D’Souza visszafordította öregedését pedig csak gyógyulni akart

D’Souza visszafordította öregedését, mert már fiatalon több végzetes kimenetelű betegség áldozata lett… kis híján… Már 20 éves kortól komoly betegségeken kellett úrrá lennie, köztük több krónikus betegségen is. Ezeken sem orvosi, sem Ayurvédikus, sem más módszerrel nem sikerült teljes mértékben helyreállítania az egészségét. Szerencsére :), ugyanis ez vezette el őt oda, hogy miközben a megoldást kereste, egyedüllálló módon visszafordította teste normál öregedési folyamatait és el kezdett fiatalodni. Tette ezt amellett, hogy az egészségét teljesen helyreállította olyan betegségekből is, ami orvosai szerint a jelenlegi tudásuk alapján nem gyógyítható meg. 

Darryl D’Souza szerint az öregedés visszafordításának titka és egészségének titka a táplálkozásban rejlik, de egészen újszerű megközelítéssel (vagy inkább ősi 🙂 ? ) . Módszerének esszenciáját egy TEDx videóban mutatja be (lsd. felül, angolul), ebből idézek most.

“A táplálkozásnak semmi köze sincs az elméhez vagy ahhoz, hogy milyen jól olvasott vagy.” Ez a táplálkozás természetességében rejlik. Darryl D’Souza a természethez fordult segítségért, amikor már semmi más nem segített, s a természetet megfigyelve jutott el sikere kulcsához.

Ezek a táplálkozás természeti törvényei, melyek alapján D’Souza visszafordította öregedését 

A természet 1. sz. törvénye

Ha megnézed a természetet, az állatokat, madarakat, hüllőket, akkor azt látod, hogy automatikusan éheznek meg, miközben normál életüket élik. Ez a valós éhség D’Souza szerint.

“Minden élő azután eszik bármit, amiután megéhezett.” Sőt, minden élőlény abbahagyja az evést, amikor elmúlt az éhség érzete. 🙂

Ki a kivétel? Az ember… Mit csinál ehelyett az ember? Akkor eszik, sőt akkor kezd el éhes lenni, amikor az órája és az étkezés helyes idejéről tanultak szerint neki ennie kell. Meddig eszik és mennyit?…. Ezt a kérdést válaszold meg nyugodtan….

A természet 2. sz. törvénye

Isten (Univerzum, élet, stb.) minden élőlény számára abban a formában biztosítja a táplálékát, amiben az számára természetes, anélkül, hogy meg kellene változtatni a táplálék formáját. Sőt, anélkül, hogy csakis eszközökkel lehetne megenni a táplálékot.

A természet 3. sz. törvénye

Isten (Univerzum, élet, stb.) minden érző élőlény számára érzéket adott ahhoz, hogy bármikor kerüljön is eléje étel, érzékelése mindig megmondja, hogy az eléje kerülő ételek közül melyik az ő étele és melyik nem az.

A természet 4. sz. törvénye

Az emberi testet megetetheted bármivel, ami nem az ő tápláléka, de csak ha teljesen becsaptad mind az 5 érzékszervét. 🙂

Hogyan válasszuk ki mi a megfelelő diéta, táplálkozás a számunkra? – Ahogy D’Souza visszafordította öregedését 

D'Souza visszafordította öregedését pedig csak gyógyulni akart

Ha úgy döntünk, hogy betartjuk a természet fenti törvényeit, akkor máris felmerül a kérdés, hogy oké és akkor pontosan mit is egyek? Tegyük fel, hogy bármit választhatsz, amit enni szoktál, de csakis abban a formában, amiben természetes módon kapod meg, akkor azonnal, ösztönösen, pontosan tudni fogod a választ. D’Souza egy ilyen képzeletbeni kísérletre invitál a videóban. Ha éhes vagy, biztos, hogy enni fogsz, biztos, hogy abból választasz, ami a rendelkezésedre áll, s ha minden a rendelkezésedre áll, de természetes formájában, akkor először megeszed a nyers gyümölcsöt. Ha elfogyott, a következő éhségkor megeszed nyersen a zöldséget. Ha az is elfogyott és éhes vagy, meg fogod enni nyersen a magvakat, aztán – ha éhes vagy – megeszed nyersen a hüvelyeseket , babféléket is (még ezt is finomnak fogod érezni, ha valóban éhes vagy, sőt ha időt szánsz erre, akkor a nyálad fel fogja puhítani és ehetővé fogja tenni őket).

Észre fogod venni, hogy keveset eszel és hamar jól laksz. A jól lakás alatt is azt értjük, hogy elmúlik az éhség érzet.

Végül, miközben igyekszel mindent természetes formájában elfogyasztani, de már mindent megettél és megint elérkezik az éhség ideje, mit találsz, amit még nem ettél abból, amit szoktál? Húst. Hogyan egyem meg nyersen, véresen, szőrösen, eresen, csontosan a húst? Érdekes dolog fog történni… Éhes vagy és mégsem tudod megenni a húst…..

D’Souza azt mondja bármit megeszünk, ha becsapjuk az 5 érzékszervünket – még akár mérget is -, de nem eszünk meg bármit, ha nem ….. Ez a magyarázata annak, hogy mostanra ételeink méreggé váltak a számunkra.

A krónikus betegségek 70%-a

a tudomány mai állása szerint a rossz fajta táplálékbevitel miatt vagy a nem megfelelő módon készített táplálék miatt következik be. Mit jelent ez? Hogy ugyanekkora mértékben meg lehetne gyógyítani őket, ha a megfelelő táplálékot megfelelő módon készítve fogyasztanánk.

Ki fogja ezt megtenni?

Csakis te tudod, magadnak. Rajtad múlik, MOST.

D’Souza megtette és a ezen törvények szerint táplálkozik, Az eredményei pedig önmagukért beszélnek. Lsd. őt magát a videón túl a 40-en (bemutatja a korábbi fotóit is). Darryl könyvet is írt a témában és weboldalon is áll a segítségét kérők rendelkezése. Könyve angolul ingyenesen letölthető a weboldaláról., ill. itt megtalálod fotósorozatát is és részletes írásokat a történetéről és javaslatairól, angolul.

Könyvét több, mint 150 országban olvasták már.

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO

Nézd meg ezt is

A fájdalom teremtésének titkos receptje és e műalkotás feloldása

A fájdalom teremtésének titkos receptje és e műalkotás feloldása

Végy egy fájdalmat (pl. múltbeli emlékből). Helyezd bele a MOST fájdalom mentes terébe. Fókuszálj erősen, sok gondolattal, hittel tartósan........

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!