Sör a női és férfi szépségért és fiatalságért

Hogyan fiatalít, szépít? Jótékony az alvásra és az intelligenciára. Hogyan használjuk a sört külsőleg? Kutatási eredmények a sör hatásáról.

Már rég megállapították, hogy a sör gyorsítja az anyagcserét a szervezetben és hatással van a megfiatalodásra. A gerontológusok úgy tartják, hogy napi 1-2 korsó sör lassítja a szervezet öregedését.

Használjuk az arcunkon is! – A bőr rugalmassága, ránctalanítása 

A söralapú különböző maszk- és krémkészítmények kisimítják a ráncokat, hatékonyabban, mint bármelyik más szer.

Az egyik legjobb hatást adja a sör tojássárgájával való összekeverése. A ráncoktól való megszabadulást elérjük a sör habjával is. A zsíros maszkok jótékonyan hatnak a zsíros bőrre, javítva annak elasztikusságát, és a keringését, csökkentve a zsírképződést, és tisztítják a pórusokat.

A korral járó intelligencia csökkenés ellenszere – Mit találtak a kutatók?

A sör megvéd az öregségi gyengeelméjűségtől és az Alzheimer-kórtól. Tudósok 12 éven keresztül figyeltek meg 400 idős személyt Albióna lakosai közül. Kiderült, hogy azok, akik 60 éves korukig fogyasztották a sört, kevésbé károsodtak a korral járó intelligencia csökkenéstől. A kutatások vezetője Dr. Yorg Celvila megjegyezte, hogy jelenleg nincs magyarázat erre a tényre. Elképzelhető, hogy az alkohol meggátolja az agy véredényeinek ateroszklerózisos kifejlődését és csökkenti az artériás vérnyomást.

Sör - Fiatalító és szépség hatás így

Aludjuk ki magunkat jól – sörrel

Érdekes felfedezésre tettek szert a cseh orvosok. Hosszú kutatómunka eredményeként megállapították, hogy a sör a legjobb szer álmatlanság ellen. Ha elalvás előtt megiszunk egy üveg komlós italt, akkor gyakorlatilag szinte bizonyos, hogy nyugodt alvást fog biztosítani (természetesen, ha Ön nem az álmatlanság krónikus formájától szenved).

Sör a férfi szépség ápolásban

Az emberiség férfi nemére a söralapú maszkok és krémek egy egyszerű kezelésben bizonyították jótékony hatásukat – az orosz fürdő izzó kövére vagy a forró szaunába egy fél korsó vízzel (1:1 arányban) oldott sört öntenek.

A sör gőze hasznos a bőrnek – selymessé, simává teszi, megszünteti a borotválkozás utáni bőrirritációt. Aki nem hiszi, tessék megnézni, mi van a „Florena” borotválkozás utáni krém tubusára írva: „kukoricacsíra extraktumát tartalmazza”, nem mást, mint a sörcefre egyik fajtája.

Így lesz egészségesen szép a hajunk

Legjobb szer a hajformázáshoz, amit nagyanyáink is ismertek, az a sör. Mindenki által ismertek a sörsamponok, amelyek ugyanolyan hatást váltanak ki, mint a kondicionáló szerekkel dúsított vegyszerek, de ezek kedvezőbben hatnak a hajra. Ha pedig a sört egy bizonyos időre a hajunkra felvisszük, hajunk visszanyeri egészséges fényét, elasztikussá válik, megszűnik a hajhullás. Ha a hajunkat rendszeresen sörrel öblítjük mosás után, hamar megszabadulunk a korpától és a sör összetéveszthetetlenül egészséges fényt és selymességet ad a hajnak.

A női mellek méretét is befolyásolja

A sör jótékonyan hat a női tejmirigyek növekedésére, mivel az alapja komló. Ha akarják, elhiszik, ha akarják nem, de a pedáns németek, akik megszokták, hogy mindent ellenőrzésük alatt tartsanak, nemrég egy elképesztő következtetésre jutottak. A középstatisztikai bavári nők a legteltebb mellűek az országban.

Kovács József természetgyógyász, reflexológus, szakíró

Nézd meg ezt is

Fokhagyma - aktív biológiai anyag: Javallatok és ellenjavallatok, kutatási eredményekkel

Fokhagyma – aktív biológiai anyag: Javallatok és ellenjavallatok, kutatási eredményekkel

Sok új dolgot fedeznek fel a fokhagyma kutatói. Jó ismerni a számtalan előny mellett azt is, mikor érdemes visszafogni a fogyasztását.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!