Chlorella Alga – sejtfal kötődéssel kapcsolódik a méreganyagokhoz

A Chlorellában jelentős mennyiségű klorofill található, s főkét ennek köszönheti egyedülálló méregtelenítő képességeit. Persze ezen kívül rengeteg vitamint, ásványi anyagot és egyéb tápanyagot is tartalmaz, s éppen ezért alkalmazható roppant hatékony méregtelenítő táplálékként,mely jelentősen hozzájárul bármilyen tisztító és méregtelenítő kúra sikerességéhez.

Ráadásul jótékony baktériumok is találhatóak benne, amik segítségével támogatja emésztőrendszerünk és különösen bélflóránk egészségét és egyensúlyát, ami nélkülözhetetlen szervezetünk számára.

A tökéletes méregtelenítés titka: a klorofill

A Chlorella alga fő hatóanyaga a klorofill bámulatosan hatékonyan vezeti ki a nehézfémeket szervezetünkből, ráadásul egyedülálló módon képes a higany eltávolítására is, melytestünkben maradva számtalan komoly egészségügyi probléma forrása lehet.

A higany legfőképp a régebben használatos amalgám fogtömésekből és aszennyezett vizekből kihalászott halakból szívódhat fel szervezetünkben, és raktározódhat el májunkban. Ennek következtében pedig többek között rendszeres fejfájások, migrén, levertség és számtalan komolyabb betegség is kialakulhat szervezetünkben.

Azonban sajnos manapság nem csupán a higany az egyetlen nehézfém, ami folyamatosan mérgezi szervezetünket, mivel folyamatosan ki vagyunk téve például az arzén, a kadmium vagy az ólom szennyező hatásainak is.

A Chlorella alga mindenfajta nehézfémet képes megkötni, majd ezt követően biztonságosan kivezetni szervezetünkből.

Ez a csodálatos alga elősegíti, hogy a toxikus anyagok és nehézfémek kiválasztódjanak a sejtjeinkből, majd onnan a véráramba jussanak, hogy szervezetünk ki tudja őket szelektálni.

Napjainkra már klinikai kutatásokkal is bizonyított tény, hogy a nehézfémek és méreganyagok, mint például a higany, az ólom, az arzén, a különfélenövényvédő-és rovarirtó szerek, az urán vagy a kadmium teljes mértékben kiüríthetők szervezetünkből.

A Chlorella különleges képessége, hogy sejtfalkötődéssel kapcsolódik a toxikus anyagokhoz, majd elnyeli őket, és teljesen biztonságosan vezeti ki őket szervezetünkből.

Ráadásul a Chlorella olyan intelligens, hogy csak a káros anyagokat választja ki ilyen módon, és nem kapcsolódik az olyan hasznos ásványi anyagokhoz, melyekre szervezetünknek szüksége van egészsége megőrzéséhez és megfelelő működéséhez. Így például nem kötődik hozzá a kalciumhoz, a cinkhez vagy a magnéziumhoz sem.

A Chlorella megtisztítja májunkat, emésztőrendszerünket és vérünket

Chlorella Alga - sejtfal kötődéssel kapcsolódik a méreganyagokhozAmennyiben káros méreganyagok kerülnek be szervezetünkbe – ami napjainkban szinte kivédhetetlen -, akkor ezek a véráramlással folyamatosan szennyezik teljes szervezetünket. Pedig tiszta véráramra van szükségünk ahhoz, hogy immunrendszerünk megfelelően tudjon működni.

A Chlorella különlegesen hatékony tisztítója beleinknek és kiválasztó szervrendszerünknek, ráadásul kiemelkedő májvédő hatásával még erőteljesebben képes megtisztítani vérünket a toxikus anyagoktól.

A tiszta vér pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy a metabolikus salakanyagok kiválasztódjanak szöveteinkből

Fontos megjegyezni, hogy nem csupán a toxikus anyagok és nehézfémek mérgezik manapság szervezetünket, hiszen a stressz hatására is felszabadulnak a méreganyagok és a káros szabadgyökök, melyek rengeteg rombolást képesek előidézni szervezetünkben.

A Chlorellában található klorofill azonban képes kiválasztani ezeket a salakanyagokat, és megtisztítja májunkat, vérünket és veséinket is tőlük, minek következtében teljes szervezetünk valamennyi sejtje sokkalta hatékonyabban és egészségesebben tud funkcionálni.

Mindezek miatt a klorofill rendkívül hatékony immunerősítő, lúgosító és gyulladáscsökkentő hatóanyagnak tekinthető.

A Chlorella hozzájárul a hasznos bélbaktériumok termelődéséhez is, mely kiemelten fontos a kielégítő emésztéshez, s így teljes szervezetünk egészségéhez is. A Chlorella rendkívül hatékony a gombák és baktériumok elleni harcban, mivel jelentősen akadályozza ezek elszaporodását szervezetünkben.

Dr. Szabó Anikó  okl. vegyészmérnök, környezettudományi PhD doktor, minősített vezető jógaoktató

Nézd meg ezt is

A fájdalom teremtésének titkos receptje és e műalkotás feloldása

A fájdalom teremtésének titkos receptje és e műalkotás feloldása

Végy egy fájdalmat (pl. múltbeli emlékből). Helyezd bele a MOST fájdalom mentes terébe. Fókuszálj erősen, sok gondolattal, hittel tartósan........

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!