Milyen a ThetaHealing és a ZYO konzultáció (“kezelés”) és mire jók?

A ThetaHealing és a ZYO konzultáció is négyszemközt zajlik, rólad szól. A szavakon túl együttérző, szeretetteljes energetikai áramlás zajlik, és ez érezhető. 

Minden ember egyedi, nincs két egyforma. Fogalmazhatom ezt úgy is, hogy minden ember az Univerzum, a Teremtő, az Önvaló, a valódi lényed, az Egy (bárhogy nevezhetjük) egyedi kifejeződési formája. Nemcsak testileg különböznek, hanem tökéletesen különbözőek a gondolkodási és érzelmi folyamatai (elme) is. Egyedi az is, hogy milyen tevékenységben “van ott a helye” az adott embernek és milyenben nincs ott. A cselekvés alkotó folyamat, és minden élőlény mást és máshogy alkot. Valahogy úgy, ahogy az oroszlán oroszlánként “ténykedve” van a helyén, a nyuszi, meg nyusziként és mindkettő ugyanazon Egy megnyilvánulása más formában. Ha ezek a folyamatok összezavarodnak, akkor az ember szenvedést tapasztal, mert nem látja a lehetőségeit.

Nem látjuk a fától az erdőt

Mikor így van, akkor célszerű külső szemszögből rálátást kapni a lehetőségeinkre.

Csoportosan vagy egyénileg

Ez a rálátás – felismerés meg tud történni csoportos eseményeken is. Azonban gyakran előfordul, hogy az egyediség okán megmaradnak olyan energia mintázatok, amik továbbra is bezavarják az életünket. Erre jók az egyéni konzultációk.

ThetaHealing egyéni konzultáció

A rálátás – felismerés (megértés) – elengedődés hármasának együttes jelenléte maga lehet akár a megoldás is. A ThetaHealing módszer sajátos kérdezős-válaszolós módszer, amit alapítója foglalt rendszerbe, s mi tanítványok, ezeket az útmutatásoknak megfelelően alkalmazzuk.

Például

Ha szeretnél mondjuk egy jobb munkát. Ténykedni kezdesz az ügy érdekében. Azaz sok időt és energiát fogsz tölteni a plusz dolgok megtanulásával, az állás lehetőségek megkeresésével, a megfelelő benyomás érdekében a szükséges változtatások megvalósításáért, stb. Ez a tevékenységek szintje. Gyakran van, hogy ez nem elég. Már mindent megtettél, de sehogy sem sikerül a jobb állás. Miért?

Mert ha a tudatalattiban gondolkodási, érzelmi mintázatok vannak, melyekben hiszel, akkor hiába a cselekvés. Azaz például gyerekként nagyon megtanultad a leckét, mikor felelni kellett, akkor meg nem tudtad úgy elmondani, ahogy tudtad. A melletted ülő gyerek – akiről tudtad, hogy semmit sem tanult – pedig kapott egy ötöst, mert mondott két értelmes szót. Te kaptál egy rossz jegyet és ebből elraktároztad a tudatalattidba, hogy hiába a tudásod. Neked nem megy, nem tudod kifejezni magad és a másik jobb, mint te. Mi az eredmény?

Emiatt a mintázat miatt felnőttként talán azt tapasztalod, hogy mindig valaki más lesz a jobb az általad pályázott állásokon. Te pedig újra és újra csalódsz. Hiába teszel az ügyért, amíg ez a minta aktív. Rá kell láss, fel kell ismerd, hogy ez már nem te vagy, nem a tiéd, nem igaz, nem kell már neked ez a minta. Ahogy ez elengedődik, megjelennek az ötleteid és a lelkesedés is :). Ha megláttad önmagadban a lehetőséget, akkor lehet, hogy fele akkora energiával, fele tanulással és készüléssel könnyedén megkapod az áhított munkát.

Ugyanez minden életterületen érvényes

A pozitív szemléletváltás belső bizonyossággal minden területen jót tesz.

Egyéni megoldások

Egyéni megoldásaidhoz meg is tanulhatod a ThetaHealing módszert.

Ha ThetaHealing módszerről többet szeretnél tudni, akkor nézd meg a bemutató videókat itt: https://naturmagazin.hu/video/

ZYO Egyéni konzultáció

A ZYO konzultáció a tudatosság még magasabb szintjére “visz”. A rálátás – felismerés – feloldódás a tudatosság bekorlátozódott (“alacsonyabb”, “felszíni”) szintjein még cselekvést jelent. Itt még neked kell gondoskodnod mindhárom elem meglétéről. A tudatosság “magasabb”, korlátozás nélküli szintjén ez a hármas magától történik, pillanatok alatt, egyszerre. Nincs szükség feloldó módszerre, cselekedetre, hanem a rálátás már egyből felismerést ad és ezzel együtt fel is oldódott az adott dolog. Ez lényed mélyebb szintjével való “kapcsolódásod” révén tud létrejönni. Azaz előbb rá kell ébredned arra, hogy nem vagy azonos a személyiségeddel, ennél sokkal-sokkal több vagy. A személyiséged csupán egy korlátozott “kulcslyuk” valódi lényed tudatosságában. Ezért van szüksége a hármas egyenként való megcselekvésére.

Erre a konzultációra egy példa: https://www.youtube.com/watch?v=RN5aAuK3kDg

A világ új módon nyílik meg előtted

Mikor el kezded észrevenni, hogy nem a személyiséged vagy, hanem az, amiben ez a kép létrejött, akkor a világ új módon “nyílik” meg előtted. Elindul egy olyan “folyamat”, ahol a valódi lényed (az Önvaló) feloldja az összes korlátot, ami miatt eddig kulcslyukon át nézted a világot. Azaz el kezdődik az önmagaddá visszaváltozás folyamata. Ez nem a személyiséged fejlődéséről szól, hanem a valódi önmagadról, amit egyre tisztábban látsz. Valójában minden vágyad mögött ezt találod meg. Minden vágyadban ott van. Ott van isteni lényed isteni, eredendő vágya, hogy felismerje önmagát az adott személyiségből felébredve.

A ZYO eseményekn ugyanúgy rálátsz a dolgaid gyökerére, de még onnan is továbblépsz és felfedezed a valódi önmagadat, az Önvalót. Innen te magad is “kívülről” látsz rá a dolgaidra és fokozatosan letisztul a látásod. Ez az “út” eredendő “teljességedbe” visz vissza (nem a teljesség fogalmai szerinti teljességbe 🙂 ) és visszaad téged annak a szabad, szeretet, béke, harmónia önmagadnak, aki valójában vagy amögött, akinek most még hiszed magad. Ez nem a személyiségedet fejleszti. Azaz nem egyszerűen megváltozol, hanem felfedezed a személyiséged által “eltakart” valódi lényedet, esszenciádat.

Tényleg csak ennyik vagyunk? Videó személyiségen túli lényünk felfedezéséhez

ZYO videókat itt találsz.

Mi a ZYO? Itt találod meg.

Melyiket válaszd a ThetaHealing és a ZYO konzultáció közül?

A konzultáció energiájában pedig – számíts rá –  magától át ki fog bontakozni, hogy mi a legjobb neked az adott pillanatban. Sokszor megtörténik ugyanis, hogy nem tudsz semmit az Önvalóról, eljössz egy bármilyen konzultációra, és a folyamat a valódi Éned irányában alakul tovább :).

Van-e meditáció a konzultáción?

Ez is egyéni, spontán alakul ki.

A konzultációk díja

Egy konzultáció 1 órás, kivéve ha úgy érzed számodra ez eleve nem elég.

A kedvezményes ár megegyezik a normál árral 🙂  20 e Ft/óra (a korábbi 30 e Ft-os árat eltöröltem :)).

Hány konzuláció elég?

Ez is egyéni. Még akkor is mikor a téma azonos, nincs két egyforma időigény :).  Az egyéni konzultációk jól kombinálhatóak a különböző eseményekkel, mert ott sok-sok megértést fogsz találni.  Így az egyéni konzultációkra csak az marad, amit nem szívesen osztasz meg mások előtt.

A konzultációk helyszíne

BIJO Energia Központ, XIII. Bp, Róbert K. krt. 96-100., Galéria 11-es terem.

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel :).

Elérhetőségem telefonon itt találod

Fekete Kata, ThetaHealing, ZYO

Fekete Kata ThetaHealing, ZYO, Naturmagazin

Nézd meg ezt is

ZYO A képzelet ereje tudatosan és az Önvaló Énünk

ZYO A képzelet ereje tudatosan és az Önvaló Énünk – Online, 2 részes: Máj. 9.

A tudatosan használt képzelet alkotó, kreatív erőket szabadít fel, a nem tudatos viszont olyan, mintha ellened dolgozna.

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!