az energetikai feldolgozását végzem.
Heteken át volt egy konfliktusom, ezen dolgoztam. Hol Theta Healing®, hol Grabovoj® módszerrel. Már mindent bevetettem, amit csak tudtam, két Segítő is próbált segíteni nekem, mégse szűnt meg végleg. Újra és újra felbukkant a belső vívódásom.
Végül megtörtént az áttörés. Éppen Theta Healing® tanfolyamot tartottam és beszéltem egy kicsit arról, hogy hosszú hetek óta dolgozok egy konfliktuson. Mire az egyik tanfolyami résztvevő megkérdezte: „Miért kell ilyen sokáig ezzel kínlódni?” Ettől a kérdéstől egy nagyon erős érzés jelent meg a szívteremben. Azonnal elindult egy önásás: hangosan, egy demó ásás lett belőle a tanfolyami résztvevők számára. Néhány érzésen át, már lent is voltam a Tudatalattimban tárolt gyökérproblémánál, és azonnal jött is a felismerés: „Be vagyok szorulva ebbe a helyzetbe.”
Nahát! Ez a hitrendszer tartotta fogva a problémámat! Ez nem engedte meg, hogy olyan gyorsan meg tudjam oldani, mint ahogy általában képes vagyok rá. A jelenem is ezt tükrözte: „Be vagyok szorulva ebbe a helyzetbe.”

Születési mátrix – a születés emléke

És jött is gyorsan a következő felismerés: a születésem emléke idéződik fel.

Születési mátrix - születésünk emléke a konfliktusokban

Hoppá! Már megint. Nem is csoda, hisz 3 napig születtem: bőven keletkezhet 3 nap alatt feldolgozni való, hisz, születéskor a Tudatalatti mindent filmszerűen rögzít, és sajnos életre kelve, ezen emlékfilm – engram – egyes részei, bizony azonnal meg is nyilvánulnak az életben. Így történt ez most is.
A bemutató Theta Healing® önásás során, ott a tanfolyamon azonnal lecseréltem néhány önkorlátozó gondolati mintát, és érzést. Hálás vagyok, hogy ez megtörténhetett, pont egy Theta Healing® tanfolyamon, mert érzékelhető változásnak lehettek szemtanúi a diákjaim. Azonnal megnőtt az energia szintem, megváltozott a hangom, gyorsabb és lendületesebb lettem, a náthás panaszaim minimálisra csökkentek. Az egész folyamat nem volt hosszabb mint 3-5 perc, és azonnali, a fizikai érzékszerveinkkel azonnal, mások számára is érzékelhető változást eredményezett.
Olyan változást, ami után még sokáig folyamatosan a Tudattalanból, a “Tudatos Tudat logikai megértés terébe” (mert van a Tudatunknak egy ilyen része) érkeztek az ok-okozati megértések.

A születési mátrix az én esetemben

A születési mátrix egyfajta energetikai lenyomata azoknak a körülményeknek, érzelmeknek, amik születésünkkor jelen voltak a terünkben.
Amikor születtem, konfliktus állt fenn az egyik Segítő és az Édesanyám között a szülés választott települése miatt, és nem működött közöttük hatékony problémamegoldó kommunikáció. Helyette mindenki a maga módján, egymástól külön térben, próbálta megoldani a problémát, a maga Segítőjével. Az illető befolyásolni szerette volna az Édesanyámat, de ő megvédte magát és nem hagyta.
Az én esetemben is ugyanez a beszorulás jelent meg. Újra és újra betört a gondolati terembe a probléma, mint ahogy újra és újra beindult a vajúdás, majd újra leáll. Születő babaként nem tudtunk Anyával hatékonyan együttműködni, mint ahogy most a Segítőimmel sem tudtam ezt megtenni, és a konfliktusbéli Társammal sem.
Szükségem volt egy pici külső segítségre, mint ahogy segítőként Édesanyám Barátnője végül megoldotta a problémát, hogy megszülethessek. Még hosszan írhatnám az azonosságokat….
Csoda az élet! Csodálatos, ahogy a Tudatalattiban lévő játszmák és minták újra és újra megnyilvánulnak az életünkben. Mert csak az tud megjelenni a jelenünkben, ami benne van az energetikai rendszerünkben. Nagyon hálás vagyok, hogy

a Theta Healing® technikával lehetőségünk van, ezen minták átírására.

Lehet, hogy a probléma megoldása több időt vesz igénybe, mert van a Tudatalattiban egy olyan önkorlátozó hiedelem, mint „Be vagyok szorulva ebbe a helyzetbe”, plusz társul hozzá, az a szenvedés alatti makacsság is, amit Anya érzett, én magzatként átvettem, és ez szépen megmutatkozik a való életben is. Érdemes, nagyon érdemes dolgozni magunkon. Amint megváltozik néhány hiedelem és érzelmi minta, azonnali változás tud megjelenni a térben.

A TE Születési mátrixod – Neked milyen viselkedési mintád van?

Együttműködő vagy? Gyors? Lassú? Szükséged van segítőre? A segítő férfi vagy nő? Halogatsz? Könnyen megoldod a problémákat? Hogyan működsz együtt másokkal?
Változtasd meg te is a morfogenetikus meződben tárolt energetikai lenyomatokat, és teremts magadnak egy boldogabb életet! Csak rajtad múlik! Az élet lehet gyönyörű!

Dr. Francia Boglárka a Theta Healing® és Grabovoj® módszerek tanára

Nézd meg ezt is

Miben segíthet a párkapcsolati horoszkóp?

Miben segíthet a párkapcsolati horoszkóp?

A párkapcsolati horoszkóp vagy szinasztria segít önmagunk és a párunk jobb megismerésében, és rálátást ad mit tehetünk a kapcsolatunk jobbá tételéért.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!