Otthon hitrendszer – Nem a Földön, nem a Mennyországban, hanem?

Mintha sehol sem lennél igazán otthon, még otthon sem. Mintha csak ott éreznéd jól magad, ahova meditáció során kerülsz. Talán van is egy olyan érzésed, mintha itt a Földön csak ideig-óráig lehetnél jól és mintha valahol máshol várna rád a Jó. De hol van ez a hely? Talán a Mennyországban? Mert néha tán még így is érzed. Van, hogy még otthon is úgy érzed, mintha az otthon az valahol máshol lenne. Az Otthon hitrendszer egész kérdésköre egy tévesen kialakult tévedésre épül és képes olyan tudatalatti folyamatokat lejátszani, amik betegségekhez vezetnek.

Évszázadokon át a vallás hatott és téves tudatalatti Otthon hitrendszer született belőle

Sok-sok ember tudatalatti hitrendszerében megtalálhatóak a vallás hatásai, akkor is, mikor egyébként ateisták. Miért?

Mert a DNS-ünkben hordozzuk őseink elraktározott “tudását” és a tudatalattink szintjéről ezek hatnak ránk. Így szinte mindegy, hogy valaki vallásos-e vagy sem. Mégis lehet gondja az Otthon hitrendszer miatt. A vallás kapcsán sokan érzik úgy, hogy egyetlen hely van, ahol minden Jó, ahol teljes a boldogság és az hely pedig a Mennyország. Mindenki, aki így hiszi, érzi, gondolja azt a valóságot teremti magának a gondolat teremtő ereje révén, hogy itt nem jó, nem is lehet elég jó. Vagyis az Otthon az nem lehet itt, mert itt nem elég jó. Ezek a gondolat folyamok mélyen a tudatalattiban pihennek és csak akkor kerülnek reflektor fénybe, mikor már megtörtént a baj. Ilyen például a depresszió, a pánik, a félelem, amiből mintha nem lenne kiút. De gyakorta a halálos betegségek mögött is az Otthon hitrendszert találom, amikor klienseimnek segítek.

Mi köze a halálos betegségeknek az Otthon hitrendszerhez?

Mikor valaki tudatalattijában az a program fut, hogy ő nincs otthon, annak az az érzés a következménye, hogy haza szeretne menni, honvágya van. Van, akiket ez abba az irányba hajt, hogy bejárják a világot, tudat alatt az otthonukat keresve, ahol végre boldogok lehetnének. És van, akik számára ez egy tehetetlenség érzést, kiúttalanságot okoz, mert miközben a lelke haza szeretne menni a Mennyországba, aközben az elméje életvédelemre van “programozva” és meg akarja védeni őt a haláltól, ami az egyetlen útja lenne a Mennyországba jutásnak.

Tudatosan ennek a folyamatnak csak a “csúcsát” észleljük, ez a jéghegy csúcsa a tudatunkban. Azonban a mélyben, a tudat alatt ott dolgozik ez a fura program. Mivel a lelkünk haza szeretne menni, ezért “legyárt” egy halálos betegséget, hogy ez teljesülhessen. Az elme védő programja következtében viszont mindent megteszünk, hogy ne haljunk meg, hanem meggyógyuljunk. S, hogy végül mi lesz az eredmény azon múlik, hogy mennyire ragaszkodunk azon hiteinkhez, programjainkhoz, amik a halálos irányba vezetnek minket vagy mennyire tudunk rajtuk felülemelkedni és az életet választani. Még akkor is ott dolgozhat ez a program, ha valaki nem vallásos, mert mint írtam, a génjeiben benne lehet ősei hasonló hite, elképzelése.

A depresszió

Maga a tehetetlenség, kiúttalanság, az érzés, hogy sehol sem találjuk a helyünket, hogy sehol sincs esélye elérnie bennünket a boldogságnak, hogy sehol sem vagyunk otthon, sehol sem vagyunk biztonságban, sehol sem ereszthetünk le eredményezheti végül a depressziót, ahol reménytelenség és remény között hánykolódva küzdünk a depresszió ellen, ahelyett, hogy a mélyére néznénk a hit-rendszereinknek.

Otthon hitrendszer - Nem a Földön, nem is a Mennyországban. Hanem hol?

Hogy lesz az Otthon hitrendszerből pánik, félelem?

Miközben a lélek igyekszik megteremteni a haza vezető utat, felébreszti az elme életvédő funkcióját. Az elme hadrendbe állít minden eszközt, ahhoz, hogy ne haljunk meg. A testünk is eszköz ilyenkor az elménk számára. A testünk elkezdi tükrözni, hogy baj van és vészjelzéseit szívdobogás, légzési nehézség, de akár fejfájás formájában is küldözgeti vagy akár izomgörcsök, stressz formájában is (hiszen harc dúl a testben az elme és a lélek ellentétes vágya között). Van, hogy képek formájában jelentkezik a vészjelzés és ijesztő, félelmetes képzetek jelennek meg “belső képernyőnkön” vagy akár álmunkban. Ezek nem többek és nem kevesebbek, mint az elme vészjelzései, de mivel nem értjük a saját tudatalatti folyamatainkat ezért azt hisszük valami mentális baj van velünk és félreértelmezve az egészet kezeltetni próbáljuk magunkat. Pedig csak a mélyben meghúzódó tudatalatti hitrendszerek nyomába kéne eredni… 🙂

Az Otthon hitrendszer megoldása

Theta Healing-el egyszerű. Amint feltérképezzük az Otthon hitrendszert és az összefüggő hitrendszereket a tudatalattiban, a megértés fénye elsöpri a nem tudás sötétjét és a hitrendszerek felülírásával az egész program mindenesül semmivé foszlik automatikusan megoldva a dominó láncban szereplő összes következményes láncszemet.

Hol van az Otthonunk?

Ha ezt megérted és a magadévá teszed, akkor az már fél siker. Az Otthonod nem a Mennyországban van és nem is a Földön. Nem is egy hely, nem is egy objektum, hanem a Te valódi Önvalód, amit az elme fátyla eltakar előleg, még. Amikor a lélek haza akar térni, akkor az elme ezt az érzést, gondolatot hozzá kapcsolja a tanultakhoz, mely szerint ez a Mennyországban lehet. De valójában a lélek Önmagába szeretne visszatérni, oda ahol megszűnik az elme fátyla és ahol végre Önmaga lehet. Ez pedig bárhol lehetséges, itt a Földön is. Nem kell hozzá a Mennyország és nem kívül kell keresni, hanem belül észrevenni.

Fekete Kata természetgyógyász, Theta Healing tanár

Nézd meg ezt is

A fájdalom teremtésének titkos receptje és e műalkotás feloldása

A fájdalom teremtésének titkos receptje és e műalkotás feloldása

Végy egy fájdalmat (pl. múltbeli emlékből). Helyezd bele a MOST fájdalom mentes terébe. Fókuszálj erősen, sok gondolattal, hittel tartósan........

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!