Bőség videó: blokkok tudatalatti szintű oldása, bemutató

Ez a bőség videó bemutatja, hogyan lehet feloldani a tudatalatti szintjén a ránk rakódott mintákat, szokásokat, hitrendszereket, amik elválasztanak az eredendő lényünktől (Önvaló), aminek a bőség a természete. A bőség a te valódi természeted. Ha az életed nem ezt mutatja, az azt jelenti, hogy a tudatalattid tartalma korlátozza ennek szabad megnyilvánulását. Mikor ezeket a korlátokat elmozdítjuk a tudatalattiból, akkor az felszabadul és áramlani kezd a bőség. Az egyéni oldások pedig bemutatják neked, hogy milyen egy egyéni konzultáció.

Miért pont a tudatalatti? Mert az elmének ez teszi ki a kb. 88%-át :). Ezért van, hogy hiába próbálsz meg mindent megtenni, amit csak TUDSZ, mert a tudatalattidat nem tudod :). Azaz, az első lépés, hogy légy tudatában a tudatalattidnak :). Ehhez nyújt segítséget ez a videó. Mikor a tudatalatti felszabadul a korlátozó tartalma alól, akkor valódi természeted természetes működésének megfelelően megindul a bőség áramlása.

Hangsúlyozom, hogy ez nem teljeskörű oldás, mert lehetnek még más hitrendszerek is, amik korlátoznak és lehet egy magasabb rendű cél felé vezető eszköz is a bőség hiánya. Ez, amit látsz egy lehetőség és ha úgy érzed jó a számodra, akkor folytatásra érdemes.

 • A bőség nem tárgyak, pénz, vagyon halmaza, ugyanakkor ez a “mellékhatása” :).
 • Hiányt vagy bőséget teremtünk?
 • Szükségből nem lesz bőség.
 • A fölösleges a szükséges “másik oldala”.
 • Gyerekkori tapasztalások – felnőttkori téves minták
 • A bőség hiánya kapcsolódik az élet más területeivel, más érzésekkel: elhagyatottság, magány, kiszolgáltatottság, pánik, biztonság.
 • Pénzt csak munkával, verejtékkel lehet szerezni?
 • Van elég – nincs elég, nem jut mindenkinek, nekem nem jut, nekem nincs.
 • Ha “rossz vagyok” nem érdemlem meg a bőséget. “Rossz vagyok”.
 • Nem kaphatom meg a “drágát”, az nem jár nekem.
 • Teljesség
 • Önállóan nem megy, felelősség vállalás, egyedüllét és anyagi biztonság
 • Nem hozhatok jó döntést
 • Kaphatok-e
 • Kollektív tudat szegénység-csoport tudata
 • Az univerzum “szerveréről” “jön” az új infó
 • Hogyan neveljem a gyerekem, hogy ő benne már ne keletkezzen ennyi tudat alatti blokk, ami majd felnőttként meghatározó lesz?
 • Szegénység tudat, gazdagság tudat

A bőség videó így használható a saját oldódásod érdekében

A legjobban akkor tudnak a bőség videó pozitív hatásai nálad is érvényesülni, ha nem csupán hallgatod/nézed, hanem közben teljes figyelmeddel fordulsz oda. Miközben a figyelmed a videón van és megcsináltad vele együtt az induló meditációt, akkor figyeld magadat IS. Mikor a figyelmed teljesen ennek szentelődik, érezni fogod, ahogy a te tudatalattid mélyéről is megindulnak felfelfelé az ott elraktározott programok, minták, hitek, stb. Ne ijedj meg tőlük. A feljövő dolgok érkezhetnek kellemes és kellemetlen érzések formájában, ez maga az oldódás. Lehet olyan elvárásod, hogy egy oldódásnak feltétlenül kellemesnek kell lennie. Ebben az esetben azonban megvéded magad a nehéz, kellemetlen dolgok, a valódi rossz érzések feloldódásától és ezek tovább folytatják a rád gyakorolt negatív hatásukat. Igen, a negatív érzések feloldódáskor is negatív érzésként jelennek meg és utána fognak átváltani a megkönnyebbülés valamilyen változatára. NE RAGADJ BELE abba, ami feljön, sem a pozitív, sem a negatív érzésekbe, azaz ne kezd el őket figyelni, ne foglalkozz velük. Mert, ha ezt teszed, akkor  lehet, hogy nem tudnak teljesen feloldódni!

Te csak maradj meg a videó figyelésében és hagyd megjelenni és elmúlni azt, ami benned közben zajlik. Ha az oldásokhoz érsz és érzed, hogy neked is kellenek, akkor csak nyugtázd ezt magadban (akár Igen mondásával is) és maradj együtt a szavakkal.

Ha szeretnél önmagadon dolgozni, önmagad konzulense lenni

Vagy esetleg másoknak így segíteni, akkor ezt meg tudod tanulni a ThetaHealing tanfolyamokon és ZYO eseményeken. A tanfolyamaimat itt találod meg.

Ha szeretnél egyéni oldást

Keress meg.

Bármi kérdésed van, a lentebb nevemre klikkelve megtalálsz vagy írhatsz a hozzászólásokba is.

További videókat itt találsz.

Facebook csoportomban pedig találsz sok olyan dolgot, ami segíteni fog a valódi önmagad megismerésében és a tudatalatti blokkjaid oldódásában: https://www.facebook.com/groups/thetahealingfeketekata/

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO

Nézd meg ezt is

Feltétel nélküli szeretet - folyékonyság (flow) meditáció videóÖnvaló meditáció videón

Feltétel nélküli szeretet – folyékonyság (flow) meditáció videó

Elmén túli, Önvaló meditáció. A feltétel nélküli szeretet közvetlen tapasztalását szolgálja, ami túl van azon, amit gondolni lehetne róla.

2 hozzászólás

 1. Eötvös-Szolnok Judit

  Sokszor van az az érzésem, hogy tudod, hogy pont most mivel is van dolgom.. De most ez különösen talált süllyedt! 👍😘

 2. Szép jó reggelt Kata!
  HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM A videót számomra nagyon hasznosak és minden tanításaid.
  Áldott legyen a napod! ❤

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!