Sok új dolgot fedeznek fel a fokhagyma kutatói. Jó ismerni a számtalan előny mellett azt is, mikor érdemes visszafogni a fogyasztását.
Tovább »Immunrendszer
Macskamenta – Ha már eleged van a szúnyogokból, sőt másra is jó
Természetes szúnyog riasztó, sőt egészség kincseket is rejt magában és a cicák is szeretik. Termesztheted, fogyaszthatod, mindenhogy jót tesz.
Tovább »Noni gyümölcs – Érvek és ellenérvek a hatásairól
Érdemes tudni a Noni gyümölcs fogyasztását támogató érvek mellett az ellenérvekről is, és ennek tudatában megnyugtatóbb választani vagy nem választani azt, bármely formájában.
Tovább »Búzafű a sejtek oxigén ellátásáért, egészségben, betegségben
Mellékhatás nélkül fogyasztható, íme egészség fokozó hatásai, tápanyag tartalma. Milyen betegségek esetén érdemes fogyasztani?
Tovább »Spenót – Gyógyító erejét tekintve az egyik legértékesebb zöldségünk
A spenót gyógyító ereje és hatása egészségesen is. Nyersen vagy főzve? MIlyen hatóanyagokat tartalmaz és ezek melyik betegségek, tünetek esetén kedvezőek?
Tovább »Köpölyözés – Pár perc alatt a legfontosabb szerveink állapotára is tudunk következtetni
Mire jó a köpölyözés? Milyen fajták vannak? Mik a javallatai és ellenjavallatai? Hogyan mutatja szerveink állapotát?
Tovább »Chlorella Alga – sejtfal kötődéssel kapcsolódik a méreganyagokhoz
A Chlorella alga különleges segítője az emésztésnek, májnak, vérnek, a szöveteinknek, stb. Hogyan hat? Miért és mire jó?
Tovább »D’Souza visszafordította öregedését pedig csak gyógyulni akart
Betegségeit gyógyíthatatlannak tartották, ezért a természethez fordult. Nemcsak meggyógyult, hanem egy fiatalodási folyamat indult be és tart ma is a szervezetében. Sikere titkait már több, mint 150 országban megosztotta.
Tovább »Levendula – Gyógyászati értékei, Levendula fesztivál Tihany
Milyen gyógyhatásai vannak a levendulának? Mire jó belsőleg és külsőleg? Levendula üdítő recept ínyenceknek. Kinek nem ajánlott?
Tovább »Bodza – Virága az egyik legrégebbi gyógytea alapanyag
Milyen egészségügyi problémáknál számíthatunk a bodza gyógyító hatására? Milyen hatóanyagai vannak? Mire vigyázzunk fogyasztásakor?
Tovább »Moringa – A szép és egészséges ember növénye 4000 éve
A moringa superfood, a kozmetikai ipar alapanyaga: Mire és hogyan hat? Kinek jó fogyasztani és miért? Hogyan hasznosítják a világban?
Tovább »Lapacho – a nyirokrendszer kéményseprője
Mi mindenre jó a lapacho, az élet fája kérge? A sámánok is gyógyítottak vele, talán nekünk is jó lehet. Hogyan alkalmazzuk otthon és mire figyeljünk?
Tovább »Zeller – Hozzuk ki belőle a legtöbb egészséget
A nátrium előnyös hatása a kalciumra és hatása az ásványvíz választásra. Mi mindenre jó még a zeller? Egészségjavító zelleres receptek.
Tovább »Mézes egészség megoldások – Frissítő és általános közérzetjavító receptek
Mikor, hogyan, milyen mértékben fogyasszuk a mézet úgy, hogy általános támogatója lehessen a szervezetünknek. Egyszerű, könnyű mézes egészség megoldások, egészségünkre!
Tovább »Káposzta – Nemcsak betegségre jó, a természet potencia növelője
Milyen betegségekre lehet jó és hogyan? Amit nem tudtál a cukor és a káposzta együtthatásáról. Szépségért és párkapcsolatért. Útmutató gázképződésre :)
Tovább »Immunerősítő teakeverék recept és fogyasztási javallat
Közeleg az őszi-téli influenza szezon, előzzük hát meg immunrendszerünk felerősítésével. Ennek egyszerű módja az immunerősítő teakeverék. Immunerősítő teakeverék készítési módja Az elkészítéséhez szükségünk lesz egy fél pohár csipkebogyóra és 10 g örménygyökérre. Ezeket az összetevőket egy fazékba töltjük és leforrázzuk 5 liter vízzel. 3 órán át kis lángon tartjuk fedő alatt. Ezután a főzethez hozzáadunk egy evőkanál szurokfüvet és egy …
Tovább »