Anyagi kérdéseink az Önvaló Tudatosságunk teréből

Anyagi kérdéseink az Önvaló Tudatosságunk teréből nézve nem kérdések többé. Az anyagiak szegény-gazdag játszmája Önvalóként (a valódi Énünk) energia mezővé szelidül, amit tudatosan meghaladunk. Az anyagi kérdések ily módon többé nem okoznak szenvedést, bánatot, vagy aggodalmat, problémát. 

Minden pillanatod tiszta lap. Minden pillanatban megválaszthatod a nézőpontod, ahonnan és amiként tapasztalni szeretnéd az életet. Minden pillanatban választhatod, hogy a régi, unalomig ismert gondolataid börtönéből nézed az életet, az anyagi kérdéseket, s utána megszenveded az ebből következő tapasztalatokat, vagy a valódi lényed Tudat terét választod “nézőpontodul” (ez nem pont, hanem tér), és a gondolatoktól való függetlenség szabadságából megengeded végre, hogy az élet mutasson neked valami újat.

Íme az anyagi kérdéseink az Önvaló Tudatosságunk teréből c. videó segítségül

Youtube-on: https://www.youtube.com/watch?v=CL6gcDhBWSA

Ez a videó részlet az ZYO Az Én kívül-belül egységben c. online esemény felvételéből: https://naturmagazin.hu/zyo-az-en-kivul-belul-egysegben-onvalo-online/

Fekete Kata

Nézd meg ezt is

ZYO A belső életenergia felfedezése - Önvaló Tudatosság, mini elvonulás

ZYO A belső életenergia felfedezése – Önvaló Tudatosság, mini elvonulás dec. 1-3.

A belső életenergiát nemcsak érzékelni, figyelni, tudatosítani fogjuk, hanem ki is fejezzük, és megnézzük, hogy válik fizikaivá. 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!