Milyen a ThetaHealing és a ZYO konzultáció (“kezelés”) és mire jók?

A ThetaHealing és a ZYO konzultáció is négyszemközt zajlik, rólad szól. Egyfajta “gyógyító” beszélgetés és tudatalatti szintű oldódás. A szavakon túl energetikai áramlás is zajlik és ez érezhető. 

Minden ember egyedi, nincs két egyforma. Fogalmazhatom ezt úgy is, hogy minden ember az Univerzum, a Teremtő, az Önvaló, a valódi lényed, az Egy (bárhogy nevezhetjük) egyedi kifejeződési formája. Nemcsak testileg különböznek, hanem tökéletesen különbözőek a gondolkodási és érzelmi folyamatai (elme) is. Egyedi az is, hogy milyen tevékenységben “van ott a helye” az adott embernek és milyenben nincs ott. A cselekvés alkotó folyamat, és minden élőlény mást és máshogy alkot. Valahogy úgy, ahogy az oroszlán oroszlánként “ténykedve” van a helyén, a nyuszi, meg nyusziként és mindkettő ugyanazon Egy megnyilvánulása más formában. Az egyediség egyedi segítséget is igényelhet.

Nem látjuk a fától az erdőt

Érzelmi, lelki, sőt fizikai testi gondjaink háttérben is ott vannak az elme tudatalattijában rosszul rögzült családi, társadalmi minták, szokások, hitrendszerek, gondolkodási sémák, stb. Ezek is egyediek, egyedi kombinációk és egyedi “kulcs” nyitja őket. Ezeket úgy megszoktuk, hogy komfortossá váltak, ezért sokszor nem látjuk a fától az erdőt.

Ahhoz, hogy ne rekedjünk meg életünkkel olyan szinteken, amik nem jók a számunkra, fontos lehet ránézni mindezekre “külső” szemmel és olyan hatékony módszerrel, ami fel is tudja oldani a makacs oldanivalókat is.

Csoportosan vagy egyénileg

Ez a rálátás – felismerés meg tud történni csoportos eseményeken is fel is tud oldódni. Azonban gyakran előfordul, hogy az egyediség okán megmaradnak olyan energia mintázatok, amik továbbra is blokkolnak. Az is előfordulhat, hogy bár adott dolgok már feloldódtak, a mélyebb rétegekből ezek hatására felszínre kerülnek a kapcsolódó további oldandók. Erre jók az egyedi konzultációk.

Mi a megoldás?

A rálátás – felismerés (megértés) – feloldódás (elengedődés) hármasának együttes jelenléte maga a megoldás. Ez utána már másfajta cselekvéshez vezet, az pedig már a korábbi korlátoktól mentes életeseményeket eredményezi, automatikusan.

Ha a gondolkodási, érzelmi minták, hitrendszerek szintjén megszűnik egy-egy blokk, akadály, akkor ennek egyenes következménye, hogy a kapcsolódó életesemények sem fognak többet jelentkezni. Azaz felszabadul az életed áramlása az akadályok alól úgy, ahogy a tevékenységek szintjén nem.

Például

Ha szeretnél mondjuk egy jobb munkát. Ténykedni kezdesz az ügy érdekében. Azaz sok időt és energiát fogsz tölteni a plusz dolgok megtanulásával, az állás lehetőségek megkeresésével, a megfelelő benyomás érdekében a szükséges változtatások megvalósításáért, stb. Ez a tevékenységek szintje. Gyakran van, hogy ez nem elég. Már mindent megtettél, de sehogy sem sikerül a jobb állás. Miért?

Mert ha a tudatalattiban gondolkodási, érzelmi mintázatok vannak, melyekben hiszel, akkor hiába a cselekvés. Azaz például gyerekként nagyon megtanultad a leckét, mikor felelni kellett, akkor meg nem tudtad úgy elmondani, ahogy tudtad. A melletted ülő gyerek – akiről tudtad, hogy semmit sem tanult – pedig kapott egy ötöst, mert mondott két értelmes szót. Te kaptál egy rossz jegyet és ebből elraktároztad a tudatalattidba, hogy hiába a tudásod. Neked nem megy, nem tudod kifejezni magad és a másik jobb, mint te. Mi az eredmény?

Emiatt a mintázat miatt felnőttként mindig valaki más lesz a jobb az általad pályázott állásokon és te újra és újra éled a gyerekkori érzelmi mintát. Hiába teszel az ügyért, amíg ez a minta aktív. Rá kell láss, fel kell ismerd, hogy ez nem te vagy, nem a tiéd, nem igaz, nem kell már neked, annyira, hogy ez fel is oldódhasson. Ha pedig utóbbi is megtörtént, akkor lehet, hogy fele akkora energiával, fele tanulással és készüléssel könnyedén megkapod az áhított munkát.

Ugyanez minden életterületen érvényes

Végig mondhatnám a példát a párkapcsolatra, bőségre, vállalkozásra, családra, egészségre (igen!!!), bármire.

Egyéni megoldások

Ezeknek a feloldását vagy megtanulod magad megvalósítani vagy egyéni konzultációban fel lehet oldani őket.

Módszer

Erre szolgál a ThetaHealing egyéni konzultáció. Ezzel a módszerrel meg lehet találni azokat a lelki összefüggéseket, blokkokat is, amik nemcsak életeseményekben gátolnak vagy lelki problémákat okoznak, hanem akár betegségként is tükröződnek.

Ha ThetaHealing-ről többet szeretnél tudni, akkor nézd meg a bemutató videókat itt: https://naturmagazin.hu/video/

ZYO Egyéni konzultáció

A ZYO konzultáció a tudatosság még magasabb szintjére “visz”. A rálátás – felismerés – feloldódás a tudatosság bekorlátozódott (“alacsonyabb”, “felszíni”) szintjein még cselekvést jelent. Itt még neked kell gondoskodnod mindhárom elem meglétéről. A tudatosság “magasabb”, korlátozás nélküli szintjén ez a hármas magától történik, pillanatok alatt, egyszerre. Nincs szükség feloldó módszerre, cselekedetre, hanem a rálátás már egyből felismerést ad és ezzel együtt fel is oldódott az adott dolog. Ez lényed mélyebb szintjével való “kapcsolódásod” révén tud létrejönni. Azaz előbb rá kell ébredned arra, hogy nem vagy azonos a személyiségeddel, ennél sokkal-sokkal több vagy. A személyiséged csupán egy korlátozott “kulcslyuk” valódi lényed tudatosságában. Ezért van szüksége a hármás egyenként való megcselekvésére.

A világ új módon nyílik meg előtted

Mikor el kezded észrevenni, hogy nem a személyiséged vagy, hanem az, amiben ez a kép létrejött, akkor a világ új módon “nyílik” meg előtted. Elindul egy olyan “folyamat”, ahol a valódi lényed (az Önvaló) feloldja az összes korlátot, ami miatt eddig kulcslyukon át nézted a világot. Azaz el kezdődik az önmagaddá visszaváltozás folyamata. Ez már nem a személyiséged fejlődéséről szól, hanem a valódi önmagaddá válásról. Valójában minden vágyad mögött ezt találod meg. Minden vágyadban ott van. Ott van isteni lényed isteni, eredendő vágya, hogy felismerje önmagát az adott személyiségből felébredve.

A ZYO-kon ugyanúgy rálátsz a dolgaid gyökerére, de még onnan is továbblépsz és felfedezed a valódi önmagadat, az Önvalót. Innen te magad is “kívülről” látsz rá a dolgaidra és fokozatosan letisztul a látásod. Ez az “út” eredendő “teljességedbe” visz vissza (nem a teljesség fogalmai szerinti teljességbe 🙂 ) és visszaad téged annak a szabad, szeretet, béke, harmónia önmagadnak, aki valójában vagy amögött, akinek most még hiszed magad. Ez nem a személyiségedet fejleszti, hanem a személyiséged illúzióját szünteti meg :). Azaz nem egyszerűen megváltozol, hanem felfedezed a személyiséged által “eltakart” valódi lényedet, esszenciádat.

Út a teljességedbe

Ennél nincs több, nincs jobb, nincs szebb, nincs örömtelibb, nincs szeretet teljesebb. Nem lehet elképzelni, mert az elképzelés is benne jön létre :). A legtöbb, amit adhatsz magadnak, hogy beleszeretsz a valódi önmagadba, mert az maga a valódi – és nem az elképzelt – teljesség.

A ZYO-k lehetnek témákhoz kapcsolódó csoportos események is. Itt is igaz, hogy mindig előfordulhatnak egyéni “elakadások” és itt is vannak egyéni “kulcsok”.

A valódi lényedhez vezető első lépéshez készítettem számodra egy segítő videót, amit itt találsz meg: Tényleg csak ennyik vagyunk? Videó személyiségen túli lényünk felfedezéséhez

Mi a ZYO? Itt találod meg.

Melyiket válaszd a ThetaHealing és a ZYO konzultáció közül?

Ha már bármely formában el kezdtél ráébredni arra, hogy több vagy annál a személyiségnél, aminek hitted magad, akkor a ZYO neked való. Ha kifejezetten úgy érzed, hogy blokkot szeretnél oldani, akkor a ThetaHealing-et válaszd. A konzultáció energiájában pedig – számíts rá –  magától át ki fog bontakozni, hogy mi a legjobb neked az adott pillanatban. Sokszor megtörténik ugyanis, hogy nem tudsz semmit az Önvalóról, eljössz egy bármilyen konzultációra és hopp már “lebegsz” is és a folyamat a valódi Éned irányában alakul tovább :).

Konzultációra ebben a videóban is találsz példát, mintát: Bőség videó: blokkok tudatalatti szintű oldása, bemutató

Van-e meditáció a konzultáción?

Az agyunk csodás “műszer” és mikor az én rezgésem magas szinten van és az agyam “átkapcsol” a megfelelő agyhullámra, akkor a tiéd visszatükrözi ezt (lsd. tükör neuronok). Ezért nem feltétlenül szükséges a meditáció, mégis lényed minden szintjén történik a változás. Van, hogy még így is jobb, ha van meditáció is. Ez is egyéni.

A konzultációk díja

Egy konzultáció 1 órás, kivéve ha úgy érzed számodra ez eleve nem elég.

A normál ár 30 e Ft/óra, a kedvezményes ár 20 e Ft/óra.

Kedvezményes árat kaphatsz, ha 1-nél több konzultációt szeretnél vagy eljössz bármelyik eseményemre vagy ajánlás útján érkezel.

Hány konzuláció elég?

Ez is egyéni. Még akkor is mikor a téma azonos, nincs két egyforma időigény :).  Az egyéni konzultációk jól kombinálhatóak a különböző eseményekkel, mert ott sok-sok megértést fogsz találni és így az egyéni konzultációk már tényleg csak megmaradt, beragadt dolgokra irányulnak. Ezért adok kedvezményt az események résztvevőinek az egyéni konzultációk árából.

A konzultációk helyszíne

BIJO Energia Központ, XIII. Bp, Róbert K. krt. 96-100., Galéria 11-es terem.

Jelentkezés 

katalin.fekete@naturmagazin.hu mail címen vagy lentebb a Hozzászólásoknál, kérlek segíts nekem azzal, hogy nem a Facebookon jelentkezel :).

Elérhetőségem telefonon itt találod

Fekete Kata, természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO

Fekete Kata ThetaHealing, ZYO, Naturmagazin

Nézd meg ezt is

ZYO Az Önvaló nem a semmi fogalma - Megtévesztő Egós semmi játszmák

ZYO Az Önvaló nem a semmi fogalma – Megtévesztő Egós semmi játszmák: Nov. 4.

Látnád az Önvalót, de csak a semmit látod? Tudod, hogy az vagy, mégis semmit sem érzel? Félsz a megsemmisüléstől?

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.