Boldogság kutatás eredménye – Halott fia emlékére, tudatalatti letöltéssel

Mo Gawdat szeretett fia és egyben legjobb barátja Ali orvosi műhiba következtében halt meg huszonévesen egy rutinműtétben. Mo ahelyett, hogy összeomlott volna és egy életen át a sors igazságtalanságaként címkézte volna a történteket, úgy döntött a boldogságot választja. Nemcsak magának választotta, hanem küldetésévé vált, hogy legalább 10 millió embernek segítsen, hogy ők is azok lehessenek. Ő így hódol saját fia emlékének. Első lépése a boldogság kutatás lett, most pedig ennek eredményeit terjeszti világszerte.

Mo Gawdat boldogság kutatása ThetaHealing tudatalatti letöltéssel

Mo 1 éven át éjjel-nappal kutatta mi a boldogság képlete. Igen, mérnökemberként egy képletet szeretett volna alkotni, hogy egyszerűvé tegye a megvalósítást. A boldogság kutatás során Mo sok-sok embert interjúvolt meg, vallásos, nem vallásos, spirituális, nem spirituális, racionális, nem racionális embereket, gurukat és nem gurukat. Pszichológiai kutatásokat és ősi filozófiákat, tanokat hívott segítségül. Felmérte mi váltja ki a boldogság érzést és mi a leginkább közös minden emberben.

Akkor érezzük magunkat a legboldogabbnak, amikor

Nincs gondolatunk. Azért hajszoljuk az élményeket, azért táncolunk, énekelünk, bulizunk, kreatívkodunk, de akár száguldozunk is, hogy elérjük az önfeledtséget, amikor eltűnnek gondolataink. Descart óta hisszük, hogy “Gondolkodom, tehát vagyok.” Mo kutatása és következtetése azonban megegyezik az ősi védikus filozófiával, a buddhista tanokkal,  stb.: “Vagyok, tehát gondolkodom”. Az állandó gondolkodás, a mindenen rágódás elfátyolozza az “alap beállításunkat” a boldogságot, mert érzelmeket váltanak ki belőlünk, amik sokszor bántóak. Mikor nincs gondolatunk (vagy van, de nem rá figyelünk, hanem a szívünk mélye csöndjére) máris visszaálltunk az “alap beállítottságunkra” a boldogságra.

A boldogság kutatás szerint alap beállításunk

Mo azt is megfigyelte, hogy az újszülött babák mind boldogok, hogy semmire sincs szükség a boldogságukhoz. Csak rövid időre billennek ki belőle, amikor pisis a pelus vagy éhesek. Mo szoftverekkel foglalkozik így hát minek is nevezhette volna el mindezt? Alap beállításnak (Default Setup). Azt mondja a boldogság alap beállításunk és a sok “applikáció”, ami rárakódik, az tesz minket boldogtalanná. Az applikáció itt a neveltetés, a szokások, a családi hagyományok, tudatalatti minták, a környezetből átvett dolgok, stb.

Mi kell a boldogsághoz?

Hogy visszaálljunk alap beállításunkra és ledobjuk magunkról az eddigi kondicionáltságunkat.

Mit csinálunk helyette?

Kollektíven – a Föld “fejlett” országaiban – tesszük azt, hogy elvárásokat gyártunk magunknak. A boldogság kutatás szerint, ha az elvárásunk teljesül, akkor boldogok vagyunk, ha nem akkor boldogtalanok. Ez Mo boldogság képlete. Azaz a boldogságunkat függővé tettük az elvárásainktól. Holott az elvárásaink igencsak gyenge lábakon állnak és hányszor látjuk be utólag, hogy milyen jó, hogy az adott elvárás nem teljesült.

Világosan látszik, hogy teljesen mást teszünk, mint ami a boldogsághoz kell és mindezt a boldogság reményében. Ez ám a téves hitrendszer!

Hogyan térjünk vissza a boldogságba?

Mo ehhez is remek képleteket írt a könyvében.

Boldogság kutatás - Halott fia emlékére, ThetaHealing letöltésselJómagam karácsonyi ajándékként ThetaHealing egy általam programozott letöltést hoztam neked, amely a tudatalatti szinteden szabadít meg a fenti téves hitrendszertől és  a blokk eltűntetésével teszi lehetővé, hogy sikerüljön visszaállnod az alap beállításodra. A ThetaHealing szabad akarat elve miatt a letöltés akkor érkezik meg a tudatalattidba, ha egy Igen írásával (a Hozzászólásokba) kifejezed azt:

“Most már tudom mit jelent és milyen a legfelsőbb igazság szerint a boldogság feltételek nélkül és kifejezetten azon feltétel nélkül, hogy ehhez az elvárásaimnak teljesülniük kellene. Megengedem magamnak a boldogságot feltételek nélkül és így élem az életem. Kérem a legfelső szintű támogatást, felismeréseket, tudást, megértést arról, hogy kifejezetten nekem mi kell ahhoz, hogy boldogként éljek. Nyitott vagyok mindezek befogadására és az ezek mentén történő cselekvésre.”

Mindez az elme szintjén jelent neked segítséget.

A tartós boldogság, a tartós “alap beállítás” akkor válik valósággá, mikor ráébredsz, hogy több vagy, mint csupán az elme által meghatározott személyiség és Önvalódként (Isteni énedként) létezel tovább. Ekkor a gondolat nélküliség is természetes lesz számodra élményekhez való kötődés nélkül, magában hordozva a boldogságot és a Minden Jó-t.

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár

Forrás: Mo Gawdat előadása Szabó Péter Áttörés II. rendezvényén és Mo Gawdat egyéb más előadásai az USA-ban

Nézd meg ezt is

Elmén túli megértés a gyakorlatban - Önvaló, videón

Elmén túli megértés a gyakorlatban – Önvaló, videón

Gyakorlati példát mutat neked arról, ahogy felismerődik az a megértés, ami gondolkodástól független, ami nem következtetésen alapszik.

13 hozzászólás

 1. Igen. Köszönöm.

 2. Igen. Köszönöm.

 3. Igen, köszönöm. Áldott karácsonyt!

 4. Igen 🙂 Köszönöm 🙂

 5. Igen. Köszönöm. Áldott katacsonyt!

 6. Igen, köszönöm. 🙂
  Boldog Ünnepeket kívánok!

 7. Igen, köszönöm!
  Boldog, békés karácsonyi ünnepet, sikerekben, egészségben gazdag új évet kívánok! 🙂

 8. Igen! Köszönöm!

 9. Igen! Köszönöm!
  Boldog karácsonyt, boldog Mindenséget drága Kata! 🙂 <3

 10. Igen,köszönöm.

 11. igen, köszönöm! 🙂

 12. Kovács Zoltánné

  Igen! Köszi és puszi

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!