Access Bars – Mi az az Access Bars?

Mi az az Access Bars? Az Access Bars napjaink egyik legnépszerűbb stresszoldó módszere, amely a fejen lévő energiapontok megérintéséből áll. A pontok különböző életterületekhez kapcsolódnak, mint például, pénz, öregedés, kapcsolatok. A kezelés közbeni beszélgetés, kérdések, tisztítások hatásosabbá tehetik a változásokat és minden változást te választasz.

Csak akkor kérj Access Bars kezelést, ha kész vagy rá hogy elengedd a blokkjaidat, önkorlátozó hiedelmeidet és a berögzült nézőpontjaidat. A segítségével képes leszel elismerni önmagadat, azt a csodás végtelen lényt, aki vagy. Minden egyes Bars kezeléssel növekedni fog a befogadásod, az életed könnyedebbé és kellemesebbé válik, ha hajlandó vagy megengedni ezt magadnak. A kezelést ahhoz lehetne, leginkább hasonlítani mintha benyomnád a számítógépeden a delete gombot és kitörölnéd a töredezett, felesleges már nem használt fájlokat.

Mikor érdemes választanod a Bars kezelést?

  • Ha változásokat szeretnél az életedben, de nincs hozzá eszközöd.
  • Ha javításra szorulnak a kapcsolataid.
  • Ha nagyobb bőségben szeretnél élni.
  • Ha már komoly módszer fegyvertárad van az életed megváltoztatásához és egyik sem hozta el a nagy áttörést.
  • Ha kész vagy rá hogy elengedd a félelmeidet és beleállj az erődbe.
  • Ha szeretnél tudatosabban élni és növelni a befogadásodat valamint az éberségedet.
  • Ha kész vagy elengedni a szenvedés programjaidat és választani a könnyedséget.

Mi történik a Bars kezelés alatt?

A kezelés közben a korlátozó nézőpontok elengedése könnyedén történik, meg és nem kell, hozzá tudnunk mit engedünk el. A kezelés egy tápláló, lazító folyamat, amelynek során kioldódnak a testedből a feszültségek és teret nyit arra, hogy beengedd a változásokat, jó dolgokat az életedbe. Energetikailag növekedni fog a befogadásod.

Van-e olyan területe az életednek, amelyet szeretnél, ha jobban működne? Mi az, amin változtatnál? A pénzügyeid, a kapcsolataid vagy a tested? Mi az a mi a számodra működőképes? Hajlandó vagy-e elismerni a képességeidet? Ha te igazán te lennél ezt az életet élnéd, amit most élsz? Ha kell egy kis biztatás, egy új nézőpont, ami átírja, kiszínezi, az életedet akkor próbáld ki a Bars kezelést.

Mi az az Access Bars?

Hogyan zajlik a Bars kezelés?

Az Acces Bars kezelés rövid beszélgetéssel kezdődik, amely kérdésekkel és szóbeli tisztításokkal segíti a változásokat. Maga a kezelés masszázságyon fekve történik, amelynek során megérintésre kerülnek a fejen lévő energiapontok, amelyek mindegyike különböző életterületekhez kötődik, mint kapcsolatok, pénz, kreativitás , öregedés, gyógyítás, kedvesség, hála stb.  A pontok gyöngéd érintése során a testek ellazulnak, kioldódik belőlük a feszültség és közben oldódnak a talán már sok élet óta raktározott különböző életterületekhez kapcsolódó nézőpontok, fájdalmak, ítéletek is.

Hogy fogod érezni magad egy Access Bars kezelés után?

A Bars nyitottabbá tesz a lehetőségekre, olyan dolgok változhatnak meg körülötted, amelyekről azt gondoltad lehetetlen őket megváltoztatni. Lebontja korlátjaidat, korlátozásaidat és egyszer csak a „Mi más lehetséges? „teréből kezdesz el működni. Csak egyetlen dolog a biztos: a változásokra számíthatsz. A változások nem mindig úgy érkeznek, ahogyan várjuk őket. Ami a Bars kezelések alkalmával történik az, hogy kinyitod az ajtót a változások számára. A Bars teret nyit, lehetőségeket nyit olyan dolgokban, amelyekről régebben azt gondoltad nem lehet őket megváltoztatni. Lebontja az elméd által felépített korlátozásokat ezzel utat nyitva a korlátokon túli lehetőségek számára.

Nyitottabb leszel az élet örömeire, arra hogy végtelen lényként elismerd magad. Elengedheted a magadról és másokról berögzült ítéleteidet és kész leszel rá, hogy kérdésben legyél mindennel és mindenkivel kapcsolatosan folyamatosan növelve az éberségedet.  A blokkjaid feloldásával dinamikusabb életed lehet.

Ha te igazán te lennél, milyen az az élet, amit választanál?

Milyen lehetne az életed, ha választanád a Barst?

Gyökeresen megváltozhatnak a kapcsolataid a pároddal, a szüleiddel, a gyermekeiddel, a barátaiddal, a munkatársi kapcsolataid is harmonikusabbá válhatnak.

Az egészségi állapotod is javulhat, ha hajlandó vagy elengedni a betegséget okozó nézőpontjaidat. Mi az, amit elengedhetsz, amit ha hajlandó lennél elengedni azért hálás lenne a tested?

Minden egyes Bars kezeléssel növekedni fog a befogadásod, az önkorlátozó hitrendszereid feloldásával és a befogadásod növelésével rendbe hozhatod a pénzügyeidet, megélheted a bőséget.

Sokakban felmerül a kérdés hány kezelésre van szükség a vágyott változásokhoz? Erre nincs megfelelő válasz. Van, aki számára már egyetlen kezelés óriási változásokat hoz, mások számára több kezelésre van szükség az áttöréshez. Aki beépíti, az életébe a Bars kezeléseket az belépőt kap ezzel egy dinamikusabb, könnyedebb élethez, amelyben kevesebb a stressz, a félelem az aggodalmak és több az öröm, a siker és a bőség.

A Bars kezelések hozzájárulhatnak a könnyed, örömteli változásokhoz az életed minden területén.

Hajlandó vagy kinyitni az ajtót, hogy bejöhessenek ezek a változások? Akkor itt az ideje, hogy kapj egy Bars kezelést és ha tanfolyami keretek között meg is tanulnád, a kezelésen erről többet tudhatsz meg.

Katona Andrea

Nézd meg ezt is

Hogyan kezeljük a passzív-agresszív viselkedést?

A passzív-agresszív viselkedés fárasztó minden érintett számára. Érdemes ébernek lenni a megjelenésére és időben kijelölni a határokat.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!