Egyéni konzultáció Fekete Katával: Önvaló Tudatosság

Az egyéni konzultáció négyszemközt zajlik, rólad szól. A szavakon túl együttérző, szeretetteljes energetikai áramlás zajlik, és ez érezhető. 

Minden ember egyedi, nincs két egyforma. Fogalmazhatom ezt úgy is, hogy minden ember az Univerzum, a Teremtő, az Önvaló, a valódi lényed, az Egy (bárhogy nevezhetjük) egyedi kifejeződési formája. Nemcsak testileg különböznek, hanem tökéletesen különbözőek a gondolkodási és érzelmi folyamatai (elme) is. Egyedi az is, hogy milyen tevékenységben “van ott a helye” az adott embernek, és milyenben nincs ott. A cselekvés alkotó folyamat, és minden élőlény mást és máshogy alkot. Valahogy úgy, ahogy az oroszlán oroszlánként “ténykedve” van a helyén, a nyuszi, meg nyusziként. Közben pedig mindkettő ugyanazon Egy megnyilvánulása más formában.

Nem látjuk a fától az erdőt

Mikor így érezzük, akkor célszerű külső szemszögből rálátást kapni a lehetőségeinkre.

Az egyéni konzultáció

Arról szól, amit te szeretnél megérteni, megváltoztatni, elérni, stb. A rálátás – felismerés (megértés) – elengedődés hármasának együttes jelenléte maga lehet akár a megoldás is. Ezért a konzultáció sajátos kérdezős-válaszolós találkozó.

Például

Rálátás -felismerés – elengedődés példája:

Bőség blokkoldás, kb. a 44. perctől kezdődik maga az oldás:

A rálátás – felismerés – feloldódás a tudatosság bekorlátozódott (“alacsonyabb”, “felszíni”) szintjein még cselekvést jelent. Itt még neked kell gondoskodnod mindhárom elem meglétéről.

A tudatosság “magasabb”, korlátozás nélküli szintjén ez a hármas magától történik, pillanatok alatt, egyszerre. Nincs szükség feloldó módszerre, cselekedetre, hanem a rálátás már egyből felismerést ad és ezzel együtt fel is oldódott az adott dolog. Ez lényed mélyebb szintjével való “kapcsolódásod” révén tud létrejönni. Azaz előbb rá kell ébredned arra, hogy nem vagy azonos a személyiségeddel, ennél sokkal-sokkal több vagy. A személyiséged csupán egy korlátozott “kulcslyuk” valódi lényed tudatosságában. Ezért van szüksége a hármas egyenként való megcselekvésére.

Erre a konzultációra egy példa: https://www.youtube.com/watch?v=RN5aAuK3kDg

A világ új módon nyílik meg előtted

Mikor el kezded észrevenni, hogy nem a személyiséged vagy, hanem az, amiben ez a kép létrejött, akkor a világ új módon “nyílik” meg előtted. Elindul egy olyan “folyamat”, ahol a valódi lényed (az Önvaló) feloldja az összes korlátot, ami miatt eddig kulcslyukon át nézted a világot. Azaz el kezdődik az önmagaddá visszaváltozás folyamata. Ez már nem a személyiséged fejlődéséről szól, hanem a valódi önmagadról, amit egyre tisztábban látsz. Valójában minden vágyad mögött ezt találod meg. Minden vágyadban ott van. Ott van isteni lényed isteni, eredendő vágya, hogy felismerje önmagát az adott személyiségből felébredve. Ez egyúttal feloldja azt is, amivel eredetileg megkerestél :), mert egy magasabb nézőpontból megszületik a rálátás – felismerés (megértés) – elengedődés is, miközben érzékeled a valódi önmagadat is.

Az egyéni konzultáció formái

Az egyéni konzultáció lehet fizikai találkozó formájában vagy online.

Online esetében lehet Skype, Messenger, Zoom, Facetime. Ha a Zoom-ot választod, akkor a felvételt is megkapod.

Csoportos lehetőség

A ZYO eseményeken ugyanúgy rálátsz a dolgaid gyökerére, de még onnan is továbblépsz és felfedezed a valódi önmagadat, az Önvalót. Innen te magad is “kívülről” látsz rá a dolgaidra és fokozatosan letisztul a látásod. Ez az “út” eredendő “teljességedbe” visz vissza (nem a teljesség fogalmai szerinti teljességbe 🙂 ) és visszaad téged annak a szabad, szeretet, béke, harmónia önmagadnak, aki valójában vagy amögött, akinek most még hiszed magad. Ez nem a személyiségedet fejleszti. Azaz nem egyszerűen megváltozol, hanem felfedezed a személyiséged által “eltakart” valódi lényedet, esszenciádat, ill. magad látod meg, hogy sosem voltál azonos a személyiséggel. 🙂

Itt is tapasztalod, érzed, érzékeled önmagad Önvalóságát.

A csoportos események online, általában heti 2x valósulnak meg, ZYO néven. Ez lehetőség arra is, hogy folyamatosan tapasztalhasd az Önvaló “magas rezgését”, s ezáltal ne érezd úgy, hogy “a múltkor még meg volt, de aztán “kiestem” belőle”. Van az Önvalóban mélyülésnek egy olyan időszaka, amikor ez a folyamatosság sok mindenen átsegít, pl. az Önvaló-Személy hullám-völgyeken.

Csoportosan vagy egyénileg?

Gyakran előfordul, hogy az egyediség okán megmaradnak olyan energia, gondolkodás, szokás, stb. mintázatok, amik továbbra is bezavarják az életünket. Vagy lehetnek mások előtt nem szívesen kimutatott érzéseink, dolgaink. Erre jók az egyéni konzultációk. A tapasztalatom az, hogy jót tesz a csoportos ZYO folyamatossága, és így csak néha van szükség egy-egy egyénire (van akinek egyáltalán nincs is).

A csoportos ZYO-kon részt tudsz venni egyesével is, lsd. https://naturmagazin.hu/esemeny_naptar/kategoria/esemeny-naptar/

Ill. ZYO havi tagság formájában, akár az összesen is. A ZYO-kon készült videókat pedig vissza tudod nézni. Erről részleteket itt találsz:

https://naturmagazin.hu/zyo-onvalo-tudatossag-facebook-esemeny-sorozat/

Egyéb nézegetnivalók

Tényleg csak ennyik vagyunk? Videó személyiségen túli lényünk felfedezéséhez

ZYO videókat itt találsz.

Mi a ZYO? Itt találod meg.

Van-e meditáció a konzultáción?

Ez egyéni, spontán alakul ki.

A konzultációk díja

Egy konzultáció 1 órás, kivéve ha úgy érzed számodra ez eleve nem elég.

A kedvezményes ár megegyezik a normál árral 🙂  20 e Ft/óra (a korábbi 30 e Ft-os árat eltöröltem :)) az online esetében.

Ha fizikai találkozót szeretnél, akkor helyet bérelek hozzá (valószínűleg a BIJO Energia Központban), s akkor ez plusz költség.

Hány konzuláció elég?

Ez is egyéni. Még akkor is mikor a téma azonos, nincs két egyforma időigény :).  Ha a csoportos ZYO-k rendszeres látogatója vagy, akkor gyakran egyetlen konzultáció elég, akár egész évre is 🙂

Ha viszont jobban szereted az egyéniket, mint a csoportos foglalkozásokat, akkor érdemes több konzultációval tervezni.

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel :).

Elérhetőségem telefonon itt találod

Fekete Kata, ZYO

Fekete Kata ThetaHealing, ZYO, Naturmagazin

Nézd meg ezt is

ZYO Ragaszkodás és Önvaló Énünk,

ZYO Ragaszkodás és Önvaló Énünk, online, Aug. 11.

Tudatosítja az elménkben öntudatlanul élő ragaszkodásokat. Ezek pozitív érzetekként jelennek meg, így nem vesszük észre....

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!