Öngyógyítás növényi olajjal – Mérgező mikroba ellenszer

Öngyógyítás növényi olajjal

Mire jó az öngyógyítás növényi olajjal?

Kevéssé ismert még, hogy a szánkban élő mikrobák okozói lehetnek több betegségnek is. Kutatások igazolják, hogy az anaerob mikrobák elszaporodása a szájban nemcsak fog, fogíny és száj betegségeket okoz, hanem szív és érrendszeri betegségeket (pl. érelmeszesedés) és a gyomor, az emésztőszervek megbetegedéseit is, hiszen a szájból érkező baktériumok megfertőzik a gyomrot is, majd tovaterjednek.

Az öngyógyítás növényi olajjal hogyan hat?

Ezzel a módszerrel gyógyíthatjuk a fejfájást, a tromboflebitiszt (trombus képződés a véna falának gyulladásával), a gyomor, a belek, a szív, a tüdő, a máj krónikus betegségeit, női betegségeket, agyvelőgyulladást (encephalitis), a beteg fogakat stb.

Az öngyógyítás növényi olajjal azért hatásos, mert az olaj “magához vonzza” a túlzottan elszaporodott mikrobákat és így helyre tud állni a száj egészséges mikroflóra egyensúlya. Emellett a módszerrel:

Így mentesülünk a mikrobapusztulás okozta mérgeződéstől

A szájban élő mikrobák folyamatosan elhalnak és születnek. A baj akkor van, amikor a felborult száj mikroflóra egyensúly miatt a túl sok mikrobából túl sok is pusztul el. Ugyanis a pusztulásukkor endotoxin (egy méregfajta) szabadul fel. Az endotoxint a testünkben általában az epe semlegesíti. Azonban a szánk esetében az endotoxin a száj nyálkahártyán keresztül szívódik fel, így nem jut el az epéhez. Azaz “szabadon” mérgez bennünket.

A jó hír az, hogy ez az öngyógyítás növényi olajjal ezt is megoldja. Ugyanis az olajjal együtt kiköpjük a mikrobákat méreganyagaikkal együtt.

A módszerrel gyógyulnak a sejtek, a szövetek, az emberi szervezet minden szerve, kilökve magából minden élő (mikroba) és holt ballaszt anyagot. Holt ballaszt alatt értendők – a sók és egyéb, a szervezet számára szükségtelen anyagok.

Az öngyógyítás növényi olajjal kezelés így történik

Öngyógyítás növényi olajjal - Mérgező mikrobák ellenszere

A növényi olajat (napraforgó vagy földi mogyoró) nem több mint 1 evőkanálnyi mennyiségben a szánkba vesszük, és a szájüreg elülső részében tartjuk. A kezelés folyamatának lényege: az olajat szürcsöléssel és szívással mozgatjuk a szánkban, mintha cukorka lenne. Lenyelni semmiképpen se szabad.

A terápia könnyen, szabadon, feszültségek nélkül történik 10-20 percig. Az olaj előbb sűrűnek tűnik, később hígabbnak, majd habosnak – ekkor lehet kiköpni a vécékagylóba. Ez az elhasznált olaj fertőzött, ezért, miután eltávolítottuk a szánkból, a szánkat alaposan öblítsük ki. Ezt a kezelést érdemes reggel éhgyomorra végezni, majd este lefekvés előtt. Azonban, hogy felgyorsítsuk a gyógyulásunkat, akár napjában többször is végezhetjük.

A kiköpött folyadék tömérdek kórokozót tartalmaz, beleértve rosszindulatú daganatkeltőket is. A kezelés az olaj szürcsölésének ideje alatt zajlik.

Ez az olajterápia nálunk, Magyarországon kevésbé ismert, ám több országban kórházakban is alkalmazzák. Lényegében veszélytelen, de igen hatásos, ezért bátran bevethetjük, mint öngyógyító eszközt betegségeink legyőzésére.

Az öngyógyítás növényi olajjal terápia felerősítheti a tüneteket

Azonban tudnunk kell, hogy ennél a kezelésnél is felléphet a betegség(ek) tüneteinek felerősödése, főképp a többféle betegségben szenvedőknél. Amikor fellazulnak a közegek, az ember rosszabbodást tapasztalhat meg egészségi állapotában. Olyan is megeshet, hogy valamilyen betegség el van nyomva szervezetünkben, és egyelőre nem is tudat magáról. Néhány kezelés után a közérzetünk váratlanul el kezd romlani, ami azt jelenti, hogy a betegség góca mely a későbbiekben a betegség okozója lett volna, kezd felszívódni.

Arra a kérdésre, hogy milyen ideig kell ezt a kezelést folytatni, mindenkinek egyedül kell eldöntenie, kiindulva saját egészsége állapotából.

Mennyi idő alatt lehet meggyógyulni?

Így például erős ideggyökér gyulladás esetén akár egész nap folytathatjuk a kezelést, három nap múlva pedig egészségesen kikelhetünk az ágyból.

Ezzel a módszerrel meggyógyulhatunk egy sor betegségből anélkül, hogy a gyógyszeres kezelést vennénk igénybe. Ez a kezelési mód megelőzésként is alkalmazható. Akut betegségek igen rövid időn belül, akár 2 nap alatt elmulaszthatók ezzel a módszerrel, régi, krónikus betegségek kezelése hosszabb időt vesz igénybe, néha akár egy évet is.

Ezt a módszert addig kell folytatnunk, amíg nem jelentkezik az üdeség, életerő, nyugodt alvás.

Reggel ébredés után semminknek se kellene fájnia, kipihenten kell ébredni. Alvás után nem kellene „táskás” szemekkel ébredni, jó étvággyal és emlékezőképességgel kell rendelkeznünk.

Kovács József természetgyógyász, reflexológus

Nézd meg ezt is

Káposzta - nemcsak betegségekre, ő a természetes Viagra?

Káposzta – Nemcsak betegségre jó, a természet potencia növelője

Milyen betegségekre lehet jó és hogyan? Amit nem tudtál a cukor és a káposzta együtthatásáról. Szépségért és párkapcsolatért. Útmutató gázképződésre :)

2 hozzászólás

  1. Régóta csinálom.Igaz nem rendszeresen,de ettől függetlenül nekem sokszor segített.

  2. rzt a módszert az ajurvéda 5000 éve alkalmazza

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!