Access Bars – Mi az az Access Bars?

Mi az az Access Bars? Az Access Bars napjaink egyik legnépszerűbb stresszoldó módszere, amely a fejen lévő energiapontok megérintéséből áll. A pontok különböző életterületekhez kapcsolódnak, mint például, pénz, öregedés, kapcsolatok. A kezelés közbeni beszélgetés, kérdések, tisztítások hatásosabbá tehetik a változásokat és minden változást te választasz.

Csak akkor kérj Access Bars kezelést, ha kész vagy rá hogy elengedd a blokkjaidat, önkorlátozó hiedelmeidet és a berögzült nézőpontjaidat. A segítségével képes leszel elismerni önmagadat, azt a csodás végtelen lényt, aki vagy. Minden egyes Bars kezeléssel növekedni fog a befogadásod, az életed könnyedebbé és kellemesebbé válik, ha hajlandó vagy megengedni ezt magadnak. A kezelést ahhoz lehetne, leginkább hasonlítani mintha benyomnád a számítógépeden a delete gombot és kitörölnéd a töredezett, felesleges már nem használt fájlokat.

Mikor érdemes választanod a Bars kezelést?

  • Ha változásokat szeretnél az életedben, de nincs hozzá eszközöd.
  • Ha javításra szorulnak a kapcsolataid.
  • Ha nagyobb bőségben szeretnél élni.
  • Ha már komoly módszer fegyvertárad van az életed megváltoztatásához és egyik sem hozta el a nagy áttörést.
  • Ha kész vagy rá hogy elengedd a félelmeidet és beleállj az erődbe.
  • Ha szeretnél tudatosabban élni és növelni a befogadásodat valamint az éberségedet.
  • Ha kész vagy elengedni a szenvedés programjaidat és választani a könnyedséget.

Mi történik a Bars kezelés alatt?

A kezelés közben a korlátozó nézőpontok elengedése könnyedén történik, meg és nem kell, hozzá tudnunk mit engedünk el. A kezelés egy tápláló, lazító folyamat, amelynek során kioldódnak a testedből a feszültségek és teret nyit arra, hogy beengedd a változásokat, jó dolgokat az életedbe. Energetikailag növekedni fog a befogadásod.

Van-e olyan területe az életednek, amelyet szeretnél, ha jobban működne? Mi az, amin változtatnál? A pénzügyeid, a kapcsolataid vagy a tested? Mi az a mi a számodra működőképes? Hajlandó vagy-e elismerni a képességeidet? Ha te igazán te lennél ezt az életet élnéd, amit most élsz? Ha kell egy kis biztatás, egy új nézőpont, ami átírja, kiszínezi, az életedet akkor próbáld ki a Bars kezelést.

Mi az az Access Bars?

Hogyan zajlik a Bars kezelés?

Az Acces Bars kezelés rövid beszélgetéssel kezdődik, amely kérdésekkel és szóbeli tisztításokkal segíti a változásokat. Maga a kezelés masszázságyon fekve történik, amelynek során megérintésre kerülnek a fejen lévő energiapontok, amelyek mindegyike különböző életterületekhez kötődik, mint kapcsolatok, pénz, kreativitás , öregedés, gyógyítás, kedvesség, hála stb.  A pontok gyöngéd érintése során a testek ellazulnak, kioldódik belőlük a feszültség és közben oldódnak a talán már sok élet óta raktározott különböző életterületekhez kapcsolódó nézőpontok, fájdalmak, ítéletek is.

Hogy fogod érezni magad egy Access Bars kezelés után?

A Bars nyitottabbá tesz a lehetőségekre, olyan dolgok változhatnak meg körülötted, amelyekről azt gondoltad lehetetlen őket megváltoztatni. Lebontja korlátjaidat, korlátozásaidat és egyszer csak a „Mi más lehetséges? „teréből kezdesz el működni. Csak egyetlen dolog a biztos: a változásokra számíthatsz. A változások nem mindig úgy érkeznek, ahogyan várjuk őket. Ami a Bars kezelések alkalmával történik az, hogy kinyitod az ajtót a változások számára. A Bars teret nyit, lehetőségeket nyit olyan dolgokban, amelyekről régebben azt gondoltad nem lehet őket megváltoztatni. Lebontja az elméd által felépített korlátozásokat ezzel utat nyitva a korlátokon túli lehetőségek számára.

Nyitottabb leszel az élet örömeire, arra hogy végtelen lényként elismerd magad. Elengedheted a magadról és másokról berögzült ítéleteidet és kész leszel rá, hogy kérdésben legyél mindennel és mindenkivel kapcsolatosan folyamatosan növelve az éberségedet.  A blokkjaid feloldásával dinamikusabb életed lehet.

Ha te igazán te lennél, milyen az az élet, amit választanál?

Milyen lehetne az életed, ha választanád a Barst?

Gyökeresen megváltozhatnak a kapcsolataid a pároddal, a szüleiddel, a gyermekeiddel, a barátaiddal, a munkatársi kapcsolataid is harmonikusabbá válhatnak.

Az egészségi állapotod is javulhat, ha hajlandó vagy elengedni a betegséget okozó nézőpontjaidat. Mi az, amit elengedhetsz, amit ha hajlandó lennél elengedni azért hálás lenne a tested?

Minden egyes Bars kezeléssel növekedni fog a befogadásod, az önkorlátozó hitrendszereid feloldásával és a befogadásod növelésével rendbe hozhatod a pénzügyeidet, megélheted a bőséget.

Sokakban felmerül a kérdés hány kezelésre van szükség a vágyott változásokhoz? Erre nincs megfelelő válasz. Van, aki számára már egyetlen kezelés óriási változásokat hoz, mások számára több kezelésre van szükség az áttöréshez. Aki beépíti, az életébe a Bars kezeléseket az belépőt kap ezzel egy dinamikusabb, könnyedebb élethez, amelyben kevesebb a stressz, a félelem az aggodalmak és több az öröm, a siker és a bőség.

A Bars kezelések hozzájárulhatnak a könnyed, örömteli változásokhoz az életed minden területén.

Hajlandó vagy kinyitni az ajtót, hogy bejöhessenek ezek a változások? Akkor itt az ideje, hogy kapj egy Bars kezelést és ha tanfolyami keretek között meg is tanulnád, a kezelésen erről többet tudhatsz meg.

Katona Andrea

Nézd meg ezt is

Mit tesz veled a hála? Miért nem tudsz mindig hálás lenni? Hogyan tudnál mégis az lenni?

Mit tesz veled a hála? Miért nem megy mindig? Hogyan megy mégis?

A hála maga a csodálatos, jó érzés. S, ha nem megy, akkor valami nagyon jó nem megy. Valójában nem tud nem menni, nem kell így érezned. Íme egy kis hála ébresztő.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.