ThetaHealing alap tanfolyam – Te Vagy a kulcs: Márc. 5.

A ThetaHealing alap tanfolyam lényege, hogy megmutathassa neked, hogy Te is és mi mindannyian a teremtő energia részei vagyunk és hogy képessé válj teremteni azzal, hogy kapcsolódsz ehhez az isteni energiához. Mindenkinek lehet olyan élete, aminek örül, ami a szeretetről, a békéről, a boldogságról, a bőségről, az egészségről szól. Mindenki eredendően képes önmaga testi és lelki gyógyítására. Senki sem azért él, hogy a sors nehéz élettel sújthassa. Ugyanakkor mindenkinél előfordulnak olyan, a tudatosságot fejlesztő tudatalatti programok, amik mindezeket leblokkolni látszanak. 

Indulj el

A változás első lépése ezért annak a felismerése, hogy nem a külvilág, annak szereplői és eseményei okozzák a bajaidat, ezért nem ott keresendő a “gyógyulás” (magasabb értelemben) kulcsa sem. “Ahogy bent, úgy kint.” Minden benned kezdődik és végződik. Amint felelősséget vállalsz önmagadért, vállalod, hogy a saját működésed összefüggéseit, a saját mentális erődet, a saját gondolataid, hitrendszereid, érzelmi mintáid teremtő erejét, megismerkedsz a saját tudatalattiddal, egyszercsak azt fogod észrevenni, hogy már nem hibáztatod a külvilágot, a többi embert, már nem ítéled el magadat sem, már nem átkozod a sorsodat, nem állsz tehetetlenül az élet viharaiban. Elindultál.

Elindultál egy olyan önmegismerő úton, ahol már nem csupán az elméd által tudott kb. 12%-nyi tudással bírsz magadról, hanem a tudatalattid 88%-ához is hozzáférsz. Innen már mindent tudhatsz magadról. Ez a személyiséged megismerése. Ez a tudás a záloga annak, hogy meg is tudd változtatni, amikor csak szeretnéd. Így tudsz meggyógyulni. Képes vagy új embert faragni magadból, belső, önmunkával. Az új ember pedig új módon cselekszik, ezzel új dolgokat vonz magához, új módon viszonyul a külvilághoz és az is hozzá. Máris megváltoztál és megváltoztak a körülményeid is. Nem más teszi ezt veled, nem más adja ezt neked. Te teszed, magaddal.

A tudatosságod új szintre lép,

a “nem köt meg a sors” szintjére, a “tudok változtatni”, a “képes vagyok gyógyulni” szintjére. A tudatosságod pedig nem áll meg itt sem. Ha elindultál, a tudatosság tovább fejlődik, hogy végül a személyiséged beleolvadhasson önmaga forrásába a valódi lényedbe, az Önvalóba. A tudatosság bármely magasabb szintjének elérése öröm, boldogság, AHA élmények sorozata, folyamatos, érezhető, rezgés emelkedés. Része a negatív dolgok felszínre kerülése is, hisz ezeket valaha “lenyelted”. Amit “lenyeltél”, annak ki kell jönnie :).

A ThetaHealing önfejlesztő, önmegismerő (személyiség szintjén) módszere elindulni segít, biztonságot ad az úton azzal, hogy van egy megoldó kulcsod, amihez bármikor fordulhatsz, segítségül szolgál a nehéz időkben, amikor a negatív dolgok kerülnek a felszínre. Olyan ez, mint egy képlet, egy séma, amivel változtatni tudsz, problémákat megoldani, rálátást szerezni, az elme tudatának és tudatalattijának határain túlról tudást szerezni, negatív mintákat feloldani, blokkokat feloldani, s ezáltal akár testileg is gyógyulni, új életeseményeket vonzani, stb. Talán életedben “először” megtapasztalod a szeretet energiáját, kapcsolódsz hozzá, sőt “dolgozol” vele.

Szeretnéd?

Szeretnéd tudni, hogyan oldd meg Te magad a feltétel nélküli szeretet terében, hogy úgy élhess, ahogy szeretnél?

Szeretnéd, ha megszűnne az életedben a “már megint ez a ……… (valami rossz) van”? Szeretnéd tudni, hogyan oldd meg, hogy ne ismétlődjenek az életedben folyton ugyanazok a minták újabb és újabb formában?

Eleged van már abból, hogy tudod mi a baj/probléma/rossz, de mindhiába próbálod megoldani?

Szeretnéd tudni, hogyan fejleszthető úgy a személyiség, hogy sikeres, boldog, szeretett lehessen? Hogy ne a sors irányítson, hanem kezedbe vehesd a sorsodat?

Szeretnéd tudni, hogyan teremts a feltétel nélküli szeretet terében változást, eredményt, egészséget, bőséget, tudást, társat vagy mást?

Szeretnéd ismerni a létezés más síkjait?

Szeretnéd tudni hogyan változtatható a DNS?

Szeretnéd tapasztalni milyen együttműködni a Teremtővel? Milyen élvezni a Forrás energiáját? Hogyan lehet “lehozni” innen tudást?

Szeretnéd ismerni a tudatalattidat?

Szeretnéd tudni, hogy lehet hatékonyan, eredményesen, gyorsan feloldani a tudatalatti blokkjait?

Erről és még sok másról szól a ThetaHealing Alap tanfolyam. Ez egy önsegítő, önfejlesztő módszer, mellyel emellett másokon is segíthetsz, ahogyan én is tudok neked segíteni. Utóbbi konzultáció (“kezelés”) formájában történik. Ha szeretnél többet tudni, nézd meg a ThetaHealing videókat. A bemutatók videóiban találsz felvételeket bemutató konzultációkról is.

ThetaHealing bemutató, meditáció, konzultáció, előadás videókat itt találsz.

Miért a tudatalatti?

Mert ettől tényleg megtörténik a változás. Mert ettől már nemcsak megtanultam, hogy adott helyzetben mit is kéne tennem, hanem automatikusan így is történnek a dolgok.

Mi a titka sikernek, a boldogságnak, az örömnek, a belső békének, a kiegyensúlyozottságnak, az egészségnek, a belső ragyogásnak, a bölcsességnek, a jó párkapcsolatoknak, a boldog egyedüllétnek, a jó a szülő-gyerek viszonynak, a jó emberi kapcsolatoknak, a jól megfizetett és egyúttal szívből végzett munkának, az anyagi jóllétnek, stb. a személyiség szintjén? A tudatalatti oldódása… és a teremtő Forrás energia…. Találj hát vissza hozzá….

A ThetaHealing®

 • jogvédett amerikai megoldó módszer
 • mentális, önsegítő megoldás, filozófia
 • gondolataink tudatos összpontosítása
 • a gondolat teremtő erejének gyakorlati használata
 • theta agyhullám tudatos használata a tudatalatti szintű munka érdekében
 • nyitott szemmel történő meditációban,
 • a Forráshoz (Univerzumhoz, Teremtőhöz, stb.) csatlakozik,
 • a Forrás tudását, gyógyítását, segítségét használja,
 • új képességeket nyit meg, amiről talán nem is tudtuk, hogy bennünk van,
 • a kvantumfizika és a tudatmezők legújabb kutatásain alapul,
 • DNS szintű változásokat eredményez*,
 • Már több, mint 500 ezren használják világszerte, Japánban még kórházban is,
 • Alapítója Vianna Stibal, aki csont és nyirokrákból gyógyult általa, orvosilag dokumentáltan.

ThetaHealing alap tanfolyam – Miről szól?

 • Megmutatja neked, hogy miért és hogyan vagy Te magad a sorsod kovácsa
 • Személyes önmegvalósítás, célok, elképzelések megvalósítása és ezek határai, elakadásai
 • Önismeret tudatalatti szinten
 • Megértjük a mindenség működését és “használni kezdjük” a belső “gurunkat”
 • Test-lélek-szellem egészsége, harmóniája betegségek, lelki problémák, kórós szenvedélyek nélkül
 • Párkapcsolat, válás
 • Szülő-gyerek, baráti és munkahelyi kapcsolatok
 • Kapcsolódás a magzatunkhoz, akár már a fogantatása előtt is, terhesség alatt is
 • Harmonikus búcsú azoktól, akikkel vége van, gyász, elengedés
 • Pénzügyek, bőség teremtő képesség fejlesztés
 • Vállalkozás
 • Új életcélok, megújulás
 • Bonyolult döntések egyszerűvé tétele
 • Kapcsolódás Égi segítőinkhez, más síkokon létezőkhöz
 • Segítség másoknak, segítség a gyerekeinknek fizikai, lelki problémák leküzdésében
 • Lehetetlennek hit dolgok megoldása, álmaink valóra váltása
 • És még sok sok minden, amit te magad fedezhetsz fel általa

A ThetaHealing alap tanfolyam nem hagyományos tanulás, komoly energetikai szintű változások zajlanak lényed egészében. Sőt több “kezelést” is végzünk egymáson a gyakorlatok során, így a tanfolyam felér több konzultációval. Elképesztő személyiség (át)formáló ereje van.

ThetaHealing alap tanfolyam – Technikai információk

Kérlek, ha szeretnél eljönni a tanfolyamra, akkor mentsd el ezt a linket vagy az adatokat, mert a hirdetés gyorsan eltűnik.

Egyéni konzultáció (“kezelés”)

Ha egyéni kezelés (Theta konzultáció) keretében próbálnád ki a módszer hatásosságát, kérlek jelezd a lenti elérhetőségemen. 1 óra kezelés kb. 1 nagy probléma (és annak a sok kisebb összefüggéseinek) feloldódására lehet elég általában (de ez az egyedi esettől is függ és nem mindig elég ennyi). További részleteket itt találsz.

Egyéb információk a tanfolyamról

 • ThetaHealing Konzulens oklevelet ad és felkerülsz a ThetaHealing hivatalos weboldalára
 • A tanfolyam után konzulensként is tevékenykedhetsz és klienseidet is segítheted vele hivatalosan

ThetaHealing alap tanfolyam –  Időpont

2020. Márc. 5-7.

Az időbeosztást a csoport dönti el. Munkaidő után is, munkaidőben is meg tudjuk oldani.

Ha más időpontot szeretnél, szívesen tartok abban is tanfolyamot. Ebben az esetben kérlek jelezd előre, hogy mikor szeretnél jönni, s akkor erre az időpontra szervezem a tanfolyamot.

Helyszín

BIJO Energia Központ, XIII. ker. Budapest, Róbert K. krt. 96-100.

Kérésetekre más időpontokban és más helyszíneken is tartok tanfolyamot.

Ajándék

ThetaHealing könyv és munkafüzet

Előképzettség

Nem szükséges.

Jelentkezés és Ár

Vianna hivatalos árain dolgozom. Hívj fel érte.

Elérhetőség

Érdeklődni tudsz ennek a form-nak a kitöltésével, a Hozzászólásokban, mail-en vagy telefonon.

Itt tudod elküldeni érdeklődésed: 

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)

Theta Healing Alap, DNS1 Tanfolyam

Theta Healing Alap DNS1 Tanfolyam

Üzenet

ELLENŐRZÉS
Kérlek a választ számok helyett KISBETŰKKEL add meg.

Ha érdeklődésedet írásban fejezed ki, ahol adataid láthatóak, akkor azzal elfogadtad a személyes adataid kezelésére vonatkozó alábbi szabályzatot: https://naturmagazin.hu/adatvedelem/,  ezért kérlek olvasd el előzetesen.

Mailen itt érsz el: katalin.fekete@naturmagazin.hu

Tel: +36 30 878 4996

Van, hogy nem tudom felvenni a telefonom a teendőim miatt. Ilyenkor kérlek küldd el sms-ben a neved és a telefonszámod, hogy visszahívhassalak.

Ha szeretnél értesítőket kapni az újabb videóimról, az előadásokról, oldásokról, esetleg cikkeket szeretnél, akkor iratkozz fel Hírlevélre (naturmagazin.hu főoldal jobb szélső sáv számítógépen, egyéb eszközökön lefelé görgetve megtalálod).

Egyéb lehetőségek

Cikkeket találsz még a témában a ThetaHealing rovatban.

Videókat itt találsz.

Bemutató órát itt találsz.

Valódi lényed arcairól szóló eseményeket, előadásokat itt találsz.

A Facebookon ThetaHealing Tanfolyam néven találod meg a csoportot, ahol szeretettel várlak, ha kérdeznél, ha energiát kérnél, élveznéd a kész letöltéseket vagy csak olvasgatnál olyat is, ami nincs fönn a naturmagazin.hu-n.

Haladó ThetaHealing Tanfolyam (Theta 2) ide kattintva található.

Áss Mélyebbre tanfolyamot itt találsz.

Ki vagyok én? – Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing ® tanár (instruktor), Alap, Haladó és Áss Mélyebbre, konzulens, ZYO

 Theta Healing Institute of Knowledge - MagyarFekete Kata ThetaHealing, ZYO, Naturmagazin

Nézd meg ezt is

Ébredő tudatosság - Vajon mire tanít a koronavírus?

Ébredő tudatosság – Vajon mire tanít a koronavírus?

Hogyan szolgál minket az adott helyzet? Vajon mi lehet az ajándéka? Ez a cikk most a pozitív oldalról szól, az ébredő tudatosság egyetemesedéséről.

19 hozzászólás

 1. Nagyon szeretném megérteni az ÉLETET.

  Addig,míg úgy kell definiálnunk ,hogy az élet az állatvilágban,,”szexuális úton terjedő halálos betegség””,kérdezem én,,,mit tudunk és mit értünk meg az életből???

 2. Kedves Kata!

  Összefoglalót szokás írni ilyenkor év végén. Én most azért ragadok tollat, mert kb. egy éve ismerlek Téged,

  miközben olyan változások történtek, amelyek miatt érdemes.

  Változások? Mihez képest? Röviden csak annyit az eredeti állapotról, hogy mindig egészséges és karcsú voltam. Egész életemen át kiszolgált a testem. Egyszer azonban a Világmindenség szabadságra küldött, pihenést rendelt el. Mivel magamtól nem tettem volna, kicsit besegített. Visszavonultak hormonok, ezek a kis mennyiségben termelődő anyagok, amelyek nagy befolyással vannak közérzetünkre, testérzetünkre.

  Ehhez kapcsolódtak más hormonok is, amelyeknek nem kellett volna. Ez jelentős testsúly-, erőnlét-, gondolkodás- és kedély változással járt együtt. Fekvő beteg voltam egy évig. A fizikai gyengeség mögött nagy igény mutatkozott lelki változásokra. Ebben segített a théta healing technika, amellyel Kata által ismerkedtem. Sokat foglalkozott velem egyéni konzultációkon is, Zyokon is, figyelmével, szeretetével.
  Sok segítséget kaptam szeretteimtől, természetgyógyász barátnőtől is.

  Így lassan gyógyulni kezdtem. Testileg és lelkileg épülgetve rácsodálkoztam arra, hogy milyen új arcát mutatja felém a világ!

  Rendszeres thétában töltött idő, letöltések, törlések, kitartó ásások hatásai mutatkoztak.

  Egyes életterületeket megszólítva éreztem, miközben megváltozott a szemléletem. Ez utóbbit nehéz kontrollálni, hiszen nem látjuk magunkat közvetlenül, amikor változunk.

  „ Hiába fürösztöd önmagadban,
  Csak másban moshatod meg arcodat. „ már akkor tudta József Attila.

  Az a megfogalmazhatatlan, megfoghatatlan, de mégis működő légkör, amit Kata felépít a Zyokon, egyre intenzívebb.

  Eleinte szinte elszálltam ilyenkor. Nagy belső boldogságot megélve elfelejtettem, hogy mi volt az ok, amelyen ásni akartam,

  vagy mi volt a probléma, amin a terápiás ülésen dolgozni akartunk. Ez is mérséklődött. Ma már tudok koncentrálni a problémára,

  dolgozni, ásni egyedül is. Az érzések amplitúdója kiegyenlítődött.

  Azért is írom a beszámolómat, mert Kata tartott egy „ tízmilliószoros” napot a közelmúltban.

  Ez, a keleti hagyomány szerint kiemelt idő, fontos pont.

  Kata felépítette beszédében energetikailag, és lelkileg is. Ott valami olyan történt, amit a jelenlévők nagy megelégedéssel megéltek,

  de megfogalmazni nem tudták, és nem is akarták.

  Az életemen azonban olyan változást indikált, amelyet szóba kell hozni, amelyet meg kell osztani, hogy mások is erőt merítsenek belőle.

  Azóta már nemcsak az egyes életterületeken látszik mindez, örömömre. A külvilág tükre mutat valami egészen mást!

  Eddig sem volt ismeretlen számomra az ezoterika, meditáció, önismeret szent fogalma. De mégsem provokálta a sok belső munka azt a változást,

  amit a külvilág visszatükrözött volna.

  Olyan életterületek mozdultak ki, amelyekről már teljesen lemondtam. Egyáltalán nem vártam ott már semmit ebben az életemben.

  Olyan esélyek nyílnak ki, amelyek ismeretlenek, így álmodni sem tudtam volna róluk.

  Földrengéshez hasonlítanám, de ehhez a szóhoz az épületek rombolódása tapad. Ez a „rengés” pedig kiegyenlítő.

  Felépít az életemben valamit, ami eddig előre tervezhetetlen és elképzelhetetlen volt. Teljesen új, örömteli kihívás, csak éppen élni kell vele.

  Új szelek fújnak! Új mosolyok fakadnak. Új szépségek mutatkoznak. Új örömök, kapcsolatok, lehetőségek, dinamika.

  Ahogy a Világegyetem tágul, s elvárja tőlem, hogy vele változzak. Ha nem félek ezektől a változásoktól, ha én magam megyek elébe,

  akkor megélem a csodás ígéretet:

  ha Isten felé lépek egy lépést, Ő ezerrel jön szembe.

  Itt szeretném megköszönni Katának a semmihez nem fogható hatást, amivel mindezt segítette.

  Szeretettel és öleléssel

  Piroska

 3. Drága Kata! Minden nap próbálok fejlődni.Dolgozom magamon. Olvasok videót nézek ha valami olyan jön el is engedem. Nem tudok elég hálát adni a Teremtőnek hogy az életembe behozta a Thetát. És persze azt hogy Hozzád küldött.Azt érzem hogy fejlődni szeretnék a lehető legtöbbet megtanulni. Nélküle már el sem tudom képzelni az életünket. A gyerekek is. Köszönöm!💓❤️💞

 4. Szia Kata!

  Nem is tudom szavakba önteni, amit érzek…. ez annyira jó! 🙂

  Köszönöm szépen!
  Szép napokat!

  Nati

 5. Szia Kata!
  Most írok, hogy te is tudj értesíteni.
  Nagyon jó volt nálad a BIJO-ban, örülök, hogy a Teremtő hozzád irányított!
  Mindent köszönök!

  MILLIÓ SZERETETBOMBA NEKED:
  Lisovojné Markó Zsuzsanna 🤗

 6. Teljesen letettem az alkoholt, már 30 napja. Köszönöm

 7. Szia!

  Megváltoztatták a döntést 🙂 Örülök. Köszönöm a segítséget! meg biztatást. Nagy megkönnyebbülés.
  Áldott ünnepet! B.

 8. Szia Kata! Köszönöm ezt a CSODÁT!

 9. Dr. Szabóné Sidó Mónika

  Kedves Kata! Köszönök szépen mindent, amire a tanfolyamon megtanítottál, a sok-sok érzést amit kaptam és átéltem. Az Univerzumnak valóban nagyon jó humora van😀 hazaérve szívünkben a pihe-puha szeretettel azt láttuk, hogy sok megoldatlan probléma van, mert itthagytuk Őket egy kis időre😀 egypár napig csendben élveztük a ki vagyok én érzést, nem is tudtunk magunkon dolgozni. Egy hét múlva érettünk meg az ásásra, de most fénysebességel tudunk dolgozni 👍 büszke lennél ránk😄 mégegyszer köszönjük, örülünk, hogy részt vettük, és nagyon várjuk a haladó tanfolyamot!!! Szép napokat és boldogságos mindenséget kívánunk💕😘

 10. Dr. Petőházi Melinda

  Szia, Nagyon nagy hatással volt rám a theta tanfolyam, köszönöm még egyszer a lehetőséget. Szeptemberben valamelyik keddi előadásra megyek. Puszi, szép napokat. Melinda

 11. Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen a törődést!

  Egyben még egyszer is nagyon köszönöm a hétvégi tanfolyamot.

  Képzeld, tegnap erőteljes „tejtermék-teszt” alá vetettem magam
  és el kell mondanom, hogy tökéletes munkát végeztél az allergiámmal, amiért
  nagyon hálás vagyok!
  (Nem a tej miatt elsősorban.)

  Szép napot és minden jót Neked!

  Zsuzsi

 12. Szia Kata! Csak mesélni szeretnék 2 siker sztorit.
  Kb egy hónapja voltam nőgyógyásznál és kiderült tele vagyok petefészek cisztával…? Azt mondta az orvos, hogy nem túl boldog a ciszták láttán… Hát mire is jó amit tanultam tőled? Hát erre is.? 4 hét elteltével nincsen cisztám!!!! Na ehhez mit szólsz? Még az inzulinomat kell vissza állítanom, de azt is megoldom!
  A fiammal pedig voltunk nyáron fogorvosnál és a röntgen felvétel azt mutatta, hogy a bölcsesség foga az előtte lévő fog gyökere irányába nő. Akkor az orvos azt mondta, hogy télen ki kell műteni. Kerestem egy szájsebészt aki kiműtené. A tanfolyam óta néha rádolgoztam Thetaval hátha kitudom “egyenesíteni” ma elmentünk, röntgenen a felső kettő helyén van már az alsó rengeteget változott. Az orvos nem hitt a szemének, az előző röntgent is vittük.
  Móni

 13. Szabóné Csorba Erika

  Kedves Kata! 🙂
  Tegnap nagy öröm ért. Alig vártam, hogy megírhassam Neked 🙂 <3
  Különböző testi problémák miatt (gyomor, belek, tüdő, szív...). kb. másfél éve Debrecenbe (300km) járok vizsgálatokra (biorezonancia), kezelésekre. Utoljára decemberben voltam, amikor megállapították, a tavaly áprilisi kezelés utáni csodás javulás után év végére elég komolyan visszaestem. Kezelésre kellett volna mennem ismét, de nem mentem. Tegnap viszont a "kötelező" kontrollra elmentem, gondoltam, lesz, ami lesz.
  A doktornő hatalmas ámulatba esett a csodától. Nem értette, mi történt. A vékonybeleim és az állkapocsízületem kivételével szinte tökéletesen működnek a belső szerveim (87%), csak gratulálni tudott a doktornő. Elmondtam, Thetazom. Azt mondta, mindegy mit csinálok :), de folytassam, mert ez így maga a tökély.
  Nagyon köszönöm kedves Kata! 🙂 <3
  Szeretettel!
  Erika

 14. Nagyon köszönöm Théta Healing tanáromnak, Fekete Katának és az alaptanfolyam résztvevőinek ,a Teremtőnek ,évek óta tartó derékfájásom azonnali gyógyulását és mindazt a sok jót amit tapasztaltam,megéltem és mind azt a sok jót ami ezután következik!Hálás vagyok! Köszönöm! Ági

 15. Az Alap tanfolyam elvégzése óta könnyebben megy a munka, szinte meg sem kell terveznek a napi túra útvonalat. Korábban ez sok stresszel járt. Reggel megkérdezem a Teremtőt hová menjek és jön is a sugallat. Egyenletesebb lett a teljesítményem és emelkedést mutat.
  Teljesen jól vagyok. Egész nap mosolygok. A kamasz kisfiammal is jobb lett a kapcsolatom. Nagy változáson mentünk keresztül. A reggeli felkelés és elindulás az iskolába kész idegbaj volt. Már minden rendben megyl, felkel magától és időben elkészül. Csodálatos a Theta és IMÁDOM!
  Egyszer estem ki a harmóniából. Kiderült h duplájára emelkedik a hitelelem részlete. Dühös lettem. Ezzel el is toltam az egész napomat. Délutánra azért sikerült visszaszereznem a lelki békémet.

 16. Kedves Kata!
  Nagyon örülök, hogy el tudtam menni a tanfolyamra, amin megtanulhattam a Segítségeddel a Theta Healinget. Fantasztikus. Annyi minden dolog van, amit automatikusan a Felsőbb Énem sürget, hogy csináljam meg, oldjam meg, foglalkozzak vele.
  Sok élet alatt összeszedtem, ami megoldásra vár, illetve megoldottam már. :)))
  Köszönöm még egyszer a lehetőséget, hogy elmehettem hozzád tanulni.

 17. Eötvös-Szolnok Judit

  Kedves Kata!
  Bevallom, én úgy mentem el az alaptanfolyamra, hogy bár sok mindenben hiszek, de ezt elképzelhetetlennek tartottam, hogy egy 3 napos kurzustól megváltozzon az életem. Pedig ez történt: azóta minden a helyére került, párkapcsolat, gyerekek és elindult a vállalkozásom is! 🙂 Továbbra sem értem ez hogyan lehetséges, de örömmel elfogadom!

 18. Drága Kata. Nagyon köszönöm a tanításokat. Ez a módszer olyan mélyreható lehetőség az igazi okok feltárásához, hogy ilyennel még nem találkoztam. Amióta tudatában vagyok ennek a technikának, azóta azt érzem hogy megtaláltam azt a módszert, amivel a leggyorsabban és leghatékonyabban tudok az életemen változtatni. Csodalatos tudást, rálátást es megértést adtál az összefüggésekkel és a tükröződéssel. Örök hála és köszönet, hogy tanulhatok tőled. Rengeteget segítettél nekem a felismerési és tisztulási folyamatban, ami napról napra pozitív irányba változtatja az életemet. Köszönöm, köszönöm.

 19. Szia Kata,
  köszönöm a tanultakat, sokkal jobban érzem magam. Sokat segítettél!
  KÖSZÖNÖM
  Elkezdtem (bátorításodnak köszönhetően)
  – hitrendszert cserélni/érzelmet betölteni (amiről beszéltünk)
  – gyógyítani magamat (ahol fájdalom érzetem volt, azt megszüntettem)
  – teremteni úgy, hogy minden a legjobb úton – módon történjen, és persze azt is “megmondom” nekem mi a legjobb.
  A figyelmemet tudatosan azon tartom amit szeretnék!!
  Még az ásást nem csináltam, de ennek az eredménynek is nagyon örülök!!
  Drága Kata, nagyon – nagyon köszönöm.
  Szeretettel
  Ibolya

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!