Lélektársi minőségek – A lélektársak kapcsolódási szintjei

Nézd meg, a Te kapcsolatod milyen szintű a Lélektársaddal? S, ha nincs, akkor milyen lehetne? Milyen kapcsolatra vágysz?

Ha ismered a lélektársi minőségek, a lelkek kapcsolódásának szintjeit, jobban megérted, hogy ki milyen szerepet játszik az életedben.

Lélektársi minőségek – Ikerláng

Ikerláng: Az ikerláng olyan személy, mint amilyenek mi magunk vagyunk. Olyan, mintha a tükörbe néznél, és a magad problémáit látnád. Nem valószínű, hogy tartós kapcsolat lesz belőle.

Az inkompatibilis lélektárs

Ő egy olyan lélek, akit már korábban ismertünk egy más helyről, más időből, ezért már megvan az érzelmi és fizikai vonzalom. Nagyon könnyű vele szerelembe esni, mert emlékeznek rá a sejtjeid. Az inkompatibilis lélektárs lehet az, aki elvezet a valóban hozzád illő (kompatibilis) lélektárshoz. Azért küldte őt az univerzum, hogy meg tudd fogalmazni, hogy milyen lélektársat szeretnél valójában.

A csiszolatlan gyémánt

Ő olyasvalaki, akiben megvan az összes olyan tulajdonság, amely szükséges ahhoz, hogy kompatibilis lélektársak legyetek, csak még nem forrott ki teljesen, még nincs teljesen „kész”. Ő az, akin még lehet alakítani.

Lélektársi minőségek - A lélektársak kapcsolódási szintjei

Befejezetlen ügyek miatti Lélektársi minőség

A befejezetlen ügyek miatt kialakuló lélektársi kapcsolat: Ők azok a lélektársak, – ahogy az elnevezésben is benne, van-, akiknek befejezetlen ügyeik vannak hátra, és emiatt lépnek be az életedbe. Valamit le kell zárni, valamit meg kell tanulni még egymástól. Általában a kapcsolat csak a feladat lezárásáig tart.

A kompatibilis lélektárs

Ők olyan lélektársak, akik a jelen pillanatban tökéletesen illenek egymáshoz, de ha különböző tempóban fejlődnek, akkor a kapcsolat véget érhet.

Kompatibilis élet-lélektárs

Ő olyan személy, aki végigkísér egész életeden, veled együtt változik, fejlődik, alakul. Ezek az emberek bátorítják, inspirálják, segítik egymást. Közöttük nagyon mély vonzalom van, ami kiállja a próbákat.

Lélektársi minőség, amire mindig is vágysz

Isteni lélektárs: Ő több mint a kompatibilis lélektárs, méghozzá annyiban, hogy nem csak egy értéket, világnézetet, eszmét vallanak, hanem osztoznak a feladatban, amiért ide születtek. Ezt isteni időzítésnek nevezi a ThetaHealing®. Tehát ebben az inkarnációban ugyanazt az életfeladatot végzik egyszerre egy időben.

Isteni időzítés és lélektársi minőség

„Vannak, akik egyedül is képesek véghezvinni isteni küldetésüket. Az emberek többsége azonban nem szeret egyedül lenni. Tudod, miért? Azért, mert nem arra lettünk teremtve, hogy egyedül legyünk, hanem arra, hogy isteni küldetésünket egy számunkra rendkívül különleges ember segítségével és támogatásával vigyük véghez! Ez pedig azt jelenti, hogy küldetésünk egyik része nem más, mint hogy megtanuljuk, azt, hogyan szerethetjük a másikat maradéktalanul és teljesen.”

Kívánom minden kedves Olvasónak, aki vette a fáradtságot és végigolvasta ezt a kis cikksorozatot, hogy találja meg a számára legjobb, legmegfelelőbb lélektársat, vagy vegye észre, hogy vele él!

Molnár Erika Master of ThetaHealing®

Forrás: Vianna Stibal: Találd meg a lélektársad c. könyvéből

Nézd meg ezt is

Anyagi kérdéseink az Önvaló Tudatosságunk teréből

Anyagi kérdéseink az Önvaló Tudatosságunk teréből

Az anyagiak szegény-gazdag játszmája Önvalóként (a valódi Énünk) energia mezővé szelidül, amit tudatosan meghaladunk. Az anyagi kérdések ily módon többé nem okoznak szenvedést, bánatot, vagy aggodalmat, problémát. 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!